• Josip Frank
    31
    Zašto plaćamo Dinamo+ kad ne mogu ni konferenciju za medije pustit live???
  • don
    12.2k
    nama je marketing napredova u svemu osim u osnovnim stvarima svakog profesionalnog kluba.
  • Nolifer
    10.4k
    Sretno Zvone :heart: :smile:

• modri-kibic
    357
    Bio je 10.08.2010. Udruga u Draškovićevoj nikad punija. Tada je krenula naša borba za promjene u Dinamu. Tada je donesena odluka da se krene s bojkotom svih Dinamovih utakmica. Tada se javljaju prva građanska inicijativa Zajedno za Dinamo, kreće se sa skupljanjem potpisa za promjene u Dinamu koje se predaju Bandiću. Uglavnom da ne dužim, svi znamo kaj se događalo tih godina, samo želim reći jedno veliko HVALA. Hvala svima koji su tada kao BBB započeli promjene i podnijeli najveću žrtvu. Hvala svima koji su se kasnije uključili u borbu od bivših igrača do javnih ličnosti. Hvala Dariju Šimiću koji je uskočio u onu turobnu upravu i kaj je nešto pokušao koliko je u tom trenutku mogao. Isto tako hvala i Igoru Bišćanu koji je tada postao trenerom Dinama. Hvala svima koji su sudjelovali u izradi novog Statuta i koji su ga uspjeli iz pregovarati sa tadašnjim predsjednikom. Hvala svima iz Dinamovog Proljeća-a, hvala g. Velimiru Zajecu koji je tada imao hrabrosti prihvatiti poziv Dinamovog Proljeća. Hvala svakome tko je izašao na prve izbore neovisno za koga je glasao. Hvala onim skupštinarima koji su imali hrabrosti dati svoj glas g. Velimiru Zajecu, makar sam ih u jednom svom postu spomenuo u krivom kontekstu. Oprostite još jednom na tome. I na kraju najveća HVALA g. Zvonimiru Manenici koji je pokazao kako se voli Dinamo i prepustio svoje mjesto g. Zvonimiru Bobanu. Jer svi smo mi imali samo jedan san i jednu želju. Demokratski Dinamo i Zvonimira Bobana u Dinamu koji radi ono u čemu je najbolji.

NEMA VEĆEG KLUBA OD dINAMA!!
  • Logistika
    1.4k
    Zamisljam scenu Boban u loži,Modrić na terenu ! Nek sanjam,možda !
  • masacusec
    5.1k
    Nadam se da pjesmu "poslušaj nas čovječe iz svečane lože", nikada više nećemo pjevati!
  • skener
    2.4k
    Nadam se da pjesmu "poslušaj nas čovječe iz svečane lože", nikada više nećemo pjevati!masacusec

A kako je to sve zapravo bilo nedavno
    Koliko stvari je napravljeno u kratkom roku
  • Dinamo-SB
    242
    Sretan sam sto imam priliku zivjeti u doba kada je predsjednik uprave Dinama postao covjek koji je ne samo velik nogometaš i Dinamova igračka legenda, nego i čovjek koji je udario milicajca,svojevrsni bunt,simbolični početak Domovinskog rata. To je ono sto spaja sve Dinamovce i povezuje ono nedovojivo od Dinama - pripadnost domovini. Zvone nakon toga nije išao na Svjetsko prvensto, karijera mu je mogla otici u krivom smjeru,ali nije mario za osobne intrese jer je covjek prije svega moralna gromada i vrhunski karakter. Ne sumnjam da ce takav biti i na ovoj funkciji u Dinamu.
    Zvone, dobro došao!
    Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
  • Thor
    78
    Jos uvijek se štipam da se uvjerim da je ovo stvarnost!?? Kao da sam se opet rodio:up: :eyes: :heart: :heart: kapetane,predsjednice hvala ti sto se se vratio u nas/svoj dinamo i vodi nas u nove pobjede hrabro i odlucno i daj nam stabilnost :heart: cestitke upravi na odluci i IO i g.Manenici. To su prave i hrabre i nesebicne kljucne odluke za buducnost. Bravo :clap: :strong:
  • Jos-Optimus
    5k
    iskreno, Luka je legenda repke, ali više ga ne sanjam u Dinamu, ne dozivljava nas baš kao nešto bitno...radije bih da se Kova jednom vrati
  • NORTE
    14.7k
    Ako ćemo realno, naravno da je moguće da pobijedimo sve do kraja sezone.
    Bez obzira što igrom i ne izgledamo bajno i što nismo doveli taj neki x faktor poput moćnog desnog krila i ubojitog napadača.

Perkoviću želim 8/8 i titulu i jako mi se svidjela njegova promjena sustava.
    Ako pokaže da zna mislim da treba i dalje imati neku ulogu u klubu.

Išao sam provjeriti gol razliku u odnosu na Rijeku, da nam recimo zatreba ako izjednačimo omjer.
    Oni imaju +30, a mi +16.

Podatak da je dinamo primio 38 golova u Hnlu dok ih je Varaždin primio 19 je zaista nevjerojatan (Rijeka primila 13).

Bez obzira na različit stil igre, tolika ulaganja u izvrsnost (igrače i stručne stožere) i onda dobiješ ovakvo što.
  • Mr Anderson
    11.2k
    Zamisljam scenu Boban u loži,Modrić na terenu !Logistika

Blasfemija je stavljati njih dvojicu u istu rečenicu. Neka Lukica ostane u Madridu, tu ga ne treba. Ionako se ne sjeća da je igrao kod nas.
  • jedan u nizu
    12.6k
    Nadam se da pjesmu "poslušaj nas čovječe iz svečane lože", nikada više nećemo pjevati!masacusec

Poslusaj nas covjece, iz svecane loze!
    Sad nam nitko dinamo, uzeti ne moze!!
  • Gelipter
    4.1k
    Još da bude:

Poslušaj nas čovječe iza rešetaka,
    Zvone Boban i mi jači smo od metaka! :sweat: :cool:

A sad malo patetike i s moje strane, jel treba i nje kako bi rekao Zvone.
    Još nemrem do kraja vjerovati da je Dinamo opet građanski i gospodski. Fala svima koji su na bilo koji način svih ovih godina sudjelovali i ustrajavali u borbi, a sad svi još jače, koliko tko može, učinimo Dinamo još većim u svakom pogledu!
    Nijedna ideja nije toliko snažna kao ona čije je vrijeme došlo!
    Nek nam živi jedini i vječni Dinamo! :cheer:
  • Nemrem igra Dinamo
    3k
    Zna li netko tko stoji iza FB stranice Volim Dinamo?
    Toliku količinu bljuvotina i govana o Zvoni već dugo nisam pročital... Žao mi je kaj sam utrošil 5 min svojeg života na to.
    A takvima bi se trebalo zabraniti da stavljaju ime Dinamo i prezime Boban u svoja usta i tipkovnice!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.