• Jaro
    9.6k
    a sto ti znaci "renomirani". Pa jebeni Cannavaro je bio renomirani, prije njega jos renomiraniji Bjelica. To renomirani je cisti PR i populizam. Nek Boban nama nadje nekog naseg Piolija koji ce isporuciti rezuktate, a nek renome slobodno izgradi na Dinamu...
    Ionako ce (nadam se ) Boban voditi glavnu rijec, pa sto nebi uz njega stasali Mikici, Simici, Corluke i slicni.
    Na kraju, taj Vlaovic nebi bio totalni pocetnik u tom poslu, radio/vodio je managersku agenciju sa Zivkovicem i Stanicem - vidim da je po TM Mudrazija jos njihov klijent.
    Od "renomiranih" sigurno necemo dobit Edwardsa ili nekog slicnog, prije nekog na zalasku ili je vec realno bivsi, al eto ima neku povijest pa skuplja ugovore po svijetu
  • Anderson Costa
    110
    Moj Boze izdrzimo 1 dan da krenemo sa negativom i pametovanjem…. Covjek ce stavit po svom iskustvu onog ko mu moze najvise pomoci da stavi Dinamo tamo gdje zeli. Da, po meni njemu treba operativac jer ce vecinu odluka donositi Boban. Što znaci renomirani? Dosao je Boban di ces vise, daj mu covjeka koji ce mu drzat ledja i provodit njegovu politiku i daj Boze naucit od njega da danas sutra imamo našeg stručnjaka.
  • Brusa
    2.7k
    Pa jebeni Cannavaro je bio renomiraniJaro

Jebeni Cannavaro je bio renomirani samo kao igrač, kao trener je bio renomirani samo u glavi Marka Marića, a što je i kolega koji je otvarao njegovu temu ispravno odmah ukazao stavivši "trener" u navodnike
  • fakin
    276
    ali zar stvarno vlaović, komljenović, bišćan, šimić? zar stvarno?
  • BBB Mataa998
    2.3k

Ti ili imas 10 godina ili 90 pa ne shvacas stvari. Kakav renomirani strucnjak za SD ako ce to Boban voditi. Evo ga tebe neka bude da je Boban SD,nada se da ti je tako lakse shvatiti stvari i imat ce svojeg pomocnika.
  • crophantom
    74
    Ja ne vidim opće potrebu da mi sad tu iskrcamo milijune za SDa u par sezona, neku zvjerka, kad je doso Zvone. Jasno je da želi odrijesene ruke, vidjeti ćemo kako će to ispasti.
    Ali kaj ćemo nekoga plaćati neku bijesnu plaću na račun CVa da bi na kraju iso pitat Zvonu da mu kaže kaj da napravi.
  • SAS1987
    16.9k
    Vjerovatno bi bilo bolje uzet boromisu koji ako nista drugo ima puno vecu ambiciju te iskustvo
  • ElDorado
    3k
    Nakon 24 sata opet histerija na Zoni
  • The Octopus
    251
    ne prestajes s prosipanjem histerije na svakoj temi foruma, a odgovore na pitanja nisi uspio pronac ni nakon par dana. Jedino si se malo zavukao u rupu kad je bilo predstavljanje Bobana i eto te nazad u rekordnom roku
  • fakin
    276
    histerija jer ne želim da na važnim pozicijama u klubu budu bišćan, vlaović i komljenović? ajde dobro, onda širim histeriju po tebi.

želim da Dinamo bude vrhunski klub i da ga vode dobri i iskusni stručnjaci, a ne oni koji nikad nikog nisu vodili ili im je najveći doseg slovenija i rijeka.

ako je to tebi dovoljno super, meni nije ni blizu jer ne želim da Dinamo bude neki seoski klub, nego odličan vrhunski klub koji će voditi stručnjaci koje zaslužuje klub.
  • The Octopus
    251
    Koji su to vrhunski strucnjaci bili svih ovih godina? sta su imali u cv-u kad su dolazili na Dinamovu klupu? poziciju sd-a necu ni komentirat. S obzirom da na to necu dobit odgovor, ponovno cu te pitat koje ime i prezime bi tebe zadovoljilo?
  • ElDorado
    3k
    daj majketi vise nabroji te strucnjake
  • fakin
    276
    koji su imali dobar cv? pa od onih mamićev potrčaka nitko osim Vahe i eventualno Cice.

i zato što smo nekada imala mamića, jurčića, krznara i čačića sad moramo imati bišćana, perkovića fabia, ćorluku i sl.?

ja ne želim da imamo takve za trenera Dinama. ako ti želiš sve 5, ko ti brani, ali ja ću uvijek reći svoje mišljenje.
  • The Octopus
    251
    I rezultat je rijetko izostao, a ti opet nisi ponudio ime i prezime. Poprilicno sam vec siguran da trolas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.