• kajjaznam
    139
    Okani se fb, tam sam komentiraju idioti
  • masacusec
    5.1k

To je neka dežurna grupa mamićevih pr-ovaca, (čitaj: priglupih) psića koji su prebjegom njihovog vođe od hrvatskog pravosuđa izgubili svaki svoj interes u Dinamu, pa lupetaju shizofrene opstrukcije na račun vodstva Dinama i Dinamovih navijača. Uglavnom, to je ogranak anonimne internet bojne zdravka mamića.

U svakom slučaju, previše se ovdje te kretene spominje.
  • Nemrem igra Dinamo
    3k

Inače mi je Zona izvor informacija, nemam FB i ostale društvene mreže niti čitam komentare na portalima. Taj tekst mi je jedan frend poslao pa sam (nažalost) pročitao :vomit:

Hvala za info, sada mi je sve jasno :up:
    Trebalo bi takvima zabraniti korištenje imena Dinamo...
  • kajjaznam
    139
    Ma odi na fb od kluba, pa ćeš vidjet kaj tamo "navijaču" pišu, a kamoli neće po nekim malo opskurnijim fb grupama.
    Sve u svemu, okani se čitanja komentara, jer to su manje više debili koji prate naš klub ko kak ja pratim sinkronizirano plivanje
  • NORTE
    14.7k
    Inače jako mi je drago što je Boban u svom kratkom tekstu koji je ispisao za predstavljanje zahvalio i BBB-ima kao dijelu dinamovog proljeća.

Mislim da će Bobanov dolazak biti veliki poguranac i za nova sponzorstva u dinamu.

Za novu sezonu nadam se da su zasad sigurna dovođenja Mudrog i Solde, ali i da je dinamovac Jagušić top meta i da će ih Boban potvrditi i potpisati.
  • jedan u nizu
    12.6k
    Jedna od stvari kojima se veselim sa Bobanom u klubu, je ta da ce se morati vratiti respekt prema dinamu, od strane medija, i od strane HNSa, pa i od strane drugih klubova.

Zvone je preinteligentan, komunikativan i siguran sam da ce se znati nositi sa negativom oko dinama. Da nece dati da se ime dinamo samo tako blati i provlaci kroz medije. Dovoljno je autoritativan i ima respekt cijelog nogometnog svijeta, da se ovo orgijanje nastavi.
  • vlatkomarkovic
    760
    od strane medijajedan u nizu

Ne želim stavljati sve medije u isti koš. Ali nekima ni Gospa nije sveta, tako da kurac. Vidimo i danas već su počeli koga će uzeti.

Zvone je preinteligentan, komunikativan i siguran sam da ce se znati nositi sa negativom oko dinama. Da nece dati da se ime dinamo samo tako blati i provlaci kroz medije. Dovoljno je autoritativan i ima respekt cijelog nogometnog svijeta, da se ovo orgijanje nastavi.jedan u nizu

Slažem se! Ako itko može te debile dovesti u red onda je to on, ujedno ih je kako sam čuo jako dobro i doveo u red kada je bio urednik. I sam je komentator i bio je ranije u više navrata, nemam sumnje da će mediji vrlo brzo vidjeti šta ih čeka. Samo opet nekima ni Gospa nije sveta i stoke će uvijek biti, samo kaj će njega boriti lijevo uvo za njih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.