• NORTE
    14.7k
    Manenica vrlo ugodan na predstavljanju Bobana i što reći nego mu zaželjeti puno slatkih briga na novom radnom mjestu (čitaj puno plasmana u Ligu prvaka).
  • Neron53
    1.4k

Ne moze ni Ferencina biti trener Lokse pa je ipak vodi.
    Nebitno. Ne vjerujem da ima itko od ovdje prisutnih koji se nije bar malo razocarao sa datumom preuzimanja pozicije.
  • masacusec
    5.1k
    Manenica je svojim ustupanjem pozicije Bobanu, pokazao i dokazao da nije foteljaš, već da mu je ona naša krilatica DZIS isključivi motiv u našem klubu!
  • Papastrumf
    15.7k
    Vrlo je jednostavno. Boban SLUZBENO preuzima Upravu s 1.6. zbog ugovora sa sky-om.
    U praksi, Boban je od jutros svakodnevno u klubu.
  • emilperska
    9.5k
    Da bilo tko s ovog foruma daje otkaz svom poslodavcu otkazni rok je 30 dana (95% slučajeva).
    Ostalih 5% su ili menadzeri s posebnim "non compete" klauzulama ili obični radnici koji su zaposleni manje od 6-12 mjeseci kod trenutnog poslodavca.
    Dakle da ima najobičniji ugovor, a nema. Sluzbeno bi mogao biti zaposlen 15.4+ 30 dana = 15.5 sto i nije neka razlika u odnosu na 1.6.
    A osim toga znamo svi da je posao krenuo raditi u praksi jučer..
  • nemapredaje
    4.8k

Ne službeno. Ilija Lončarević je službeno trener.
  • Zagi
    9.5k
    Ne vjerujem da ima itko od ovdje prisutnih koji se nije bar malo razocarao sa datumom preuzimanja pozicije.Neron53

Evo ja nimalo.
    Mislim da su događaji proteklih par dana potvrdili da je ta "pozicija" samo to. Mrtva slova na papiru , nebitna.
    Slaganje , ajmo to tako nazvati, sveukupne politike sporta za ovu te iduće sezone ne počinje 1.6. već je počelo "jučer".
  • tp1997
    1.2k
    Ne mislim ovime apsolutno ništa negativno, ali ne mislim da je Maneničino prepuštanje pozicije Zvoni nekakav posebno velik čin žrtve ili časti.

To je vrlo ljudski i prirodan čin, čovjek je danas izgledao kao da mu je sva težina pala s ramena. Našao se u nezavidnoj poziciji, kao čovjek koji nije iz nogometa, da vadi iz kestenja najkaotičniju sezonu od lige za bedaka, hendla odnos sa Zekom koji je takav kakav je, rješava sportskog direktora, daje otkaz trećem treneru od početka sezone...a ne vjerujem da je to očekivao niti ikad želio voditi sportski sektor, naprosto ga je snašlo. Novca mu ne fali, situiran je poslovni čovjek.

Otišao je drage volje i prepustio brige i posao nekome tko za to ima stručnost i viziju, a on će se pak baviti onime za što je on stručan, vrlo razumljivo.

Zvone M., odmori se; Zvone B. - povedi nas!
  • Dadox
    156
    Spomenuo nije njegovu buduću ulogu…
  • Paggini
    44k
    iPg1F9t.jpeg

Kad imaš sastanak uprave u 2, a gostovanje na Kušek Apašu u 5
  • Jurki
    16.8k
    slazem se sa svime kaj si rekel.. ali znas u kakvom svijetu zivimo.. ljudi su u vecini slucajeva zeljni vlasti, fotelje i da im je ego na Mjesecu.

Evo ti samo nedavna povijest.. Perasica ne da se casno maknula, vec potrazuje sve do zadnjeg centa (kaj se nadam da nebu dobila).. a uz to sve sigurno ima putra na glavi i hrpu kostura koje nova Uprava nije pokazala javnosti.

To je ta razlika.
  • Neron53
    1.4k

Ma sve je jasno ali tesko da bi postojao neki sukob interesa ili klauzula u ugovoru da za vrijeme ugovora sa SKy-em ne smije formalno nista drugo u nogometu raditi...... :)
    Kazem samo da je steta sto ne moze baciti na posao sa 100 posto kapaciteta vec sada.
  • marcio amoroso
    40.8k
    Ne mislim ovime apsolutno ništa negativno, ali ne mislim da je Maneničino prepuštanje pozicije Zvoni nekakav posebno velik čin žrtve ili časti.tp1997

Sve ok, ali znaš koliko bi to ljudi uradilo? Jako jako malo. Brdo ljudi jednostavno prebaci i svi pomisle da svi znaju. Zvonu nije prebacilo, nije patio od megalomanstva i ovo je itekako čin časti.

Budimo realni, predsjednik uprave i član uprave Dinama su dva svijeta, a on je svojevoljno i za dobrobit kluba sišao stepenicu dolje.

Od mene osobno ima respekt za to.
  • masacusec
    5.1k
    ne mislim da je Maneničino prepuštanje pozicije Zvoni nekakav posebno velik čin žrtve ili časti.tp1997

Pa nisam to naveo radi glorifikacije Manenice, već da bude primjer drugima kako postupa jedan iznimno sposoban čovjek na vrlo visokoj i zavidnoj poziciji, podređujući vlastiti interesu Dinama!
    Jbg, na to u Dinamu nismo baš navikli...
  • Noel
    10.6k
    Manenica se ovim potezom upisao u istinske legende Dinama. Ima puno samoprozvanih i napuhanih legendi Dinama ali jako mali broj je onih istinskih. Manenica je od danas jedan od tih. Zauvijek kako god. Ako čitaš ovo Zvone neka ti ovo uvijek bude na pameti u životu. Ponosno hodaj Zagrebom! Ljudino!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.