• Droljo
    14.9k
    Da. Ni ja ne razmišljam o njima dok ne dobijemo goricu. Napravit im pritisak pa nek se jebu.
  • rioda
    8k
    Nervoza poljuda ako u prvih 10 min ne probiju gol Istreslavkomao

Kako su izgledali protiv Gorice, Šibenika i ostalih protivnika na Poljudu, prije će biti pozitivna nervoza jer nisu dobili gol u prvih 10 minuta :rofl:
  • Goran86
    213
    Ključna utakmica ove sezone je u srijedu protiv Gorice. Ukoliko to dobijemo bit ćemo prvaci 100%. Istra će se prošetati Poljudom, upamtite šta sam vam rekao. A Rijeka će popiti par komada u nikad punijem Maksimiru. Možda Osijek izvuče bod na Rujevici (teško, ali moguće), to bi im definitivno bio maksimalni domet...
  • Patak
    3.3k
    Rijeka i Hakduk su u padu par zadnjih utakmica, Dinamo raste iz utakmice u utakmicu. Kao zadnji krug utrke na 5000 metara. Prvi i drugi maju prednost ali lipsaju, a treći u punom šprintu prolazi prvi ciljem. Formu ne mogu uhvatiti ni jedni ni drugi, svježine nema nitko, najdulju klupi imamo mi.
  • NORTE
    14.8k
    Rijeka i Hakduk su u padu par zadnjih utakmica, Dinamo raste iz utakmice u utakmicu. Kao zadnji krug utrke na 5000 metara. Prvi i drugi maju prednost ali lipsaju, a treći u punom šprintu prolazi prvi ciljem. Formu ne mogu uhvatiti ni jedni ni drugi, svježine nema nitko, najdulju klupi imalo mi.Patak

Pa i ima nekih naznaka da dinamo može napraviti "finiš braće Sinković".
    Ajmo vidjet hoće li.
  • rioda
    8k
    Ključna utakmica ove sezone je u srijedu protiv Gorice.Goran86

Imali smo već puno ključnih utakmica do sad, ključna će biti i protiv Gorice, a ključne će biti i sve one poslije.
  • fakin
    401
    raste li Dinamo ili ne definitivno ne možemo zaključiti iz zadnje dvije pobjede protiv drugoligaša i momčadi koja je u najgoroj formi u povijesti kluba.

u kakvoj smo formi i kako izgledamo vidjet ćemo protiv rijeke i hajduka.
  • Fan
    955
    raste li Dinamo ili ne definitivno ne možemo zaključiti iz zadnje dvije pobjede protiv drugoligaša i momčadi koja je u najgoroj formi u povijesti kluba.fakin

Svakako su nam te dvije utakmice došle ko budali šamar da, ako ništa drugo, vratimo vjeru u sebe kako nismo zaboravili pobjeđivat.
    Idemo probat na krilima toga dobit Goricu, a onda je sve otvoreno do kraja.
  • NORTE
    14.8k
    Nema boljeg scenarija nego nokautirati zlo na Poljudu.
  • NVKOD
    4.3k
    Koliko god smo limitirani Maksimirom i koliko god loše igramo, to je posjećenost stadiona veća. Prošle sezone prosjek gledanosti na domaćim utakmicama bio je 9013 i gdje smo imali 4/18 utakmica s više od 10 000 gledatelja (Hajduk 2x, Rijeka, Osijek) te jednu iznad 20k (Rudeš zadnje kolo).

Ove godine smo u manje domaćim utakmica premašili prošlogodišnji rekord i ostvarili prosječnu posjetu na domaćim HNL utakmicama od preko 10 467 duša na stadionu. Trenutno smo na 4/15 utakmica s brojem gledatelja iznad 10k (Šibenik, Hajduk, Osijek, Rijeka) te jednu iznad 20k (Hajduk). Treba uzeti u obzir da smo jednu utakmicu odigrali pred praznim tribinama (Varaždin u prosincu).

Slijede nam još tri utakmice - Rijeka, Slaven i Varaždin čime se nadam taj prosjek preskače 11 000. Sve su nam utakmice itekako bitne, zato očekujem da će protiv Rijeke minimalno rasprodane sve tribine osim SG (ukleta tribina). Za Slaven isto očekujem dobru posjetu, a zadnje kolo protiv Varaždina želim vidjeti rasprodan stadion (kad dosegnemo svoj cilj!).

I ČUJEM HUK JER TISUĆE TE BODRE
    A SJEVER SNAŽNO GRMI, ORI SE!
  • Eduardo
    23.6k
    ja bih ovosezonske brojke uzeo s oprezom jer je klub jedan određeni period objavljivao broj "izdanih" karata za tekme, a ne stvarni broj prisutnih gledatelja na tribinama.
  • NVKOD
    4.3k

Da... no, činjenice jesu da nas je više na tribinama nego prošle sezone.

Opet se pričalo da smo protiv Osijeka (a i prije) zakinuti za koju tisuću ljudi kojima nisu očitane ulaznice ili su prošli mimo skenera, tako da mislim da se to nivelira "izdanim" ulaznicama.

Podaci koje uzimam su službeni, nažalost niti "stvaran" broj gledatelja niti izdane ulaznice ne predstavljaju stvaran broj ljudi koji su došli na stadion i nadam se da će to popraviti s novim stadionom. Pravi broj ljudi na Maksimiru možemo samo nagađati... :grin:
  • Medvedgrad
    562
    Ključna utakmica ove sezone je u srijedu protiv Gorice. Ukoliko to dobijemo bit ćemo prvaci 100%. Istra će se prošetati Poljudom, upamtite šta sam vam rekao. A Rijeka će popiti par komada u nikad punijem Maksimiru. Možda Osijek izvuče bod na Rujevici (teško, ali moguće), to bi im definitivno bio maksimalni domet...Goran86

Nadam se da će se ovo ostvarit.

Osim ovoga oko nikad punijeg Maksimira. Jer sigurno neće. Neće biti preko 60.000 gledatelja koliko je Maksimir znao viđat u svojoj povijesti.
  • Neron53
    1.5k

Zasto ne ocekivati i predzadnje kolo 15ak soma ljudi ? :)
  • crophantom
    94
    Lokomotiva bi tu tekmu na ulaznicama mogla zaraditi više nego inače u sezoni kombinirano ako budemo blizu.
    Ali za sve to treba dobiti oba derbija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.