• Droljo
    14.9k
    Bmk za sve šta je bilo. Nije trener za dinamo. Možda u budućnosti bude ali ne vjerujem.
  • rokikaciga
    907
    Sva sreća pa se tebe ne pita u klubu niti koju vodu će dečki piti za ručkom...

Baš me zanima hoće li te boli k kakav CV budući trener Dinama ima.
  • Droljo
    14.9k

Istina. Ali zgleda da misle kao i ja jer nije trener i dali su mu otkaz frende. Živio ti meni
  • rokikaciga
    907
    dali su mu otkaz frende.Droljo

Dali su i Bjelici

Živio Rođo!
  • Droljo
    14.9k
    Dali su i Bjelicirokikaciga

Nisu ga trebali niti dovoditi.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Jakir debelo podcjenjen trener. I unazad gledano pre brzo potrosen. Prosle sezone nas izvukao iz govana uz ne bas bajnu igru. Ali rezultatski na kraju bolje sezone nego recimo pod Cacicem (82 naspram 81 boda).

Ne bih imao apsolutno nista da ga vratimo vec ovo ljeto samo da umjesto marica Zvone sa njim slozi finu ekipu. Mislim da ekipa nije bila po njegovom gustu ali je usprkos tome pokazao veliku vrlinu prilagodljivosti.

Uvjeren sam da se napravi sa njim remont kao sto ga je radio u Rijeci i Zrinjskom da bi nemilice gazili sve pred sobom.

I naravno da je napravio greske i imao blamaza. Ali sigurno je iz toga i naucio. Ima iskustva vodenja Dinama sto na primjer Garcia i Kovacevic nemaju. A treba se samo sjetit da je Jakir sigurno imao malo impresivnije uspjehe od njih dvojice prije Dinama.

Tak da stvarno ne razmem cemu tolki hejt prema njemu i zakljucci da nije trener za Dinamo. Nije da smo njegovim odlaskom magicno proigrali. Nego se cak i nas mozda najbolji trener u ovom stoljecu dobrano osramotil sa ovom ekipom. S time je moj zakljucak bas suprotan da je usprkos svemu bas pokazao da ima kapaciteta voditi Dinamo.

Al dobro vidjet cemo za koga ce se Zvone odlucit.
  • Eduardo
    23.6k
    Fenerbahçe je večeras upisao novi kiks, a sudeći prema brzinskom pogledu na komentare navijača, kritike lete na sve strane - Mourinha, upravu, ali dobrim dijelom i Livakovića.

Večeras je primio 3 gola iz 3 udarca u okvir, a jedan od njih mu je upisan i kao autogol. Mnogi su poprilično nemilosrdni i otvoreno tvrde da "nikad nije ni bio golman za Fener" i pozivaju na njegov odlazak.

U slučaju da je netko pogledao tekmu, zanima me je li stvarno bio toliko loš večeras ili ga je obrana ostavila na cjedilu ili su golovi jednostavno bili neobranjivi? Ili posljednja opcija, na vidjelo izlazi navijačka frustracija i negativa pa su krivi svi redom?

• Mihaljević
    12.5k
    Profa je kralj.

U Gorici odličan.
    U Rijeci odličan.
    U Dinamu odličan.
    U Kayeisporu odličan.

Da je neki stranac došao i samljeo ligu u svakom klubu u kojem je bio, već bi ga gurali za izbornika reprezentacije.
  • Oluja
    5.2k
    U Dinamu odličanMihaljević

Zajebavas se?
    Dinamo je izvukao iz govana u koja ga je sam uvalio ali sve ukupno nas je silovao svojim nogometom.
  • rokikaciga
    907
    Čak niti ja ne bih rekao da je bio odličan. Rekao bih 7/10.
  • Zg123
    1.6k
    Ne znam iskreno, po meni je Jakir pokazao svoje u Dinamu kad nije prepoznao da je vrijeme da senatore stavi sa strane i krene u preslagivanje nove ekipe, a to da nije trazio lijevog beka i 6icu ne zelim ni spominjati.
  • Jurki
    16.9k
    ne vjerujem da je toliko "ogranicen" da nije videl da nam treba bek i sestica.
    Problem je bil Maric kojega je lagano bolel kurac za Dinamo.
    Da pogledamo samo ta 3 roka kaj je odradio je dovoljan pokazatelj.
    Kaj reci vise da je Manenica popizdel i sam rijesil malog Mikica.
    Igrac koji ti je u klubu.. a on se tolko kilavil da se to rijesi.
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Niti za jedan gol nije kriv. Gledao cijelu, sve otvoreni šutevi sa 7-8 metara.
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Uvjeren sam da je glavni problem bil maric i to sto mislim da Jakir nije imal potpuno povijerenje. Ak zelis napravit remont moras imat odrijesene ruke. Mislim mora se stat sto posto iza trenera. Po svim navodima njega se nije puno pitalo. On je pokazao drugdje da zna.

Isto vrijedi i za senatore. Mislim da je tu dosta igralo uloga sto je osjetio da nije imao potpunu podrsku pa se hvatao i za senatore. Jer je znao da ga mogu smjeniti.

Nema trenera na svijetu koji ima savsren CV. Pa jedan Pep Guardiola ima "slabe tocke" u svojoj karijeri. Gdje nece jedan Jakir. Ali ja sam uvjeren da se sad recimo Zvone odluci za Jakira i njih dvoje naprave remont, da bi to bilo barem na razini prvog mandata Bjelice ako ne i bolje. Ja ne znam kakva trenerska imena ljudi smatraju trenerima za Dinamo. Ali po meni je Jakir apsolutno top i mislim da bi ga se stvarno trebalo uzet u obzir na ljeto. Makar naravno ima i drugih dobrih opcija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.