• austrijanac
    6.4k
    oni su njega pozvali jer su bili stjerani u kut s 59 odbijenica SDovavlatkomarkovic

Nisi ni prvi odlomak uspio završit bez laži.
  • vlatkomarkovic
    760

Da imaš pravo bilo ih je samo 10ak, šta mi znamo preko medija, bokte pitaj koliko ih bilo fkt
  • vlatkomarkovic
    760

Vidim ja odmah tebe žulja Zvone. Sada neće biti stranog mesije koji će nam uvesti sistematizaciju u klub i pokazati kakvi smo mi seljacine i kako se radi nogomet u zemlji koja je s manje od 4 milijuna stanovnika digla 3 medalje u 7 SPova.
  • austrijanac
    6.4k

Povratak Zvone mi je najbolji događaj u životu nakon ženidbe, a veselim mu se kao malo dijete od prvog šuškanja oko Dinamovih pomoćnih terena na tekmama pionira.

Moja ljubav prema Zvoni nema nikakve veze s mržnjom prema odvratnim lažima koji neki ovdje potajno provode u nadi da te iste laži postanu istine.
  • vlatkomarkovic
    760
    odvratnim lažima koji neki ovdje potajno provode u nadi da te iste laži postanu istine.austrijanac

Što je laž? Da nas nitko nije odjebao, mislim tehnički gledano je laž da nas je odjebalo 59 SDova, jer šanse da sam slučajno pogodio su minorne.

Ali kako se naslo toliko imena SDova u medijima, a kako to da se traži SD već smo ušli u 3. Mjesec? Kako to da je Zajec javno rekao koje uvjete je htio za SDa, koji su bili apsurdni? Kako to da Talijanski novinar je proslijedio da nam se Burdisso zahvalio? Popili smo brdo košarica, pa to je jasno ko dan. Sada možeš ti tu farbati, imali smo konstruktivne razgovore, činjenica je da smo pobrali brdo košarica. A ako je istina šta je Zajec rekao onda sam možda i malo rekao...
  • Paggini
    44k

Ljigavo ubacuješ svoja naklapanja i zaključke kao činjenično stanje, u tom je stvar.
  • Papastrumf
    15.7k
    Decko, ne trabunjaj vise, molim te.

Mediji nisu pogodili doslovno niti jedno ime s kojim se razgovaralo. Tek je Eduardo ovdje napisao vecinu onih koji su ostali u uzem izboru, a od kojih je Macia odustao jer nije mogao doci odmah nego za nas prekasno. Nakon toga su se dogodili kontakti s Bobanom i sve ostalo je povijest.
  • Facke
    5.6k

Giraldi je jos je prosli tjeden bil opcija.
  • Fan
    950
    Što se SDova tiče, ja bi radije da smo dobili 30 odbijenica nego da 2 i pol mjeseca tražimo jednog koji je na kraju napravio isto :D
    Sreća u nesreći, na kraju je ispalo fenomenalno jer ko zna kako bi ovo sa Bobanom onda završilo...
    Baš bih volio jedan dan čuti tko je kontaktirao Bobana i kako je tekao razgovor i kako se taj čovjek osjećao dok je Boban rekao da, uh...
  • BBB Mataa998
    2.3k
    Da imaš pravo bilo ih je samo 10ak, šta mi znamo preko medija, bokte pitaj koliko ih bilo fktvlatkomarkovic

Znaci u medijima je bilo 10ak u stvarnosti puno vise. A ne mislis da ih je mozda u stvarnosti bilo 4-5 umjesto 10? A to nije fora onda se ne moze pljuvati. Kakav si ti lik majko Isusova…
  • Navijač Dinama
    9.6k
    Mislim, oke, možda je "Vlatko" vjerovao u medijska nagađanja i naklapanja raznih Ničoti, Olivaria i drugih(Dinamo je klub sa valjda najgorim novinarima ikad) jer kako su i pojeduni stvarno insajderi na Zoni "utihnuli" (možda i bolje, da se ne vjeruje ekipi " na kavi sam čuo ovo, ma provjereno 200% informacija" i sl).. onda i nemamo nikakve informacije ovdje, ni što se događa i jel u razgovoru za SD-a Tanac, Giraldi, peti, deseti ili možda nije nitko ni bio osim njih ili jedan dva lika što nije nigdje ni provjereno ni istaknuto, kao ni ovdje iskomunicirano.

Ne treba skakat na svakog, može se i fino iskomunicirat, živimo u 21.stoljeću, i iskomunicirat da se ne pecamo i dok službeni Dinamo objavi, da ne treba nikome vjerovat, ponajmanje ekipici koja se zove i smatra dinamovi insajderi, novinari i informativne kafandžijske klike.
  • Chempers
    527
    Nadam se da će se Bobanu stvarno dati odrijesene ruke. Pretpostavljam da nije dosao da mu Zajec ili neki odborasi konstantno vise nad glavom.

Nije dakako ni Boban svemoguć niti treba očekivati da u 2 mjeseca može ponistiti toliko gluposti koliko se napravilo al realno ako on ne može voditi klub onda stvarno ne znam tko može. Nekog većih kompetencija i statusa kod navijača Dinamo neće naći, tako da ovaj potez sigurno daje nadu da se klub moze oporaviti i dugorocno opet vratiti na neki put rasta.
  • Krulek
    783
    Ne znam čemu uopće to pitanje. Boban i Španović ne mogu stati zajedno ni u prosto proširenu rečenicu, a kamoli ih na bilo koji način uspoređivati. Svako govori sam o sebi, legende i nevažni likovi ne mogu se ni spominjati zajedno.
  • Orc123
    11.2k
    o cemu ti pricas za Boga miloga?
  • Dani Olmić
    1.3k
    Vjerujem da je i Giraldo otpao te da ce Boban naci "svog" sportskog direktora koji ce mu bit manje vise desna ruka ili ce postavit bas sportskog direktora koji ce neovisno o Zvonetu radit svoj dio posla
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.