• bbb medimurje
    4k
    Akomulirana 2 zuta kartona Gorica:
    Ivan Banić
    Jakov Gurlica
    Tibor Halilović
    Luka Kapulica
    Mario Maloča
    Adrion Pajaziti
    Gregor Sikošek
    Dino Štiglec

Halilovic, pajaziti, sikosek od bitnih igraca
    Uvjeren sam da nitko nebude dobil karton

U medimurju ima tolko navijaca hajduka jer zbog Tita, jako jednostavno, crveni kao i cijela zupanija
  • Omake
    8.9k
    Šteta što deveti ne igra kvalifikacije protiv doprvaka druge lige. Da nas nisu dobili, ispali bi šarani iz lige. Eh tugo.
  • fakin
    844
    jel još uvijek neki misle da osijek može ugroziti tovare i rijeku?
  • Hnlovac
    2.2k
    Žao mi je stadiona..
  • Pavinho
    270
    zasto ne...negdje se mora okrenut
  • Paggini
    51.6k
    Cmrecnjak kad ne komentira žohare mi je jako dobar komentator
  • dzg717
    1.2k
    Ja gledam na HRTu..
  • Zg123
    1.9k
    E sto bi volio da Osijek ispadne
  • Progressive overload
    230
    Ja bi volio da dobiju sve do kraja
  • ŽacZgb
    273
    Kak sam jučer napisao,Rijeka danas mora izgubiti jer raspali Osijek će teško ikome bodove uzeti. Čak ni tovarima koji su loši dugo,a pogotovo ne riječanima. Nek oni naprave suprotno i ja bum zadovoljan,ali sumnjam.
  • ŽacZgb
    273

Pisao sam to u svom postu,pa brisao :grin:
    Šteta samo kaj nama trebaju njihove pobjede protiv Rijeke i Hajduka. Da smo odigrali drugi dio sezone kak znamo i možemo i da imamo 10 bodova prednosti,navijao bi da izgube sve do kraja.
  • rioda
    8.6k
    Zagorje i Međimurje su i u Jugi bili valjda 95% hrvatski pa ne vidim zašto bi tamo bilo navijača Zvezde. Kuzio bi za istočnu Slavoniju, Liku, zaleđe, dio Banovine, al ak je negdje trica bilo u tragovima, to su Zagorje i MeđimurjeHnlovac

Pogledaj rezultate izbora u Zagorju i Međimurju
  • Ruki93
    38
    Na utakmici sam i moram reć da je i gorica teski krs od ekipe, moramo to u srijedu dobit.
  • Efes Pilsen
    11.2k
    Sto Osijeku vise gori pod nogama to je za nas bolje. Morat ce se jako cupat protiv Rijeke i tovara i to nam ide na ruku.
  • bbb medimurje
    4k
    Ova snimka s istoka ipak otkriva da diallo nije trebao dobiti crveni, niti se var trebao ukljuciti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.