• gaTeDZG
    880
    :broken: :broken: Svašta mi se mota po glavi dan poslije, ali neću duljiti... Čuvajte sebe i obitelj, neka nam svima ovakve stvari budu opomena.

Počivao u miru Niks, hvala ti za sve. Ani, Katarini i maloj Niki neka je Bog na pomoći i daje im snagu, kao i svima ozlijeđenima... :pray:
  • BBB Sibenik
    5.6k
    Poznava sam ga jako dobar lik je bija, nažalost ostavija je kćer malu iza sebe kojoj ne mozes objasnit sad ovu tragediju. Preživit dva put rak i ovako skončati na veliki Petak, očito su neke stvari određene i ne mozes ih izbjeći samo odgodit. Nikola počivaj u miru božjem :pray:
  • quizzy86
    178
    Počivaj u miru Božijem Nikola, stvarno šokantna i užasna vijest, kako život zna biti okrutan i kako u sekundi dođe do tragedije.. ogroman gubitak..
  • Marc
    378
    Baš me potreslo… počivao u miru Božijem :sad:
  • Zg123
    1.6k
    Peternac 2 pobjede u 2 utakmice s Igmanom, tko bi rekao...
  • Crni86
    9.5k
    Jovicevic s Ludogoretsom osvojio rekordan broj bodova u ligi
  • Mr Anderson
    11.3k
    Jakir drži 2:2 kod Fenera, vodili su 1:0 i 2:1.
  • SjevernaStrana
    2.5k
    Mourinho kažete? I bez silnih izostanaka jako dobar bod, a kamoli ovako... Na klupi sedam igrača (klinaca) bez ijednog nastupa...

image.jpg
  • rokikaciga
    903
    Profa :heart:
  • tp1997
    1.2k
    Profa otkinuo bod Feneru u gostima, 6-3-2 ucinak s raspalim Kayserijem...iako sam tada i sam bio za smjenu, gledajući da je jedini ove sezone uspio povezati više od tri pobjede (i to šest), i što radi dolje sada, a onda istovremeno gledajući našu agoniju...

Možda smo preolako potrošili Jakira.
  • Mr Anderson
    11.3k
    Možda smo preolako potrošili Jakira.tp1997

Teško je sad reći, ali iz ove pozicije se čini da lošiji učinak od trenutnog sigurno nebi imao.
  • Jaro
    9.7k
    to sto su nasljednici losi, ne cini njega boljim nego sto jest.
    No, eto, i u Turskoj je pokazao bolju prilagodljivost od Bjelice sa cak i slabijim klubom (a mozda je bas u tome fora). Ugl, svaka cast, i nadam se uspjesnoj karijeri i u Turskoj, a i u vecim ligama jednog dana - a onda mozda ponovo u Dinamu...
  • rokikaciga
    903
    to sto su nasljednici losi, ne cini njega boljim nego sto jest.Jaro

A možda bolje od njega ne možemo dobiti za te pare? Tko zna, vidjet ćemo koga će Zvone dovuć. Iskreno se nadam da sam u krivu. Mislim da HNL ne bi bio upitan s Jakirom na klupi.
  • Droljo
    14.9k
    I cannavaro je nekoga u Italiji spasio od relegacije. Tak možemo i samira toplaka uzet. Koliko ih je on tek spasio od ispadanja. Veljka mršića itd
  • rokikaciga
    903
    Daj molim te...jel Cannavaro ili Toplak uzeo duplu krunu nakon -12 ili koliko je već bilo kad je preuzeo klupu? Jel ijedan od njih igrao osminu nekog kontinentalnog natjecanja? Jel itko od njih uveo klub u LP? Da ne spominjem kaj je napravio u Bosni...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.