• fakin
    347
    A sta ako uspijemo pa odma ozljeda. E moj Petko, tako cemo tesko uspjeti
  • DrawTube
    6.7k
    U novoj sezoni želim da se renta 30 odvojenih soba, 1 za svakog igraca da se ne širi viroza.

Na treningu neka se dodaju s robotima
  • Blueshadow86
    3k
    Jednostavno je ova sezona pod pratnjom teških pehova.
    Petković otpao za Šibenik. Pitam se samo jel on svoje odigrao ove sezone ili...
    Livaja kod tovara igra svaku tekmu 90+ minuta i nikad ništa, Fruk također kod Riječana...
    Bit će opet muka sutra, trebaju to dobiti kako god znaju, a onda u petak i subotu čekati kiks tovara i Rijeke koji će biti, a moguće da kiksaju i oboje.
  • NitkoBitan
    25.3k
    5-6 igrača bilo sa virozom.don

Svi znamo jednog medu njima :sweat:
  • fakin
    347
    A sta ako je do fizicke spreme igraca?
  • rokikaciga
    877
    Možda je do cikle i sokovnika. Dok jedem domaće čvarke, kobaje i luk nikad nisam bio bolestan. Naravno ne za doručak, ručak i večeru ali u malim, normalnim količinama. Kake cikle kaki bakrači, balkanac kad pređe na te "dijete" odmah se razboli.
  • Oluja
    5.2k
    Postoji li ikakva mogucnost da se tekma odgodi za petak ili subotu s obzirom na najavljeno olujno jugo?
  • Medvedgrad
    561
    Za vrijeme utakmice jugo bi trebalo biti u smirivanju.
  • Sbkbbb
    288
    Da je ovakvo vrijeme u drugim dijelovima svijeta bilo bi u crvenoj zoni. U Sibeniku jugo nosi sve pred sobom.
  • NORTE
    14.8k
    Postoji li ikakva mogucnost da se tekma odgodiOluja

Samo ako na terenu u 18 sati stvarno budu nemogući uvjeti za igru.
    Mislim da su se po jakom jugu znale odigrat utakmice.
  • gaTeDZG
    848
    S trenerove pressice danas:
    "Vidite li se kao hrvatski prvak na kraju sezone?"
    "Vidim se samo sutra na Šubićevcu, idemo korak po korak."

Jer ljubav je tako slijepa, za tobom bih na kraj svijeta... Korak po korak, korak po korak!
  • Droljo
    14.8k
    Svi znamo jednog medu njimaNitkoBitan

Baturina?
  • Hrc-Vg
    626
    Ja sam u Splitu i ovo nenormalno puše…Treabao sam sutra na Hvar, ali su prvi trajekti otkazani. Po ovom se ne može igrati.
  • CalxibEro86
    4
    Slučajno neka ulaznica viška?
  • Rakovica1986
    999
    Sutrašnja utakmica i krvava 3 boda u koja vjerujem po toj vjetrini će, nadam se, biti još jedan pokazatelj koliko je bitno da trener Dinama uvijek bude Hrvat ili onaj koji je upoznat sa ligom kao da je Hrvat.
    Tko bi objasnio Cannavaru da imaš samo jedno poluvrijeme za zabit gol (ono u kojem ti vjetar ide u korist) i to vjerojatno iz nekih udaraca sa 20-25m do kojih se dolazi isključivo kroz dribling jer svako drugo dodavanje završi u gol-autu, a da te on shvati ozbiljno i priprema utakmicu na taj način?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.