• Rakovica1986
    999
    dečki pričamo o tome je li vjetar utječe ili ne utječe na igru. Siguran sam da se u ligama gdje postoji ozbiljna infrastruktura ne bave vjetrom niti razmišljaju o utjecaju istoga na nogometnu igru.

Gotovo sam siguran da će se danas na ovoj temi ispisati 3 stranice o tome kako je trebalo pripremit utakmicu obzirom na uvjete, a zanima me hoćete li se i vas dva naći među njima.
  • vjeko1701
    13.7k
    Naravno da treba pripemit utakmicu s obzirom na uvjete ali postaviti se kao da su nepovoljni vremenski uvjeti nešto kaj se događa samo u HNL-u je poprilično promašeno.

Dobra infrastruktura može umanjiti efekt ali mi ovdje priamo o trenerima koji su u nogometu već 20-30 godina. Nisu uvijek igrali po zelenom tepihu na 20 stupnjeva i 30% vlage. Pa svačega je znalo biti i to po ligama petice i u ligi prvaka, posebno ako gledaš period od 20-30 godina.

_91186124_mancity_tweetpng.png.webp
    Odgođena utakmica lige prvaka.

87789505bfc5893f5a3aec9f4e46e879_crop_exact.jpg
    Galatasaray - Juventus

449fff25c1272a949c792f39ad5b226e_crop_exact.jpg
    Serie A, tri utakmice odgođene u jednom kolu.

Evo, samo radi vjetra znam za barem jednu utakmicu odgođenu u portugalskoj i francuskoj ligi.

Ekstremni uvjeti se događaju u svim ligama i natjecanjima svijeta i nije nikakav raritet HNL-a.
  • Mali Zeus
    16.4k
    To je valjda tamo di imaju bolju infrastrukturu i veće stadione vjetar ne udara jako pa se nemaju kaj pripremati za jaki vjetar. Valjda je to logika.
  • Marley
    3.7k
    Samo da nam decke, ove vise gracilne, ne odnese jugo. Nece Kangu ne boj se, ali mozda za Kuleta zavezat kakvu stijenu za svaki slucaj :sweat:
  • Efes Pilsen
    10.6k
    Odvratan je bio vjetar kad smo igrali sa Cityem pa se neutralizirao na stadionu. Infrastruktura igra ulogu, a mi je nemamo jebiga.
  • Medvedgrad
    561
    Ako je stadion fino zatvoren to je kao da si zašuškan između zgrada, u unutrašnjem dvorištu, za vjetrovita dana.
  • fakin
    340
    Znaci sve suprotno od subicevca
  • Rakovica1986
    999
    ma jasno, ali bit mog upisa je bilo to da strani trener u HNL-u teško može pripremat tako utakmicu jer ju nije osjetio na tom terenu. Kada je to početak sezone ajde, igramo tamo opet. Kada ti je svako gostovanje novina, a svaki bod zlata vrijedan, dobiješ otkaz.
  • tigric
    613
    Veliki problem uoči današnjeg susreta je veliko nevrijeme u Dalmaciji. Na području Šibensko-kninske županije zbog olujnog juga koje puše od noćas srušeno je više stabala te oštećeno više krovova, a vatrogasci su na intervencijama.
  • Dani Olmić
    1.3k
    Ovo danas mora bit pobijeda, pa make sjekire padale s neba … svaka cast njima ali se danas igra malo vise protiv drugoligasa
  • Bratula
    6
    Bok svima, novi sam na forumu. Trenutno sam u okolici šibenika i idem na tekmu. Karte sam uzeo za zapad među domace, jedino su te bile dostupne online. Uglavnom jugo fino dere ali nije onako brutalno kako zna biti. Kiša u najavi 15-17h. Stadion je ipak malo iza brda kao u kotlini pa se nadam da bude ok za igru. Gdje je najbolje parkirati?
  • gaTeDZG
    834
    Dobrodošao, ne možeš promašiti ako ćeš kod Lidla, imaš 3-4 min do stadiona pješice.
  • Neron53
    1.5k

Ako se na vrijeme dodje...najbolje odmah iza zapadne tribine.
  • tp1997
    1.2k
    Na Anteni Zagreb ili kojem već radiju rekli da je upitno odigravanje utakmice, ne znam je li provjerena info, ali eto
  • Sbkbbb
    288
    ne znam hoce li pustati uopce kod lidla, mozes kod restorana vila velebita ili najbolje iznad petrola, 3 min pjeske do stadiona
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.