• sport
    4.5k
    Kopirao sam dijelove iz VL koje bi i sam potpisao.
    "Zvonimir Boban je, zapravo, zadnji komad slagalice koji je nedostajao savršenom Dinamu.Jasno, Bobanov povratak u Dinamo kristalno je bistra poruka rivalima, ponajprije Hajduku, Rijeci, pa i ostalima. Ove sezone uzmite nešto, ako išta mislite uzeti. Tko zna kad ćete opet imati priliku..."
  • Georg Koch
    5.7k
    Budimo realni, predsjednik uprave i član uprave Dinama su dva svijeta, a on je svojevoljno i za dobrobit kluba sišao stepenicu dolje.

Od mene osobno ima respekt za to.
    marcio amoroso

Ma svi ga mi moramo oslovljavati sa doktore.
    U danasnjem kapitalistickom svijetu, gdje je sve, ili velika vecina usmjereno prema novcima, karijeri i interesima, gdje se za napredak u obicnoj firmi koja zaposljava 9 ljudi radi iza ledja, radi prljavo, radi lukavo za bilo kakav, pa i mali napredak, u svijetu gdje se osnovne ljudske i moralne vrijednosti gube iz dana u dan, covjek je dobrovoljno, sam sisao stepenicu ispod. Znajuci sta sve to vuce sa sobom.
    Mislim da svi mi jos i dalje ne vrednujemo ovaj cin koliko bi trebali, za ovo se moze samo reci: kapa dolje :clap:
  • fakin
    276
    Manenica svaka čast. Mislim da je ovih potezom definitivno zaslužio poruku.
  • Mathiasovi Chageri
    4.6k
    IMG-6373.jpg

Taman je prošao Božić, godina je 2010., Lesički prenosi izjavu člana izvršnog odbora Dinama.

IMG-6374.jpg

Taman se bliži Uskrs, godina je 2025. Imamo novog predsjednika uprave Dinama.

Čekali smo malo Rožiću, trebalo je malo vremena. Nismo odustajali. Tebe nema , a mi smo vratili naš klub natrag. Nismo ga osnovali, borili smo se za njega.

Svaka čast Manenici, svima koji su sudjelovali u ovome, na kraju i Zvoni što se u vrlo nepopularnom trenutku odlučio vratiti tamo gdje pripada.

Zajedno ćemo pisati nove stranice klupske povijesti, obarati nove rekorde, rušiti velikane i osvajati trofeje.
  • fakin
    276
    9 godina borbe za ime.

14-15 godina borba za dostojanstvo.

je li sad došao kraj borbi?
  • Orc123
    11.2k
    Zvone legendo, povedi nas! Btw. Sjetite se samo Perasice kolko se grebla da bi ostala, a tek onog zivog fosila Barisica? Covjek od 200 godina krenuo po jos jedan mandat samo da se ogrebe za poziciju. Tako da Manenici ogromann respekt, ali bas ogroman...divim se tom covjeku!
  • Jurki
    16.8k

Jedan clan - jedan glas.

Tad bu kraj borbe. Ali taj kraj je nikad blizi.
  • prefontaine
    1.6k
    je li sad došao kraj borbi?fakin

BSN
  • Medvedgrad
    545
    Koliki je Manenica, stari moj, lik ima 3 metraKtcGoat

Veliki je dinamovac
  • skener
    2.4k
    Očito se brzo zaboravlja, doslovno noć prije izbora kao šlag na tortu

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/skandal-u-dinamu-hanzel-i-barisic-zele-izbaciti-iz-skupstine-one-koji-su-za-zajeca/2545917.aspx

I onda neki kažu "pa svi bi napravili ovo što je Manenica učinio"
  • Dr Hofmann
    2.5k
    Jedna era definitivno završava. Samo to sam htio, da budemo ponosni na naše ljude iz kluba, da nas ne sramote svojim ponašanjem. Nevjerojatno da je nestao onaj grč iz želuca kad god bi nekog iz kluba vidio u javnom prostoru. I kao što su mnogi napomenuli, koja razlika u ponašanju, pa to je nevjerojatno. Neki bi umrli da su mogli u klubu, samo da im je dupe na funkciji. Ipak je sve vrijedilo, sve one borbe, bojkoti, muke u želucu i onaj jebeni sram zbog tih klošara. Sad je gotovo ili je etapa pri kraju. Daj Bože da nam je najveća briga samo teren i novi stadion, dosta više ostalih stvari.

Unatoč svemu
  • Jay
    957
    "Zvonimir Boban je, zapravo, zadnji komad slagalice koji je nedostajao savršenom Dinamu.Jasno, Bobanov povratak u Dinamo kristalno je bistra poruka rivalima, ponajprije Hajduku, Rijeci, pa i ostalima. Ove sezone uzmite nešto, ako išta mislite uzeti. Tko zna kad ćete opet imati priliku..."sport

Ovo mi je cijeli dan u glavi. Naravno da neće biti savršeno, ali znamo da je klub u sigurnim rukama.
    Kakav je gospodin Malenica, ne trebamo daleko u prošlost za pronaći primjere kojima je vlastita guzica bila na prvom mjestu, koji su se grčevito borili za svaki cent i gazili su po klubu i svima nama kako su stigli.
    Srce mi je puno, osjetim čudan mir kakav nisam nikad, a istovremeno želim istrčati na ovu kišu i proganjati Zvonu i Zvonu po gradu, samo da ih zagrlim i zahvalim se.
  • NORTE
    14.7k
    Manenica je došao kao jedno od najistaknutijih lica DP-a na mjesto PU. Svjestan je da je klub sad već duže vrijeme u ozbiljnoj krizi i to dok je on na čelu uprave kluba.

Uspoređivati ovu situaciju jednog od najistaknutijih proljećara s mamićevcima i sličnima (uhljebima, profiterima ili što već bili) koji se nisu dali iz kluba (čak ni kad su promjene došle na vrata) je malo ispod nivoa.

Potpuno je normalno i očekivano da kao odgovoran proljećar prepusti visoko mjesto toliko željenoj ikoni kluba s bogatim iskustvom rada u nogometu na najvišem nivou.

Manenici je i laknulo što sada uz sebe ima pravu osobu (odgovornu) za sportske odluke, a on prelazi na svoje područje.
    Svakome bi u poslovnom svijetu laknulo dobiti pojačanje u području u kojem možda i nije najbolji i primiti se specijalno onoga što najbolje radi, a posebno kad je riječ o dinamu kojeg predstavljaš.
    Jer dinamo je puno više od poduzeća i pozicije.

Naravno da Manenica zaslužuje respekt, ali ne misle valjda neki od vas da je trebao reći "ne" jednom Bobanu... i eto čuvati svoju "bolju" poziciju i to dok je klub u krizi?

Znano je da je Boban htio doći na najvišu moguću poziciju u dinamu, a predsjednik kluba nije mogao postati bez novih izbora.

DP-ovci nisu okupljeni i izabrani da se tu grčevito bore za pozicije u klubu, nego da doprinesu rastu kluba u svakom pogledu.

Ovo sada izgleda obećavajuće i ozbiljnije nego prije godinu dana kad smo vjerovali u dobro.
  • Mihaljević
    12.4k
    Jedino svijetlo na kraju tunela vidim u Zvoni Bobanu kao predsjedniku uprave, jer se njegovim referencama ne bi posramili ni Bayern, ni Real, ni Manchester City, sve ostalo je nastavak lutanja.Mihaljević

Prije godinu dana.

Zvone i Maldini su onaj raspali Milan od kojeg je ostalo samo ime, nakon dosta sezona vratili tamo gdje pripada. Zvone je simbol Dinama kakvog želim, Zvone je predsjednik Dinama kakvog želim, Zvone je čovjek sa CV kakvog trebamo.

Ibrahimović, Leao, Kjaer, Bennacer, Krunić i Theo Hernandez su igrači koje su Maldini i Zvone zajedno doveli u samo 9 mjeseci zajedničkog rada. Ekipa koja je vratila titulu u Milan nakon dosta godina.

Zvone je još mogao još sjediti u UEFI, Zvone je mogao sjediti u HNS-u kao biljka, ali ne Zvone je izabrao doći u Dinamo u najgorem trenutku u posljednjih 20 godina.

Sretno Zvone!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.