• Sibirski plavac
    4.7k

Svaka čast Sopi, ali lik kao trener nema nijedan trofej u karijeri i više ljudi ga zna po njegovom stavu i pressicama nego po trenerskoj kvaliteti. Bišćan nije Mourinho, ali bome nije ni amater kakvim ga je nemali broj ljudi htio prikazati. Dvostruka kruna s Olimpijom u konkurenciji Maribora koji je tada igrao ligu prvaka, osvojen kup sa Rijekom protiv Bjelicinog Dinama i to u atmosferi di su ga klošari iz Armade skoro cijeli mandat bojkotirali i nadali se da će što prije otići, prvi u21 izbornik u povijesti Hrvatske koji je mladu repku odveo u četvrtfinale velikog natjecanja. To su ipak nekakvi solidni rezultati, što god ljudi mislili o njima.
    Ponavljam, Igor nije Mourinho glavom i bradom ,ali bome nije ni neki analfabet koji nema pojma o trenerskom poslu.
  • OsamŠest
    4.8k
    Skroman si bome.Papastrumf

Baci bubu tamo negdje..

Boban mi je bio puno nerealniji od Terzića, recimo. Nakon jučerašnjeg dana, stvarno mi je sve moguće.
  • Captain America
    19.7k
    Za sve koji svojom željom za trenera ne žele dobro Dinamu. Žorž Obilinović je bio fizički spremniji od naših igrača tada.

Moj izbor je Kovačević.
  • Paggini
    44k
    Za sve koji svojom željom za trenera ne žele dobro Dinamu.Captain America

Jako tendenciozno od tebe, pogotovo što je to zadnji trener koji je pobijedio tovare na Maksimiru. :)
  • NORTE
    14.7k
    pogotovo što je to zadnji trener koji je pobijedio tovare na Maksimiru. :)Paggini

Šokiran sam ovime.
  • IceMan
    2.7k
    Sviđaju mi se naklapanja, ukoliko su istinita, da Boban želi domaće ime i za sportskog direktora i za trenera, te kako želi ponovo veći “forsung” da tako kažem domaćih igrača iz naše škole.

Isto tako, nadam se nekom svježijem imenu za trenera, nemam ništa ni protiv Bišćana ni protiv neznam, Jovićevića al mislim da s novom energijom u upravi i zamahu, da je vrijeme da okrenemo potpuno novi list u našoj knjizi, i krenemo pisat na praznom i potpuno čistom papiru.
  • Captain America
    19.7k
    Jako tendenciozno od tebe, pogotovo što je to zadnji trener koji je pobijedio tovare na Maksimiru. :)Paggini

I tu smo tradicionalno visili u drugom djelu zahvaljujući briljantnoj fizičkoj pripremi. Pa Rožman je nakon dolaska u Rijeku kritizirao Bišćana u kakvom mu je fizičkom stanju ostavio ekipu.
  • Jurki
    16.8k
    Ako bi se nedaj Boze Biscana vratilo.. dal ste svi svjesni kakvo bi to sranje bilo?
    Nakon doslovno prvog poraza pocela bi se preispitivati ta odluka.

A iskreno oblak sumnje bi se tesko razisel.. trebali bi stvarno neki jebacki rezultat napraviti da bi ta sumnja nestala.. kakav rezultat tocno... nemam pojma.

Nist protiv Igora.. ja mu zelim da ispece zanat, da napravi vani neki uspjeh... i onda more opet dojti za trenera.. ali ne sad, ne u neko skorije vrijeme.

Edit: ako Boban zeli domace ime.. Juric, Kovacevic i "domaci" Garcia. Ne vidim nikog drugog ko bi bil match.
  • Zg123
    1.5k
    Biscan ima odlican cv prije Dinama, ali kad se sjetim mandata u Dinamu i njegovo vodjenje utakmica slabo mi dodje. Nakon Dinama mu je karijera krenula debelo u silaznoj putanji di vodi neke kozojebe po Arabiji i Katru
  • ElDorado
    3k
    Meni je Goran Tomić dobar potencijal
  • miro
    6.2k
    Bišćan kojem leđa drži Boban je najbolje što možemo imati
  • Jurki
    16.8k
    Bišćan kojem leđa drži Boban je najbolje što možemo imatimiro

Znaci hoces reci da je Biscan najbolji trener s ovih prostora?
  • don
    12.2k
    Bišćan mi je iznimno drag, ali ako je on najbolje šta Dinamo može imat u ovom trenutku, onda smo mi u većem k** nego šta san mislia.
  • NB86
    16.4k
    Od domacih bi jedino ok bio s jovicevicem ili goranom tomicem
  • miro
    6.2k
    Ne, ali je najbolji za Dinamo i uz podršku sportskog sektora, može nakon dugo vremena biti trener koji će nas vodit 3-4 godine

Znam da sam u manjini, ali tako ja gledam na stvari, najviše zato što Igor nije ništa manje dinamovac od Zvone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.