• gledatelj
    835
    S obzirom da sve više ljudi okreću protiv sebe i da svima idu na kurac treba ih samo ignorirati. Utopiti će se sami u svojoj mitomaniji
  • ksapi
    4.6k
    Ne razumijem zasto bi Dinamo uopce trebao reagirati na ovo? Nek se samo guse u svojim govnima, a mi se posvetimo nasem stanju na terenu
  • vjeko1701
    13.8k
    I onda su se neki čudili kad je par forumaša ovdje izrazilo želju da par sezona odu iz prvoligaškog društva. *ebeš svo rivalstvo, posjetu, napetost kad oni sad već godinama drže nož pod vratom cijeloj ligi. Ilegalno puštanje snimaka, prijetnje neredima, ucjenjivanje drugih klubova, stalno traženje izuzeća sudaca koji im mogu suditi, prisutstvo u svim redakcijama novina i televizija uz više ili manje suptilno njakanje svojom agendom.
  • don
    12.4k
    upravo to, briga me za napetost i derbije, želin im bankrot i 3. ligu bez razmišljanja. Najveće zlo u europi.
  • MolonLabe
    448
    Samo jednu želju imam moj živote ludi

Zadnje kolo Šibenik-Hajduk, bod za naslov, pobjeda Šibenika u 98 minuti ispred tribine s pripadnicima koalicije HDZ-HNS-MUP-TS1950
  • Brusa
    2.8k
    ja bi rađe volio da smo mi tad već prvaci, a da oni igraju beznačajnu utakmicu. Boli me đon za njih i njihovu tugu i ostale gluposti

Al kad već spominješ tu utakmicu, nek njom Šibenik osigura opstanak, a Osijek ispadne...
  • Praskaton
    4.2k
    Zadnje kolo Šibenik-Hajduk, bod za naslov, pobjeda Šibenika u 98 minuti ispred tribine s pripadnicima koalicije HDZ-HNS-MUP-TS1950MolonLabe

Oni će u toj utakmici dobit što god je potrebno da uzmu titulu.Pa sad kradu i ne obaziru se zamisli šta će napravit zadnje kolo protiv omraženog protivnika
  • Toni90d
    1.6k

Želim im da ispadne iz utrke za prvenstvo kolo prije, protiv Rijeke. Stadion i grad im ionako trebaju renoviranje.

Nek debili ne diraju lijepi Šibenik.
  • Facke
    5.7k
    Al decki kakve je rivalste izmedu nas i Hajduka v zadnjih par let? Po mene nikakve. Te je s strane Hajduka se postale tak toksicne da v tomu opce vise nemres uzivati.
    Prije te bu zeludec bolel vec dan prije el su ti v glave vec sto sranja s strane Hajduka tere budu v tekme. Taj derbi odavne vise nije sportski i presel je saku granicu. I umeste da se neke premenile je nakon odlaska Mamica i cele te ekipe oni su postali jos gorsi v tom pitanju.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Sve je ovo preslo van kontrole. Sto ne cudi jer nit HNS nit vlada nemaju muda stat tome na kraj. S jedne strane strah od fizickog nasilja s druge strane jeftini glasovi.

Jedini nacin da se ukroti to zlo je da im se konzekventno oduzima bodove. Svaki put kad se zale na suce -3 boda. Pa neka se zale koliko ih mila volja. Svaki put kad opet divljaju sa bakljama i unistavaju protivnicke stadione -3 boda. Svaki put kad stavljaju odrezane glave sudca -10 bodova. Dzabe ove novcane kazne. Nikoga to ne zaboli pola posto.

Ova liga je u toliko toksicnoj atmosferi cim se oni bore za naslov da je to tesko izdrzivo. Ne vidim ikakav drugi nacin da ih se zacepi i nauci redom osim tako da ih se drakonski kazni rezultatski. Ako se neznate ponasat prikladno barem onom minimumi ljudske dostojnosti onda zivite sa time da cete po sezoni gubit po 30 bodova za zelenim stolom.
  • Jurki
    16.9k
    oni su postali jos gorsi v tom pitanju.Facke

Postali su gorsi jer ak se ne docepaju te kante.. sve lazi i ulaganja padaju u vodu.
    Ogromni su penezi u pitanju koje su skurili, a to treba opravdati.
    Nebi oni nikakve snimke komunikacije iskali iz var sobe da imaju igracku kvalitetu u svlacionici.
    Zalosno je da je cela drzava postala talac jebenih tovara.. zalosno je da budu isli u kvale za konf ligu i da bum ja opet moral navijati za tam nekakvi Tobol, a ne za hrvatski klub.

Edit: jedva cekam srijedu.. ovakva Istra ko jucer.. duja u šišku. Gazi gubu.
  • Carrasco
    5.8k
    Guraju ih suci cijelu sezonu, a oni stvore atmosferu kao da su oni pokradeni. Gade mi se. Gadi mi se liga. Gadi mi se zrak koji dijelim s tim ljigavcima.
  • sport
    4.5k
    Nakon što su shvatili kako se snovi o tituli sve više pretvaraju o frituli odlučili su pod sloganom "A što ako ne uspjemo" tražiti krivce napadajući sve oko sebe jer oni nisu nikada za ništa krivi.Pripremaju teren za neuspjeh kao što su pripremali i za financijsko izvješće.
    A što se tiće raspleta prvenstva,zadnje kolo neće o nićemu odlučivati jer onaj kojem bude trebala pobjeda za potvrditi titulu će je i ostvariti.
  • ksapi
    4.6k
    Ako dodje do situacije da pred zadnje kolo vise ne ovisimo sami o sebi mislim da nam se ne pise dobro
  • Zagreb1992
    2.2k

Te stranice poput Crne Kese i ono Spika treba ugasiti čim prije....i jedni i drugi se sramote sa glupostima , a očito na utakmicama nisu bili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.