• NitkoBitan
    25.3k
    Razbit cemo Rijeku, jeste culi? Izdominirat i nasamarat.

To sto se iduci tjedan igraju 2 utakmice vise nama odgovara nego njima i to dosta, oni naprosto nisu naviknuti na taj tempo.

Ali korak po korak, kolo po kolo. Dobit Goricu, a netko od dvojca Hajduk Rijeka ce sigurno kiksat.

Dinamo je prosli i pretprosli vikend bio otpisan i to se konkurenciji vraca kao bumerang.
  • Efes Pilsen
    10.6k
    Je, pa i Istri je pa nas je nasamarala. Rijeka je nas je nadtrcala u sve 3 utakmice ove sezone.
  • Praskaton
    4.2k
    To sto se iduci tjedan igraju 2 utakmice vise nama odgovara nego njima i to dosta, oni naprosto nisu naviknuti na taj tempo.NitkoBitan

Šuplje priče,ulog i motivacija su na maksimumu.I mi smo navodno trebali sve gazit kad ne budemo imali te dvije tjedno pa evo vidimo
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    To sto se iduci tjedan igraju 2 utakmice vise nama odgovara nego njima i to dosta, oni naprosto nisu naviknuti na taj tempo.NitkoBitan

Slazem se sa kolegom da su to suplje price. Pa nismo imali nikakve koristi od toga u nekoliko navrata ove sezone. Kaj nam je to pridonijelo protiv propalog hajduka? Nis! A ak nije protiv njih nece ni protiv barem fizicki jace Rijeke.
  • Zagi
    9.5k
    Pa nismo imali nikakve koristi od toga u nekoliko navrata ove sezone.GeneralNapoleon

Ali smo itekako imali u proteklim sezonama. Cijela liga jako dobro zna kaj se desi kada dinamo ispadne iz europe.
    Zašto to nije slučaj ove sezone? Tko će ga znati, možda ih je Fabio stvarno ubijao na treninzima.
  • Izet Hajrović
    4.8k
    Mislim da su nam konkurenti toliko loši da će nam pobjeda protiv Rijeke na Maksimiru i remi na Poljudu biti dovoljni za naslov uz sve ostale pobjede, naravno.
  • Blueshadow86
    3k
    Razbit cemo Rijeku, jeste culi? Izdominirat i nasamarat.NitkoBitan

Volio bih da se obistini, ali teško da će baš ovako biti kako si naveo.
    Imam osjećaj da smo pod dojmom ovog rezultata 2:0 za Istru pa da ih se olako shvaća. Ne smije se zaboraviti da su im danas falila 2 od 3 glavna igrača - Radeljić i Selahi. To se danas baš jako osjetilo.
    Nama je prva na redu Gorica. Bit će jako teška utakmica. Tek nakon toga ćemo pričati za dalje.
  • Keyser Soze
    13.1k
    Ne kužim čemu toliki defetizam, sa svim pobjedama do kraja smo prvaci i tako se treba postaviti, a definitivno imamo najveću kvalitetu za takvo nešto napraviti.
  • crophantom
    93
    Ja ću se postaviti tako kad matematički bude sigurno da smo sa svim pobjedama prvaci. Jer za sad još nismo. U srijedu sam nažalost daleko daleko od Hrvatske na službenom putu, ali pratiti ću kad uhvatim WiFi i nas i konkurente i nadam se da kad se vraćam taman za tekmu s Rijekom će to biti tekma da bar njih prestignemo.
  • criticus
    3.3k
    Dobra večer,

Jel ovo možda forum navijača nogometnog kluba Dinamo Zagreb?

Unaprijed zahvaljujem na odgovoru,
    Criticus
  • El Madrigal
    289
    izgubit jednu utakmicu uz sve naše pobjede.Captain America

Dovoljan je još samo 1 x. S našim pobjedama
  • Thor
    80
    Ajmoooo gazi bagruuu pogubili su se, pali, ne znaju ni jedni ni drugi!
  • Davieboy86
    410
    Nakon Gorice, 4 je u nizu zicer. Nakon dugo vremena. Svima cemo sada ………. …..ter! Resistens is futile!
  • Zg123
    1.6k
    Protiv sam bilo kakvog kmecanja i priopcenja ali ovo sto rade fritulasi je sramotno. Ovakav pritisak koji oni vrse na suce je dno dna, trebamo istog momenta traziti strane suce
  • Pacho
    506

Apsolutno. Savrsena prilika za zatraziti strane suce. Takoder mi je drago da ovo krece, jer ce to vjerojatno opet biti epski kmeket pred raspad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.