• Paggini
    44.9k
    drugoligaša šibenik ili raspadnuti osijek ufakin

Misliš Šibenik koji je slistio istru koja je nas unakazila ili Osijek kojeg nismo 3 utakmice dobili? :gasp:
  • fakin
    368
    mislim na šibenik koji je zadnji na tablici i igrači ne dobivaju plaće te osijek koji je u najgoroj formi u povijesti kluba
  • Paggini
    44.9k
    Aj u pravu si, nema mjesta optimizmu i zadovoljstvu jer izgledamo smisleno
  • Rakovica1986
    999
    Vjetar nas je poštedio i bez problema smo isprašili naše prijatelje iz Šibenika koji nažalost nisu u dobroj situaciji. Ono što me najviše veseli je to što smo unatoč lošem terenu pokušavali igrati iz 2-3 dodira što samo mi možemo u HNL-u na temelju kvalitete koju posjedujemo. Na boljem terenu nek to budu 1-2 dodira i jebemo im svima sve po spisku do kraja.

Također, Nevistić je ponovno bio na razini i čini mi se da se ponovno upalio kada je najbitnije. Bez njega na najvišem nivou nebi bilo lanjske titule, a bome neće bit ni ove.

Bravo dečki!
  • fakin
    368
    to je kao da kažeš da bayern ili arsenal izgledaju smisleno protiv nas. pa jel razumiješ da je to potpuno nemjerljivo?

najbitnije je kako ćemo izgleda na poljudu i protiv rijeke. ove godine smo do sad u tim utakmicama bili užas, ja se nadam da će se sad nešto promijeniti iako realno nema nekih čimbenika da bi se nešto promijenilo, ali navijači Dinama vjeruju u čuda, pa ko zna, možda odjednom Kanga postane Kane. nadamo se najboljem
  • Jurki
    16.9k
    Bitno da smo dobili.
    Ova tekma nam bu dala potrebno samopouzdanje, bez obzira na ne bas bajnu igru u prvom poluvremenu.. al jebo dojam... na kraju dana.
    Najvise me bilo strah onog usranog terena.. i jos kad sam cul kakvo je nevrijeme bilo.. mislil sam si.. opet se bu nekaj sjebalo i sreca nam bu okrenula leđa.

Nitko se nije ozlijedil, uzeli smo 3 boda.. i zivi smo..

Gorica je finale.
  • Zagi
    9.5k
    Pune se gaće od Učke do Pelješca.
    A kaj ak' uspijemo?
  • Brusa
    2.8k
    Rasprava o utakmici na Zoni slikovito

[img]http://9r5fqq.jpg
  • scooniepenn
    4k

Sa svim pobjedama do kraja, bez obzira na teoriju koja pokazuje drugacije, smo sigurno prvaci. Oko toga nemam niti najmanje dvojbe.
  • ShanKu
    1.5k
    Nadal sam se da bu ovo najlošija tekma Filipovića ove sezone... uspješno! :up:
  • Chempers
    535

Nemaš niti najmanje dvojbe da će Rijeka izgubiti 5 bodova vs

Istra gosti
    Osijek doma
    Gorica doma
    Sibenik gosti
    Hajduk gosti (predzadnje kolo kad Hajduk možda više ni ne bude u igri s obzirom na raspored)
    Slaven doma (taman pred uzvrat kupa)

Ja bi rekao da ako ne kiksaju protiv Istre naše šanse su minimalne i uz sve pobjede do kraja. 2 remija od ovih 6 i opet su ispred nas.
  • fakin
    368
    Zadnje kolo tko ce se boriti za naslov sigurno dobiva. Predzadnje kolo ako tovari nece biti u igri za naslov budi siguran da ce im pustiti. Igraju protiv sibenika koji je na razini drugoligasa i protiv Osijeka koji gubi od svih.
    Znaci ostaje ti 9. gorica i Istra

Rijeka ima uvjerljivo najpovoljniji raspored do kraja i zato jos vise boli ovaj gol menala u zadnjoj sekundi utakmice
  • The Octopus
    254
    Nece dobiti ni Istru ni Osijek ni hajduk

Pjaca napokon dobar danas, jako dobar
  • fakin
    368
    Osijek u zadnjih 9 kola ima 0 pobjeda, 1 remi i 8 poraza uz gol razliku 3:20
  • gaTeDZG
    867
    Šarani su najavili borbu za titulu dogodine, evo neka dobiju Rijeku i osiguraju si ostanak, trebaju od nečega počet :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.