• El Madrigal
    279
    Čestitam Dinamu, bravo dečki. Jesu ovi s dna, ali s dna se i dolazi do vrha! Još Gorica s dna, onda ovi odozgo! 2/8 je tu. I dalje nismo zaslužili, i dalje ne znam možemo li pobijediti još 6, ali idemo učiniti do kraja maksimalno koliko možemo, ako je to dovoljno za 2. mjesto i to je napredak, ako je dosta za treće, jbg dalo se sve od sebe, a ako je, daj Bože, za 1., e onda 50 000 ljudi na Trgu. Samo sve od sebe, nema šetanja, nema glupih sranja, širenja ruku.... samo jako!
    Sandro, zajebi ih sve i postani prvak!
  • Dzoni
    1.1k
    Konačno da smo nekoga rutinski natrpali golovima, još pogotovo u tako nemogućim uvjetima na Šubićevcu, nada se polako opet vraća
    Slobodna Dalmacija i ko god im proizvodi majice za prvaka će udarat zrak u 5.mjesecu
  • Dr Hofmann
    2.6k
    A što ako stvarno uspijemo...Idu ovima zajebana gostovanja, netko od njih će se poskliznuti. A duel Kanga - Kulenović je već epski klasik :lol:, daj Bože da nam to bude najveći problem
  • blue heart 72
    2.1k
    Bilo je i vrijeme da dobijemo jednu tekmu bez ikakvog stresa. Nema potrebe traziti bilo kakve zamjerke. Sada smo došli na 2/8, idemo iduće kolo po 3/8
  • don
    12.3k
    nesreća u sreći, sutra do podne očekujen 8 stranica na jednoj od tema Kanga/Kule i još jednu rovovsku bitku forumaša.
  • Mr Anderson
    11.3k
    Nema potrebe tražiti zamjerke, ali nema potrebe ni bacat drkicu na pobjedu protiv uvjerljivo najlošije ekipe. Već Gorica bude ozbiljniji test, a da ne pričamo o onom kasnije.
  • hb1
    60
    3.5 Prestizemo Hajduk i ostajemo prvi do kraja!
  • Enco
    200
    Sandro & Sandro dobitna kombinacija
  • marcio amoroso
    40.9k
    Ne smijemo se zaletjeti i opet misliti previše unaprijed. Tekmu po tekmu pa šta Bog da. Kao što sam jučer napisao, sve dok dobijamo naše utakmice imamo šanse. Gorica je sljedeće finale!
  • gaTeDZG
    858

Kule :ok: :clap:
  • fakin
    361
    sad smo imali i imamo 3 utakmice protiv 3 najgore momčadi lige. mislim da ne treba sad previše se uzdizati ako smo pobijedili drugoligaša šibenik ili raspadnuti osijek u trenutku kad moramo pobijediti sve do kraja da bi imali ikakve šanse.

tek slijede hajduk i rijeka, prave utakmice koje će pokazati di smo.
  • don
    12.3k
    fakinu moj, jesi ti meni bia barem sritan na Trgu prošle godine?
  • fakin
    361
    dok nisam čuo petka i ademija jesam.
  • skener
    2.4k
    dok nisam čuo petka i ademija jesam.fakin

Bitno da si ti našao razlog za nezadovoljstvo, lako je za sve deugo
  • Svi na Sjever
    2.8k
    Mbuku svaki put kad uđe u igru, ima pozitivan pristup i govor tijela mu je dobar,grize,pokušava,traži inicijativu.

U Puli je bio jedina svijetla točka, što isto treba
    napomenut.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.