• Mali Zeus
    16.4k
    Dobro je da je medeni mjesec oko bobana trajao tak dugo. Već se ovod kenja oko druge teme. Eto sad su Odbori problem.
    Dobri su mi ovi postovi, trebali bi biti članovi ti i ti i trebali bi članovi tih odbora raditi to i to, možda i rade, a možda i ne.

Mene zanima zašto Boban koji ima poznanstva po cijelom svijetu baš inzistira na domaćem SD i domaćem treneru, ako je to uopće istina. Mislim, sve ok, ali ne bi se trebali na taj način ograničiti. S druge strane ne treba ni inzistirati da budu obojica stranci jer je to eto sad moderno.
  • pencilneck
    859
    Koliko su nas godine vladanja Mamićeve kriminalne organizacije unazadile u mentalitetu najbolje je vidljivo u tome što je ljudima potpuno nevjerojatno da postoje na desetke ljudi u Izvršnom odboru te savjetodavnim odborima kluba koji svoje slobodno vrijeme daju klubu besplatno.
  • Fan
    954
    Koliko su nas godine vladanja Mamićeve kriminalne organizacije unazadile u mentalitetu najbolje je vidljivo u tome što je ljudima potpuno nevjerojatno da postoje na desetke ljudi u Izvršnom odboru te savjetodavnim odborima kluba koji svoje slobodno vrijeme daju klubu besplatno.pencilneck

Nije to samo do Mamića, općenito je takvo stanje u državi, a i šire, da se, nažalost, krade gdje se stigne, neki više, neki manje.
    Ima ovdje ljudi koji seciraju svaku sitnicu i prečesto kenjaju bezveze samo da bi kenjali, dal zbog prošlosti koja im se utkala u glavu ili zbog namjerne malicioznosti.
    S druge strane, glupo je samo slijepo vjerovati nekome jer je eto, naš. Mislim da je zdravo ispitivati svakakva pitanja pa i često ako treba, da se slučajno ne bi skrenulo na krivi put.
    Veliki je plus što su ljudi volonteri, al nećemo se lagat i reć da nema načina iskorištavat pogodnosti kad si tako blizak Dinamu. Taman da se radi o sitnicama na početku, možda netko ugrabi kakvu ulaznicu koju realno ne bi smio, uzima besplatan merch pa dijeli okolo, ugovara neke sitne poslove koje se u javnosti realno ne vide...ima načina. Da se razumijemo, ne tvrdim ja da se to ovdje radi, mislim da je hajka trenutno baš nepotrebna i nema smisla, al da se može, može se i opreza nikad dosta.
    Ne želim niti da nam se ponovi Mamić niti da se klub krade na druge načine.
  • Mali Zeus
    16.4k
    ja sam čuo da ekipa redovno nosi uredski pribor doma, papire, spajalice i kemijske.
  • Fan
    954
    ja sam čuo da ekipa redovno nosi uredski pribor doma, papire, spajalice i kemijske.Mali Zeus

Totalno nepotreban, sarkastičan komentar.
    Koji dio sam ja to krivo rekao da se ismijava?
    Imamo valjda stotine, ako ne i tisuće primjera što se sve radi samo u ovoj državi, da je to za plakat. Jel stvarno misliš da je Dinamo imun na takve stvari i da će svi odsad nadalje bit jako dobri ljudi i čistunci?
    Ja u ovom trenutku dovoljno vjerujem vodećim ljudima Dinama da ih ne optužujem za ništa (osim nesposobnosti za vođenje sportskog sektora, ali to je druga priča), ali da treba bit oprezan - treba.
  • The Undertaker
    7.6k
    Malo precjenjujete utjecaj ovoga što se piše ovdje. Znam da ga ljudi čitaju, uključujući i ove u klubu i novinare ali valjda svi razumiju da natpisi ovdje nisu reprezentativni za čitavu navijačku populaciju, pogotovo što su anonimni. Ja osobno mislim da smo čak i preblagi prema trenutnom vodstvu ali razumijem razlog zašto je tomu tako. Jednom kad se ljudi uvjere da nema povratka na staro vjerovatno će otpustiti kočnice.
    S druge strane, Dinamo nije klasična kompanija gdje je normalno davati minimum informacija. Mi navijači (a pogotovo članovi) smo, de facto, dioničari/vlasnici i naravno da nas interesira što se događa sa našim vlasništvom. Ako ništa, moramo znati da li smo dobro izabrali. Zato neka se Uprava navikne da je, ako imamo problem sa kentaurima, web shopom, registracijom ulazaka itd...normalno pitati tko je odgovoran, tko je to radio, zašto se kasni itd...
  • gaTeDZG
    856
    2bc9bfe290679b0127c4.jpeg

"Dečki moji, sad ćemo malo ozbiljnije."
  • Dino
    3.5k
    Kakva vojska ljudi moji, Boban, Mara, Zeko...
  • Kermit
    371
    Kakva vojska ljudi moji, Boban, Mara, Zeko...Dino

Dinamovo med i mlijeko!
  • prefontaine
    1.7k
    Vidi Mare, i jaknu dobio! Korak po korak i napreduje na hijerarhiji.
  • rokikaciga
    878
    ovo kao scena iz Peaky Blindersa
  • gaTeDZG
    856
    I još drži prosjek od boce Jacka po učlanjenju/Plavoj noći
  • NVKOD
    4.3k
    ovo kao scena iz Peaky Blindersarokikaciga

Chat-GPT-Image-17-tra-2025-20-58-46.png
  • Pacho
    488

Jel ovo Totti iza?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.