• don
    12.4k
    ovo vam je hajduk, svaku utakmicu neki važan igrač otpadne u njihovu korist, bilo kartoni, bilo ozljede. A bit će još i kartona. Ko misli da se svemir ove sezone nije okrenia na titovu stranu...
  • fakin
    371
    jel realno koliko tovari imaju sreće s izostankom glavnih protivničkih igrača da 3 dana prije tekme s njima se ozlijedi i lawal
  • Ere86
    166
    nema ti tu vrijeđanja isto je svugdje, ako ti je djed bio partizan navijas za hajduk 1/1
  • Paggini
    44.9k
    Igrat ce lawal, sta se znojite, lik svaku tekmu izadje van zbog neke ozljede
  • mlinchica
    2.8k
    Garsija dosao prije par mjeseci i totalno promijenio krvnu sliku Istre....igraju totalno drugaciji nogomet nego sto su prije igrali...toliko automatizma u igri, toliko miran posjed, visoki presing.....meni igraju pozicijski i takticki najljepsi nogomet u hnl....Orc123

Iako i ja lajkam Garciu :blush: ali ima tu i do ekipe.
    Oni su i ludog Trama slijedili s onim divljim nogometom. Dođe novi trener i traži nešto sasvim suprotno i oni isporuče.
    Prilagodba nastupila gotovo bez ikakvih problema. Ima tu puno kvalitetnog karaktera u momčadi.

Btw, veli moj stari da ga Koski igrom i stavom jako podsjeća na Zajeca.
  • Pacho
    495

Ali sad se za 4 dana vec igra sljedece kolo.
  • dzis
    1k
    Jesam li ja lud jer me ne veseli ovo? Navijam za x

Ne mogu navijat za rijekin poraz dok god smo mi iza tovara. Eto razapnite me al ne mogu:)
  • Zagreb1992
    2.2k

https://www.cbssports.com/nba/news/zach-randolph-leaves-game-for-birth-of-his-child/

taman se sjetio ovoga hahaha ..Lik za vrijeme utakmice kad je napustio radi toga kad mu je zarčanica rađala ..eto ne bi bili prvi po tom pitanju hahaha
  • Orc123
    11.2k
    Koski i Lisica su jako zanimljivi igraci....i Lawal i Gagua ali Lawal mi je kritican zbog ozljeda, a Gagua nije gol igrac ali sve ostale kvalitete su mu jako jako visoke....
  • Teofil Kateran
    2.2k
    Nevjerojatno mi je da još ima ljudi ovdje koji navijaju za Rijeku kad možemo doći na -4. Inače Garcia je preporodio Istru, igraju odlično, u Dinamu bi mu za to svakako trebali brži igrači za takav stil igre. Istra ima i odličan skauting, prvih 11 im je zapravo dosta kvalitetno, jedino mislim da im je Radošević malo ispod razine.

Koski inače dosta kompletan igrač, dobar je s loptom u nogama, a obrambeno čvrst kao stijena, mentalitet ima skandinavski, a to može biti samo pogodak. Volio bi da na ljeto idemo po njega.
  • fakin
    371
    Jesam li ja lud jer me ne veseli ovo? Navijam za x

Ne mogu navijat za rijekin poraz dok god smo mi iza tovara. Eto razapnite me al ne mogu:)
    dzis

nama igra dosta veliku razliku igra li rijeka danas X ili izgubi, ako izgubi dovoljna je naša pobjeda i još jedan X rijeke i mi smo na kraju ispred njih ako dobijemo sve. a ako odigraju X danas onda uz naš poraz moraju još jednu utakmicu izgubiti da bi ih mi prestigli.
  • Marcinko
    675
    Igrat ce lawal, sta se znojite, lik svaku tekmu izadje van zbog neke ozljedePaggini

Ne gledam, koliko je ozbiljno izgledalo.
  • don
    12.4k
    Jesam li ja lud jer me ne veseli ovo? Navijam za xdzis

naravno da nisi.
  • Infinity
    17.8k
    Navijam da ih nabiju 5-0, a ne za X. Losi su i Hajduk i Rijeka, svaki njihov bod me zalosti. Jako brzo cemo biti prvi.
  • Paggini
    44.9k
    Ne gledam, koliko je ozbiljno izgledaloMarcinko

Ma zatezanje neko, nista dramaticno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.