• Jay
    1.1k
    Osijeku zelim jos 6 bodova do kraja sezone, u iduca dva susreta i onda neka ispadnu iz lige.
  • Mr Anderson
    11.3k
    Bolje da sam Barcu gledao nego ovaj antinogomet.
  • Dzoni
    1.1k
    Prva pobjeda Gorice u gostima u HNL-u od 30.3.2024. kad su pobijedili Varaždin 4:2
  • serbus
    4.8k
    Što više hajdučkih "penala" i laži naslov će nama biti draži!!
  • bbb medimurje
    3.9k
    Mogli bi u Puli stisati malo razglas
    Ne cuje se bas nista emisija uzivo
  • vjeko1701
    13.8k
    Ljudi nas žele poštediti a ti tako.

Vejić: Istra je sasvim slučajno jel, pojačala glazbu na 50 dok ja pričam.
  • DrawTube
    6.7k
    Ajmo Istro gazi ove i evo nas na -4
  • vjeko1701
    13.8k
    Ako Rijeka danas ne dobije, prve tri ekipe će nakon 30 kola imati samo 15 pobjeda. Ne znam dal je tako nešto ikad viđeno u HNL-u.
  • NVKOD
    4.3k
    Par zanimljivosti o Osijeku u 2025. (HNL+Kup):
    • 14 utakmica, 2 pobjede, 2 remija i 10 poraza
    • Obje pobjede protiv Dinama (HNL i 1/4 Kup)
    • 2 remija protiv Šibenika i Varaždina (Kup utakmica protiv Slavena se broji kao poraz, makar je bilo neriješeno do penala)
    • Posljednja pobjeda: 26.2. protiv Dinama u gostima
    • Zadnja domaća pobjeda: 2.2. protiv Dinama
    • Posljednji remi: 16.3. protiv Varaždina
    • Gol razlika: 8:24
    • Od ukupnih 36 bodova u HNL-u, osvojili su ih 5!
    • Od 14 utakmica, nisu postigli gol u njih 8
  • Teofil Kateran
    2.2k
    Sad se nadajmo Istrinoj laganoj pobjedi sa što manje žutih kartona i svakako bez crvenih.
  • NB86
    16.5k
    Isto ciganski da istrijani od jutros pricaju kako je rasprodan istok samo da ljudi ne krenu iz rijeke, uspjeli su u naumu ocito
  • DrawTube
    6.7k
    ciganski je i da Rijeka ima onaj konc kamp od tribine, nije mi ih žao nimalo
  • dzg717
    1.1k
    Mesari Istra
  • NB86
    16.5k
    ciganski je i da Rijeka ima onaj konc kamp od tribine,DrawTube

Ma slazem se al i pulezani igre igraju, tovarima sve dopustaju, svim drugima a pogotovo rjecanima rade probleme
  • Srelee
    31
    Tako je i u Hercegovini te generacije navijaca 70tih i 80tih godina navijalo se za Velez,ponesto ih na Partizan i Zvezdu.Nisu podnosili Dinamo jer je bio simbol Hrvatstva i simbol otpor onom rezimu.Kasnije raspadom ih je dobra vecina pocela navijat za Hajduk jer je bio rezimski klub slican Velezu,Partizanu i Zvezdi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.