• Paggini
    51.6k
    Valjda nije neka ozbiljna povreda Lawala.Filip 91

Rodilo mu se dijete u 35. minuti navodno, pa da iskoristi porodiljni
  • don
    13.2k
    ovo vam je hajduk, svaku utakmicu neki važan igrač otpadne u njihovu korist, bilo kartoni, bilo ozljede. A bit će još i kartona. Ko misli da se svemir ove sezone nije okrenia na titovu stranu...
  • fakin
    844
    jel realno koliko tovari imaju sreće s izostankom glavnih protivničkih igrača da 3 dana prije tekme s njima se ozlijedi i lawal
  • Ere86
    193
    nema ti tu vrijeđanja isto je svugdje, ako ti je djed bio partizan navijas za hajduk 1/1
  • Paggini
    51.6k
    Igrat ce lawal, sta se znojite, lik svaku tekmu izadje van zbog neke ozljede
  • mlinchica
    3.1k
    Garsija dosao prije par mjeseci i totalno promijenio krvnu sliku Istre....igraju totalno drugaciji nogomet nego sto su prije igrali...toliko automatizma u igri, toliko miran posjed, visoki presing.....meni igraju pozicijski i takticki najljepsi nogomet u hnl....Orc123

Iako i ja lajkam Garciu :blush: ali ima tu i do ekipe.
    Oni su i ludog Trama slijedili s onim divljim nogometom. Dođe novi trener i traži nešto sasvim suprotno i oni isporuče.
    Prilagodba nastupila gotovo bez ikakvih problema. Ima tu puno kvalitetnog karaktera u momčadi.

Btw, veli moj stari da ga Koski igrom i stavom jako podsjeća na Zajeca.
  • Pacho
    1.3k

Ali sad se za 4 dana vec igra sljedece kolo.
  • dzis
    1.1k
    Jesam li ja lud jer me ne veseli ovo? Navijam za x

Ne mogu navijat za rijekin poraz dok god smo mi iza tovara. Eto razapnite me al ne mogu:)
  • Zagreb1992
    2.4k

https://www.cbssports.com/nba/news/zach-randolph-leaves-game-for-birth-of-his-child/

taman se sjetio ovoga hahaha ..Lik za vrijeme utakmice kad je napustio radi toga kad mu je zarčanica rađala ..eto ne bi bili prvi po tom pitanju hahaha
  • Orc123
    11.7k
    Koski i Lisica su jako zanimljivi igraci....i Lawal i Gagua ali Lawal mi je kritican zbog ozljeda, a Gagua nije gol igrac ali sve ostale kvalitete su mu jako jako visoke....
  • Teofil Kateran
    2.5k
    Nevjerojatno mi je da još ima ljudi ovdje koji navijaju za Rijeku kad možemo doći na -4. Inače Garcia je preporodio Istru, igraju odlično, u Dinamu bi mu za to svakako trebali brži igrači za takav stil igre. Istra ima i odličan skauting, prvih 11 im je zapravo dosta kvalitetno, jedino mislim da im je Radošević malo ispod razine.

Koski inače dosta kompletan igrač, dobar je s loptom u nogama, a obrambeno čvrst kao stijena, mentalitet ima skandinavski, a to može biti samo pogodak. Volio bi da na ljeto idemo po njega.
  • fakin
    844
    Jesam li ja lud jer me ne veseli ovo? Navijam za x

Ne mogu navijat za rijekin poraz dok god smo mi iza tovara. Eto razapnite me al ne mogu:)
    dzis

nama igra dosta veliku razliku igra li rijeka danas X ili izgubi, ako izgubi dovoljna je naša pobjeda i još jedan X rijeke i mi smo na kraju ispred njih ako dobijemo sve. a ako odigraju X danas onda uz naš poraz moraju još jednu utakmicu izgubiti da bi ih mi prestigli.
  • Marcinko
    703
    Igrat ce lawal, sta se znojite, lik svaku tekmu izadje van zbog neke ozljedePaggini

Ne gledam, koliko je ozbiljno izgledalo.
  • don
    13.2k
    Jesam li ja lud jer me ne veseli ovo? Navijam za xdzis

naravno da nisi.
  • Infinity
    18.6k
    Navijam da ih nabiju 5-0, a ne za X. Losi su i Hajduk i Rijeka, svaki njihov bod me zalosti. Jako brzo cemo biti prvi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.