• MM17
    272
    Ja lovim sve odlaske ove sezone + čak i one dvije pripremne protiv Vardara i Šahtara nisam propustio. Ako se stvarno nešto nepredviđeno ne dogodi bit ću na 100%
  • mokoxax468
    1.2k
    Ja trenutno samo na jednoj propuštenoj (poslovni put) domaćoj utakmici, kao i kolega iznad bio i na prijateljskim. Ovu jednu sam ustupio mjesto, no nažalost ništa 100% od mene ove godine :/
  • fakin
    399
    pa na ljeto će moći kupiti godišnju tko god će htjeti. prelaskom na kranjču će to biti problem i vidjet ćemo po kojem će kriteriju tada klub "dozvoliti" kupnju godišnjih.
  • jedan u nizu
    12.7k
    pa na ljeto će moći kupiti godišnju tko god će htjeti.fakin

Nece, jer se broj godisnjih nece povecavati sigurno. To sto Maksimir ima veci kapacitet ne znaci samo po sebi da godisnje mogu ici u vecim kolicinama.
    Bas zato se vec dvije godine to smanjuje na razuman broj, da se ne desi da imas 8 000 godisnjaka, a na kranjci samo 4 000 godisnjih ulaznica.

Tj za proslu sezonu se moglo kupiti koliko se htjelo, ali ove godine su zaustavili kolicinu na kojoj je i bilo.
    Izuzevsi dopustanja kupovine onima koji su taj dan satima stajali na suncu, pa da nebi izvisili, dopustili su jos nekoliko desetaka (?) vise
  • fakin
    399
    znači hoćeš reći da će se klub namjerno odreći prihoda od godišnjih karata i da neće dati svim zainteresiranim kupnju godišnjih iako 99% utakmica u sezoni nemamo rasprodan stadion?
  • jedan u nizu
    12.7k
    znači hoćeš reći da će se klub namjerno odreći prihoda od godišnjih karata i da neće dati svim zainteresiranim kupnju godišnjih iako 99% utakmica u sezoni nemamo rasprodan stadion?fakin

da
  • Toot
    209

Ne znam kad si počeo pratiti Dinamo, ali ista stvar je bila i ove sezone.
  • fakin
    399
    počeo sam pratiti 95., hvala na pitanju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.