• Toot
    233
    @mali M ovo je zanimljivo, prije tri godine si napisao:

ponovit ću stotinu puta bez obzira na minuse, ovaj gradonačelnik i gradska vlast neće nikad pa ni onda sagraditi Kranjču

A sad kažeš:

kažem da je stadion tempiran prema novim izborimamali M

Kad si promijenio mišljenje?
  • LA BOMBA
    54
    Vidim da se često spominje Stožice.

To je odličan stadion ali problem stadiona engleskog tipa na tom području je što je teško osigurati stadion kad dolaze veće grupe ultrasa.

Na Stožicama nema nekih ograda i tu može svako dijete skočiti na teren. Često se događaju incidenti na derbijima Olimpije i Maribora, a bilo je i sranja ove godine u Europi protiv Rijeke i Borca zato jer nema pravih ograda između tribina.

Sto%C5%BEice_%2831523159192%29.jpg

Jedan od problema je što je zbog tih razloga treba napraviti "tampon zone". Ovo je recimo "pun" stadion Stožice na derbiju, 14.500 gledatelja. Pogledajte koliko ima praznih stolica na jugu gdje su Viole, a to je trebalo ostati prazno zbog sigurnosti. Dakle i ako je teoretski kapacitet 16.000 ti odmah nešto izgubiš na derbijima zbog tih tampon zona.

vecni-derbi-stozice-1.jpg

Onda je problem još izgled same tribine, jer se ultrasi trebaju maknuti gore i onda imaš prazne prve redove stolica

GetFile.ashx?id=244591&openType=image

Tako izgleda ultras tribina kad je "pun" stadion (maksimalni broj dozvoljenih prodanih ulaznica), još uvijek je tu gomila praznih stolica.

30241570112_eb1f60cedf_b.jpg

Ja mislim da engleski tip stadiona može samo biti rješenje ako se napravi neki "hibrid", glavne tribine u engleskom stilu a ultras tribine u "njemačkom" stilu.

Ja ne znam kako bi mogli osigurati derbi Dinamo-Hajduk na stadionu engleskog tipa kao Stožice kad se ovo dešava na random utakmicama slovenske lige.

• mali M
    7.4k
    ahahahahahahahaha... al ja ne kužim šta vas točno žulja? da, niti ne poričem niti ne skrivam, bio sam uvjeren da će nam prodati izborna obećanja jer su već i tada odgodili i muljarili sa početkom projekta. Ne kužim što želiš da kažem? Promjenio sam mišljenje kada su skupili svu dokumentaciju i pokrenuli projekt.. ahahahahahaha.. Koliko vas se pojavilo iz tabora "nisam glasao za TT-a, ali..." :rofl:
    Reći ću ti kako sam rekao i bossu, s guštom ću ići na te tribine ako ih naprave.. i tako će i biti.. al nevjerojatno mi je koliko vas se sad pojavljuje sa nekakvim argumentima, kopate po 3 godina starim postovima, koji su zapravo nerelevantni za neku raspravu, ali okej.. Ma samo guštajte miškeci, rekel sam ja da ću i s guštom izgubiti ovu okladu jer će to značiti da imamo Kranjču u gradnji i riješenu svu papiroplogiju za Maksimir, mada će na kraju ispasti i da neću, ali okej..
  • vjeko1701
    14k
    I sad ćete stati o okladama, ko je kaj kada rekao itd. Vidim kud ovo ide. Opet se tema privatizira od strane političkih kampova.
  • SAS1987
    17.1k
    Na veliku zalost nekih zonasa krece izgradnja ponajboljeg stadiona ove velicine u europi :cool:
  • Dudu9
    1.6k
    Dok bi neko pisao o stadionu ti si samo udarao kontre, znamo da ne voliš Nemozemo i Tomicu ali daj se mani malo malo politickih pisanja, teme su stadion a ne politika
  • Endeavour
    668
    Evo i ovo smo dočekali.

Nadam se svakodnevnoj foto-dokumentaciju gradilišta, počevši od ponedjeljka 28.04.25.

Jesmo uspjeli pronaći stanara dobre duše i željne zarade u Kranjćevićevoj ulici. Idealno od broja 5 do 17. da ugradimo kameru za live stream.
  • shameless86
    6
    gledam sad lokose i sibenik..i malo mi zao dodje kranjce :lol:
  • Liks90
    2.8k
    I tak je odigrana zadnja utakmica na “staroj” kranjci…
  • Neron53
    1.5k

Jel vrijedi i Brozova ? :)
  • Robi T
    275
    poslao sam upit na stranicu livecamcroatia.com hoće li imati web kameru na gradilištu.
    :grin:
  • građanin
    63
    Ne znam za vas, al suzno mi oko čim pomislim da će Dinamo naš igrat napokon na nekom novom, našem, već sada najdražem stadiončiću. Mrtva romantika! <3
  • shameless86
    6
    mislim da bi im bio najgledaniji web cam ..do početka izgradnje maxa naravno
  • Zoran
    203
    kada će se Kranjčevićeva završit zanimljivo bude gostima igrati protiv Dinama. Mislim na atmosferu, navijači odmah blizu terena, stadion uvijek put, boysi na istoku. Jedva čekam.
  • Mali Zeus
    16.4k
    Znači konačno bageri??
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.