• gaTeDZG
    867
    Šibenik (u 4), Qarabag (u 2), RB Salzburg i Celtic su jedine ekipe koje nisu zabile Dinamu ove sezone.
    S druge strane, ovo je četvrti clean sheet u zadnjih 6 utakmica i prvi put nakon samog otvaranja sezone da je Dinamo imao takav uspjeh u 6 vezanih natjecateljskih utakmica.

Idemo dalje.
  • Navijač Dinama
    9.7k
    A ElkasevićSjevernaStrana

Vi mast impruv, samo cikla, funjavi džemperi i loša korleonovka :strong:
  • Facke
    5.7k
    Jake lepa pobjeda. Nema se kaj reci druge.

Na upite zakaj ne igra mali Mikic. Prve opce ni nije s momcadi a druge nami bu sad v ovi tekmi prije trebal Moha v nekem ritmu i s minutama nek Mikic.
  • don
    12.4k
    Šibenčani poručuju!
  • Droljo
    14.8k
    Mohu isto treba po malo stavljati. Šta ako se rpg ozljedi a risto kartone dobije ili obrnuto. Svi iz rostera nam trebaju do kraja! Da mogu u bilo kojem trenutku uletit a da nisu strano tijelo u ekipi.
  • kajjaznam
    141
    Zašto? Pa opće poznato pravilo je da se kod nas golmani školuju na način da ne smiju se micati sa crte!
    Primjer da ti dam - Livaković
  • Blueshadow86
    3k
    Jebeš mi sve da je ostao Fabio tko zna kako bi završilo.Kermit

On bi bio zadovoljan s remijem.
    Vi mast impruv.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Sa svime sa izuzetno zadovoljan osim dvije stvari. Prvo mi nisu najjasnije zamjene gdje uvodi Mohu i Roga. Ali u redu. Drugo sto mi se bas nikako ne svida je sto se nitko nije ocistio. Mislim da je barem Misic morao ic po treci zuti i propustit Goricu. Ne zelim ni pomislit da protiv Rijeke dobije i fali na titu.
  • Davieboy86
    410
    Pipl mast trast as!
  • kajjaznam
    141
    ekipa sa dva kartona, smiju dobiti treći tek na tekmi protiv tovara
  • Jurki
    16.9k
    Mi smo svoj posel napravili.. ocekujem isto od Varazdinaca i Istre.
  • kajjaznam
    141
    valjda bu se Varaždinu napokon otvorilo
  • BBB Sibenik
    5.6k
    Najbolja stvar danas je da su svi pokazali energiju na terenu kako ovi iz prvih 11 tako i zamjene. Pritisak smo radili i u 90+. Ovi sa klupe su pokazali glad i želju. Sljedeća postaja Gorica, sritni blagdani živi bili 2/8!
  • Praskaton
    4.2k
    ocekujem isto od Varazdinaca i Istre.Jurki

Nekako sam uvjeren u kiks Rijeke.Od Varaždina ne očekujem puno nek me iznenade.
  • Dzgšb
    1.5k
    Nakon dugo vremena dvije tekme bez zamjerke spojene, dečki se bacaju na glavu, ovo je pravi Dinamo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.