• dzg717
    1.1k
    Hajduk je jako dobro odigrao sa igracem manje, nisu se raspali ili je Vz bio jako los?
  • Doktor Kunić
    4.6k
    pa i nisu imali igrača manje s obzirom da dvojica igraju za varazdin
  • DiddyGuela
    3.2k
    tovari odigrali srcem, zasluzen bod.
    Kada bi nase "baturine" igrale sa pola ovog angazmana...
  • Jurki
    16.9k
    ujeba je Varazdina Čulina.. s penalom u 46.toj sekundi drugog poluvremena.

Samo mi je zal Puksara.. siromak bi svrsil v gace da su tovari zabili drugi gol.
    Smece
  • Fabercaster
    143
    Hoće li biti neka Amnezija s Juga vol. 2? Ovo suđenje je stvarno zaslužilo isto da se arhivira na internetu da i buduće generacije vide ovu sramotu.
  • gaTeDZG
    867
    Nadam se da je Zvone već na liniji s UEFA-om i da dogovara strane suce za zadnja tri derbija
  • Paggini
    44.9k
    Ja da sam Marina bih takve šamare podijelio i Cuicu i Antunovicu u svlacionici.
  • Dinamosaur
    2.1k
    Ako mi sve utakmice pobjedimo do kraja, a Jogurt i Rijeka međusobnu utakmicu, odigraju ne riješeno mi smo prvaci?

Uz uvjet da sutra Rijeka izgubi.
    Toni90d

Tocno, mi prvaci.

U tom slucaju kojeg si opisao mi bi skupili 70 bodova.
    Rijeka max 69
    Hajduk max 69

Ovo kaj si napisao ne rijeseno racunam kao tipfeler, odnosno nerijeseno(x)
  • Peškaman
    6.6k
    Prekršaji Varaždin (14) - (5) Hajduk
    Žuti kartoni Varaždin(3) - (1) Hajduk
    Ako mislite da je Varaždin imao igrača manje,varate se :lol:

Penal suđen nad Livajom

VID-20250418-201053-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif

Potencijalno igranje rukom

Screenrecorder-2025-04-18-21-13-56-918-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif

Indirekt?

VID-20250418-212333-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif
  • hb1
    60
    Ja mislim da Hajduk nece osvojit preko 10 bodova do kraja, vise me je strah Rijeke, imaju dobar raspored.
  • Dr Hofmann
    2.6k
    Ma svi bi potpisali da izgube četiri boda u dva kola, ali ipak ostaje gorak okus jer su toliko jadni i očajni da ne zaslužuju apsolutno ništa. Neće sutra Rijeka dobit u Puli i onda stvarno je sve opet moguće.
  • sanjinlego
    3.8k
    Dobro je. Livaja dva puta pao u kaznenom prostoru, sudac dosudio samo jedan penal.
  • Zagi
    9.5k
    Kakav gorak okus?
    Nema te momčadi u ligi od koje su ovi na terenu bolji, one druge spašava Menalo u zadnjoj minuti nadoknade golom kojeg se Messi nebi posramio. Nebu niti to dugo.

Puno je 6 kola kada je takva situacija na terenu , a dinamo dahće za vratom.
  • vjeko1701
    13.8k
    Samo meni nisu problem oni nego mi. Lijepo zvuči pobjedit sve do kraja ali treba to napravit. Ništa kaj sam vidio ove sezone ne ukazuje da je to vjerojatan scenarij.
  • Zagi
    9.5k
    Od kada je prevara otišao, 2/2.
    Meni dovoljno za optimizam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.