• Jurki
    16.9k
    svaka cast, treba za to imati zeludac.
    Ja iskreno nebi mogel.

kak ima puno tovara u SZ Hrvatskoj.. to fakat nitko ne razme. Jebiga to ti je mentalni sklop tih ljudi.. ali kaj je jos najgore da taman da ni ne znas za koga navija.. cim pocne prica o nogometu.. odmah skuzis da je tovar. A isto tak nema njih vise nego nas to garantiram.. samo kaj su nasi lijeni se zdici i otiti na stadion kaj mi je jos najvise krivo.
  • DrawTube
    6.7k
    Danas će u Puli moguće biti kaos. Zapad i Istok rasprodani, sjever još kapa, Rijecani su rasprodali Jug i navodno ih je preko 100 krenulo za Pulu bez karata u nadi da ce im prodati tamo i ugurati ih na tribinu, a d an im je i rubni sektor na Istoku

S obzirom da je prodaja samo fizička, moguće da će bit nereda
  • KrunoPesca
    83
    Ne pišem na ovo temi, ali neka bude memorirano s obzirom na trenutni broj stranice - pozdrav murijacima gdje god bili
  • Hrc-Vg
    636
    Meni je čovjek iz Međimurja rekao da su to većinom bivši navijači Zvezde i Partizana koji Dinamo ne podnose zbog hrvatskog predznaka…Znači teške komunjare.
  • Hnlovac
    1.8k
    Ovo mi je teško za povjerovati

Ajde kužim za Partizan, komunisti i vojna lica, al Zagorje i Međimurje su i u Jugi bili valjda 95% hrvatski pa ne vidim zašto bi tamo bilo navijača Zvezde. Kuzio bi za istočnu Slavoniju, Liku, zaleđe, dio Banovine, al ak je negdje trica bilo u tragovima, to su Zagorje i Međimurje

A danas mislim da je nakon Zapadnohercegovacke županije Krapinsko zagorska županija županija s najviše Hrvata (>99%)
  • Hrc-Vg
    636
    koliko sam ja shvatio, to su potomci parizana koji su bili veliki jugoslaveni, a uz to su bg klubovi bili rezultatski uspješniji.
  • Hnlovac
    1.8k
    kuzim ja to, al ne vidim zašto bi jugoslaveni kod nas bili za zvezdu. Za Partizan mi je potpuno jasno

Općenito msm da su u hrv za zvezdu navijali samo krajisnici

Ugl nije nam tema neka za hnl
  • Gringo
    345
    Prije bih rekao da kod njih vlada neki animozitet (iz ko zna kojeg razloga) prema ZG i Dinamu pa navijaju za tovare
  • NORTE
    14.8k
    preletio sam većinu komentara na društvenim mrežama i definitivno se može reći da navijači drumskog imaju dijagnozu. Njih ne zanima što sudačkim greškama dobijaju bodove, dapače žao im je da toga nema više i nekom suludom retorikom misle da na to imaju moralno pravo.

Degutantniji klub sa ovakvom bolesnom sljedbom, uvjeren sam, ne postoji na kugli zemaljskoj. Prodali bi vlastite organe, prostutuirali ženu i dali djecu u roblje samo da se dokopaju naslova. Ne smije im se to dopustiti. Klub mora tražiti strane suce, naši taj pritisak neće moć zdurat.
    Plava stijena

Najveće ZLO koje postoji.
  • Fabercaster
    143
    mi smo Dinamo,prefontaine

I bit ćemo, osim ako Franjo ne uskrsne za Uskrs! Međutim, to ne mijenja činjenicu da je protiv Osijeka napravljena ogromna glupost u Kupu. Kompany je svom "kolegi" Jakiru sprašio otkaz, a Bayern se po nama popišao, ispostavit će se taman toliko koliko je trebalo da ne prođemo dalje. Nogomet je takav nažalost.

Unatoč fori, citirao sam ovo jer točno znam na što misliš i da se tu radi samo o tom ili mi ili Rijeka... što da Bog i sreća junačka!

Ipak, mi imamo i konkurenciju koja igra prljavo i ponaša se kako se ponaša. Nije Dinamo postavio pravila igre koju mora igrati. Ne iskoristiti situaciju gdje ne gubiš ništa, a možeš dobiti puno na apsolutno svim poljima, od rezultata do moralne vertikale je po meni promašena šansa. No, nebitno. Iznio sam mišljenje i to je to.

Neka danas Lawal bude Yamal i ostajemo na -4. Ajmo Istra!
  • Keyser Soze
    13.1k
    Povela Gorica
  • don
    12.4k
    Povela GoricaKeyser Soze

nažalost. Navijan za Osijek ovdje iz dva razloga:

da se dignu do hajduka i izvuku barem x na Opusu
    da se Gorica ne napuni nekim samopouzdanjem prid našu utakmicu.
  • NVKOD
    4.3k
    Nadam se da više nitko neće spominjati Jurišića u kontekstu Dinama.
  • rakurs
    1k
    Kako ovo nije drugi žuti za Jurišića bio? Osijek je u baš baš teškom stanju ako danas izgube. Od koga smo mi izgubili triput ove sezone...
  • bbb medimurje
    3.9k
    Akomulirana 2 zuta kartona Gorica:
    Ivan Banić
    Jakov Gurlica
    Tibor Halilović
    Luka Kapulica
    Mario Maloča
    Adrion Pajaziti
    Gregor Sikošek
    Dino Štiglec

Halilovic, pajaziti, sikosek od bitnih igraca
    Uvjeren sam da nitko nebude dobil karton

U medimurju ima tolko navijaca hajduka jer zbog Tita, jako jednostavno, crveni kao i cijela zupanija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.