• Špan
    71
    Sutra cemo pokazati svima da nam paše i srida :cool:
    Ne znam samo zašto i kome bi u interesu bila tekma u ovo doba ali ok. Purgeri će svejedno sutra izgrmiti i izgoriti Goricu. Mislim da je prošle godine s tog mjesta bila ona plava lavina i koreografija koja se obistinila. I uvjeren sam da bi Istra onakvom igrom kao do sad sutra mogla lagano po tri boda na Titu a to im ionako ne bi bio prvi put. Uglavnom u nedjelju navečer smo sigurno drugi. Ne što ako nego uspjet ćemo!
  • wolfgang14
    2.2k
    biti ili ne biti. Ako pobjedimo ovu utakmicu stavljam 100 eurića da dinamo osvaja. I dobro je Ljubo rekao, zadnje 3 utakmice igramo doma i ako će nam trebat 9 bodova za naslov 1000% ga uzimamo, pregazit ćemo sve na maksimiru. I ja se slažem š njim.

MORAMO se vratiti s 3 boda iz gorice
  • Jay
    1.1k
    Termin je očajan za navijače. Mi smo kupili karte, a ja još uvijek nemam pojma hoću li uopće stići.
    Ali dobro, radit će se do 5 ujutro ako treba jer termin je odličan za stvoriti pritisak.
    Znamo kako diše protivnik, bacat će se na glavu i jedini način borbe protiv toga je da uzvratimo istom mjerom.
    Mišiću pazi što radiš, trebaš nam za derbije.
  • Marley
    3.8k
    Isprike ako je glupo pitanje, ali s obzirom da nisam nikad bila :blush: kako stojimo s navijackim obiljezjima na zapadnoj tribini?

I kasno palim, sretan i blagoslovljen Uskrs svima zelim.
  • gaTeDZG
    905
    Vezano na dva spomenuta i svježe postavljena rekorda Gorice, u zadnje dvije i pol godine slavili smo samo jednom, dakle jedna pobjeda u zadnja četiri gostovanja, prije toga dvije pobjede ostvarene su rezultatom 0:1.

Uz to, domaćin je samo dva puta poražen na svom terenu u zadnjih 12 utakmica u ligi.

Hrabro i s *udima od prve sekunde po pobjedu!!!
  • Boysica
    763
    Marly sjećam se prije dvije godine na gorici ak sam u krivu dečki ispravite me dio tribine je bio potpuno plav i na vrhu su gorile plave baklje tako da nemoram ti dalje pisat... Gorica je plava... :wink:
    A što se tiče termina utakmice i bolovanja nemam teoretske šanse baš svi navijaju za Dinamo i idu na utakmice upravo tak sam pop...a prije dvije godine kad sam osla na bolovanje i na sjever i direktor tamo fino je pitao mog šefa sta nije ona bolesna pa bila je na sjeveru ... naslušala sam se jezikove juhe zbog bolovanja tako da ak vam navijaju svi za Dinamo imaju godišnje i idu na sjever nemojte ..
    Radim u firmi koja diše za Dinamo al bez uzimanja bolovanja jbg posao je posao gusti su gusti ..
    Sad samo kad mogu idem a to su vikendi ...
    Tako daaa vidimo se doma na Rijeci :cool:
  • Jay
    1.1k

Nemaš nikakvih problema, sve normalno
  • IceMan
    2.8k
    Činjenica da nam je ovo nam je predzadnje gostovanje ove sezone - lagano počinje pozitivna nerovoza..

Mislim da će sutra biti nekaj slično onome pred 3 godine kad nas je Ademi u 87. minuti lansirao prema naslovu…
  • ZrnTSCHeZ
    1k
    Jel se može tamo kod Spara sparkirati ili postave redare kak u Osijeku?
    Ima li smisla u zadnji čas dolaziti na glavni parking iza (zapada) stadiona ili bude to već sve full?
  • Neron53
    1.5k

Ako te puste na parking, neko mjesto ces ziher ugrabiti
  • Rile
    77
    Ne pamtim da je bilo zabrana za parkiranje kod Interspara, alternativno imate Eurospin/Muller na drugu stranu.

U dinamovim obilježjima se uvijek moglo uć, ionak je bar pol zapada u plavom. Jedino su me pregledavali kad je bila tekma Gorica - Hajduk a ja došao u bijeloj majici ispod hoodice
  • Toni90d
    1.7k
    20250422-183230.jpg

Ajmo Dinamo, nema predaje!
  • CastAway1986
    2.8k
    Više me je strah Gorice nego Rijeke
  • rakurs
    1k
    Carević je rekao da su za sutra upitni Majstorović, Mikanović, Krešić i Halilović. Uz njih, nema niti Sikošeka koji ima tri žuta. Mislim da će se osjetiti umor u njihovim nogama, igrali su u subotu protiv Osijeka tako da bi energija trebala biti slabija nego inače, a inače nas pojedu baš na energiji. Može bit i da griješim i da se ništa neće osjetiti, ali mislim da kako će utakmica ići će se sigurno početi osjećati umor s njihove strane.

Jebiga, ovo moraš dobiti ako se nadaš preokretu, nema se tu kaj previše filozofirati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.