• scooniepenn
    4k

I to znaci tocno sto? Da ih ne mozemo dobiti? I od jednih i od drugih smo objektivno jaci i ako ostanemo u pozitivnom momentumu nije to nikakva znanstvena fantastika. A ovo sto pises da trebaju jos jednu utakmicu izgubiti osim ovih s nama je netocno. Dovoljno je da odigraju medjusobno x, ne trebaju nista izgubiti.
  • Sbkbbb
    289
    Sritan i blagoslovljen Uskrs ✝️
  • Brusa
    2.8k
    pusti te negative koje šalju... pomalo :wink:
    A po mojoj matematici, više manje smo u sličnome svi, svi trebaju dobit sve do kraja ako hoće naslov. Pa da vidimo. I nas i njih
  • Fan
    955
    Po mom mišljenju smo 90% prvaci ako sve dobijemo do kraja jer sam upravo 90% siguran da će Hajduk i Rijeka remizirat na Poljudu. Ali čak i sa remijem na poljudu samo preko 50% siguran u naslov jer će i Rijeka i Hajduk još negdje kiksati osim protiv nas.
    Zapravo je samo pitanje možemo li dobiti sve do kraja i mislim da ne ovisimo toliko o konkurentima kolko se misli...
  • vjeko1701
    13.8k
    Zapravo je samo pitanje možemo li dobiti sve do krajaFan

Pa da, tu je najveća skepsa. Obrana je još uvijek previše nestabilna a napad previše nekonkretan. Svi će za taj pothvat morati dati više nego su dali cijele sezone a ne smije se niti dogoditi neka utakmica gdje na glupost poberemo rani crveni, bolesno se ispromašujemo ili se netko povrijedit...itd.

Doslovce nam treba 6 savršenih utakmica u nizu, sa privremenim trenerom, nepotpunim kadrom i poljuljanim samopouzdanjem.
  • FrenchMontana
    1.1k
    Sretan Uskrs svima i pohvale za cijeli klub jer smo jedini u HNL-u čestitali bez jajca i zečeva, nego s Onim koji je bit ovog blagdana. Bravo :heart:
  • Ijayi Atiemwen
    2.4k
    Sretan i blagoslovljen Uskrs ekipa!
  • Crni86
    9.5k
    Sretan i blagoslovljen Uskrs plava obitelji
  • Heisenberg1986
    310
    Sretan i blagoslovljen Uskrs plava vojsko!
  • Dino
    3.5k
    Sretan Uskrs cijeloj plavoj obitelji! :heart:
  • Praskaton
    4.2k
    Sretan i blagoslovljen Uskrs
  • scarface
    285
    Sretan Uskrs svima!
    Postavlja se pitanje. A što ako uspijemo?
    Dinamova vojsko, NORMALNO JE DA USPIJEMO!
  • Droljo
    14.9k
    Ja se nadam da se dečki budu uigrali sa tri visoke pobjede (tu računam i goricu) pa da idemo samo prema gore. Izgledamo sve bolje a igrači znaju da je 5 do 12. :ok:
  • Beky
    34
    Sretan i blagoslovljen Uskrs plavoj obitelji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.