• Nemrem igra Dinamo
    3k
    Počivao u miru Nikola! :pray:
  • scarface
    284
    Strava, tuga...
  • Boysica
    747
    Strasno , tužno toliko toga prošao u životu...
    Pocivao u miru .. tugaaa :cry:
  • FrodoJePurger
    298
    Pobijedio 3 puta rak i onda nažalost ovako nastrada... počivao u miru Nikola :pray:
  • Hrc-Vg
    636
    Počivao u miru…Jako tužno.
  • Alkmar1312
    78
    Jel istina da je Boban pozvao Kranjcara u Dinamo?
  • sport
    4.5k

Jedina je istina da je izašlo ovo u 24 sata:
    "Budući predsjednik uprave ‘modrih’ sljedećih će dana kontaktirati Niku. Bivši igrač Dinama i reprezentativac, a danas pomoćnik u U-21 reprezentaciji."
    Znaći Boban je zvao Tironija da mu kaže kako će zvati Niku slijedećih dana.
    Ne vjerujem ni u jedno ni u drugo.
  • Alkmar1312
    78
    ni ja nisam povjerovao, al cisto pitam dal netko ima mozda neku informaciju
  • NORTE
    14.8k
    Nadam se da griješim, ali bojim se da su nam šanse za titulu doslovno minimalne.
    Dajem nam 1% šanse, Hajduku 99%, a Rijeci nakon ovog u Puli baš nikakve.

"Svaka čast" kladionicama i njihovim koeficijentima, al pričam o surovoj realnosti.
    Daj Bože da zbog rezultata u idućim kolima promijenim mišljenje.

Možemo pričat i o formi, igri, ali moje mišljenje trenutno jako naginje ovoj realnosti.
  • fakin
    371
    kavez na poljudu moramo rasprodati u prvih sat vremena prodaje
  • din
    752
    Igramo s Goricom i Rijekom prije toga.
  • DrawTube
    6.7k
    Hoću rasprodan SG protiv Rijeke
  • Captain America
    19.7k
    Dajem nam 1% šanse, Hajduku 99%, a Rijeci nakon ovog u Puli baš nikakve.NORTE

Nemamo nijednu pobjedu protiv tovara i Rijeke, a trebali bi ih dobit oboje u razmaku od tjedan dana i još bi oni trebali izgubit jednu utakmicu uz sve naše pobjede.

Grozni su i jedni i drugi, ali nismo ni mi ništa bolji jer s razlogom kaskamo 4 boda za ovakvim raspalim ekipama.
  • crophantom
    93
    pretjerao si s 99%, ali debeli favoriti sigurno jesu, imaju oba derbija doma i Istru doma. + ovaj njihov tudum na klupi će protiv Istre bar igrati onako kako treba, teški bunker, izvolite loptu, a ne ko mi s nekim visokim presingom. Ja polažem nade u Osijek na Pampasu, pa ne mogu ni oni baš sve zivo spusiti do kraja. valjda...
  • Nemrem igra Dinamo
    3k
    Nemamo nijednu pobjedu protiv tovara i RijekeCaptain America

Nismo imali niti protiv Osijeka pa smo ih maznuli prošlo kolo. Vjerujem da prvo rješavamo Rijeku dan poslije povijesnog 26.04., a onda i žgadiju tjedan iza!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.