• Crni86
    9.5k
    Uzas… i to u ovim danima… zelim puno snage familiji Pokrivac. PUMB Nikola.
  • Filip85
    113
    Strašno... R.I.P. :cry:
  • Jurki
    16.9k
    Kad se sjetim ispred obrane Pokrivac-Vukojevic..
    Pobijediti onak grdu bolest...
    zivot precesto nije pravedan.

Nikola pocivao u miru Bozjem..
  • mali M
    7.4k
    A šit Nikola... Počivao u miru. Vjerujem da si na boljem mjestu sada
  • ShanKu
    1.5k
    sranje... nek počiva u miru!
  • Droljo
    14.8k
    RIP
    Strašno.
    Kakve su to brzine bile da ih je toliko nastradalo? Užas
  • Toni90d
    1.6k
    Počivaj u miru! :pray:

Kakve su to brzine bile da ih je toliko nastradalo?Droljo

Vjerojatno nije bio ispod 100km/h, a ovaj drugi koji je išao u pretjecanje je imao sigurno i više. Zbrojiš te dvije brzine, a to je kao da onda tom brzinom udario u zid. Sreća u nesreći je što su auta danas sigurnija nego prije, pa nije bilo više poginulih. Pogotovo jer su i djeca bila u drugim autima koja su stradala.
  • Teofil Kateran
    2.2k
    Kakve su to brzine bile da ih je toliko nastradalo?Droljo

Ma na toj cesti stalno jure i pretiču ovi iz Velike Kladuše, Cazina i Bihaća koji rade u Sloveniji, Austriji i Njemačkoj pa dolaze obično vikendima obitelji. Već je bilo više slučajeva da izazivaju nesreće. Uostalom ta obilaznica je i napravljena jer su prije tako jurili kroz jednu gradsku četvrt gdje je isto bilo nekoliko žrtava.
  • Liks90
    2.8k
    Slovenski državljanin je skrivio nesreću, preticao preko pune linije, i sam je poginuo…kaj rec…nije ni gledao jel mu ide netko, prije Nikolinog je pretekao dva auta i treći nije nažalost uspio….
  • Ere86
    166
    Počivaj u miru Nikola....
  • Noel
    10.8k
    Govno te ubije ni krivog ni dužnog. Nevjerojatno. Užasno rigozorne financijske i zatvorske kazne bi promjenile možda tragediju na cestama ali nitko se ne usudi takav zakon donijet.
  • Eduardo
    23.6k
    ... ova vijest pogodila me dublje nego što sam mislio da može... uvukao mi se pod kožu kao igrač, a kad je počela njegova borba s rakom postao mi je na neki čudan način nešto više od bivšeg igrača dinama. I, nije ga štedilo... tri puta je pobijedio tu prokletu bolest, tri puta prošao kroz pakao kroz koji mnogi prođu samo jednom i izgube... ne znam, možda me to toliko dirnulo jer sam i sam gledao tu istu borbu iz prvog reda i znam koliko ta bolest izjeda cijelu obitelj, ne samo oboljelog.

I onda… jedan trenutak, tuđa nepažnja - i sve nestane u sekundi... zbog trenutka ljudske gluposti i nesmotrenosti... nepravedno, bešćutno, okrutno.

... počivaj u miru, i hvala ti.
  • rokikaciga
    878
    Jos mi se ni slegnulo. Kao i Eduarda, pogodilo me vise nego sto sam mislio da bude. Uvijek sam nekako ekstra bio privrzen njemu kao igracu i uvijek mi je bio jedan of drazih igraca.

Imao sam srecu upoznati ovu ljudinu, biti u njegovom drustvu i stvarno nemam nijednu rijec negativno za rec. Gospodin u cijelom smislu te rijeci. Van terena i na terenu. Borac i pozitivac kakav se rada jednom. Pocivao u miru legendo :heart:
  • Krizy
    54.6k
    Slovenski državljanin je skrivio nesreću, preticao preko pune linije, i sam je poginuo…kaj rec…nije ni gledao jel mu ide netko, prije Nikolinog je pretekao dva auta i treći nije nažalost uspio….Liks90

BH državljanin iz Cazina sa slovenskim prebivalištem.
    Imao je dijete sa sobom u autu, ženu s dvoje djece par auta iza i prestiže na takav način?
    Baš moraš biti retardiran, kakav idiot.

Žalosno da su drugi stradali zbog takve osobe, Bože sačuvaj.
  • IceMan
    2.8k
    Možda nebi bilo loše da otvorimo temu njegovu.
    Da stavimo slike, izvještaje s njegovih utakmica… ah :(
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.