• NB86
    16.4k
    Jel moguce da ima ljudi koji rade nove profile i smisljaju ovakve "kontroverze", bolesno
  • skener
    2.4k
    Malo ih je ovo s Bobanom šokiralo, ali pričekaj koji dan da preslože redove i uopće ne sumnjam da će uskoro krenuti udaranje i po Bobanu
  • El Madrigal
    265
    Zvone u fotelji, a Luka na terenu s kapetanskom trakom….Crni86

Postava iduće sezone
    Livaković
    Gabriel Erlić Galešić Sosa
    Modrić Franjić
    Ivanušec Stojković Pjaca
    Kramarić

Klupa:
    Nevistić/ Čavlina,
    Torrente, Jakirović, Bernauer, Živković, KTC, Mikić
    Mišić, Pavić, Vrbančić, Ademi, Kačavenda, Mudražija, Belcar, Mierez, Kulenović, Varela, Grgić

I još par igrača, a svih ostalih iz sadašnjeg rostera se riješiti!
    P.s. računam da se Bati prodaje.
  • Brusa
    2.7k
    pa već su krenuli, komentari na 24 sata recimo... odvratni su

Al da kad se već spominje i ti tweetovi su jako ružni, pogotovo što osim vrijeđanja Modrića , se vrijeđa i cijeli hrvatski narod
  • NORTE
    14.7k
    Mislim da ne bi nitko napravio!El Madrigal

Naravno da bi, većina bi to napravila.

Otvoriti mjesto ikoni kluba, skinuti odgovornost sa sebe u teškim trenucima za klub i primiti se onoga što ti najbolje ide.
  • Crusades
    15.7k
    Al ono kad ekipa stručnjaka se posere po pressici Manenice neki dan, a ovaj par dana nakon bude spreman se "spustiti" sa mjesta predsjednika Uprave da bi omogućio dolazak Bobana na to mjesto.

Još jednom su pokazali kako im je ispred svega bitan Dinamo.

Ima pogrešaka, bilo ih je i bit će ih, al nitko ne može reći da ovoj ekipi nije najbitniji Dinamo. Unatoč dežurnim trovačima.
  • El Madrigal
    265

Pa većina bi držala svoju poziciju! Proklet je današnji svijet!
  • Toot
    130

Zato što on novi ugovor u Realu za sljedeću sezonu najvjerojatnije neće dobiti ako Ancelotti ode, jer jedino ga je on spašavao od Pereza. Taj Ancelotti bi mogao odletjeti ako ove sezone ne uzmu ni prvenstvo ni LP, a na najboljem su putu da se to upravo tako odvije.

Mogao bi se oprostiti, ali Luka želi odigrati još SP 2026 u Americi. Oprostiti se od Reala, ali vratiti u ovakav Dinamo - sa Zekom, Bobanom i vjerojatno uskoro jakim imenima na pozicijama SD-a i trenera - te se ovdje održati u formi do SP-a jer ga mi možemo savršeno tempirati... nije li to savršen spoj?

I to u velikoj sezoni, jer sljedeće sezone je 40 godina BBB-a, zadnja cijela sezona na ovom Maksimiru, 115 godina kluba... idealno.
  • don
    12.2k
    a kakve veze ima šta direktor komunikacija ili šta je već misli o nekom igraču ako to nije u njegovoj domeni posla?
  • Crle
    900
    Nego, kako to da se još nitko nije sjetio da su Možemovci u klubu doveli Zvonu jer je peder? :joke:
  • mali M
    7.3k
    Klupa:
    Nevistić/ Čavlina,
    Torrente, Jakirović, Bernauer, Živković, KTC, Mikić
    Mišić, Pavić, Vrbančić, Ademi, Kačavenda, Mudražija, Belcar, Mierez, Kulenović, Varela, Grgić
    El Madrigal

buraz pa kaj je s glavom.. a da ne velim za prvu momčad Kramarić za kojeg već i ptice na gramana na njemačkom pjevaju da ne želi doć, Modrić koji bi trebao kako pratiti tempo na 3 fronta sa 41 kukom, Sosa za kojeg nemamo para itd itd...

Al ovo sa klupom mi je fascinantno.. ajde još Torrente mada nisam njegov fan nimalo jer nam je neiskoristiv za naš napadalački stil igre pa trebamo brzinu u obrani a dečko je trom, KTC mislim kužim lik je legenda, grize trči ali šta bi sa 36 kuki trebao pratiti Dinamov tempo jer se ne razmišlja kod kupovine obrambenih? Dat mu da se uči za trenera jer takve likove treba zadržat u klubu. Max eventualno kao nekakva all-around zamjena jer je iskoristiv na više pozicija, ja bi ga rađe na šestici raubau pa da vidimo gdje smo s njim, Ademi? buraz pa penzija je to, Belcar? kaj nam trebaju novi sakupljači prašine na klupi, i kao šlag na tortu Kulenović.. tu su mi skoro oči ispale..
  • tigric
    606
    Ako nisam u krivu, Sanjin je bio u priči koja je radila dinamov oglas u Marci za Modrica. Valjda je promijenio mišljenje.
  • NORTE
    14.7k
    Ne mora biti istina, ali ne bi me to čudilo - mislim da bi i Sanjin mogao imati određene veze s povratkom Bobana u dinamo.
    Samo razmišljam.
  • Paggini
    44k
    Možemovci u klubu doveli Zvonu jer je peder? :joke:Crle

Jesu, javili su se vjerovao ili ne. I uz to, da je srao Simunicu za ZDS, da je kafanski povjesničar iako ima diplomu, da je nazvao Dinamo "tvorevinom iz Maksimirske 128", da je ovo, da je ono.

Blokirali su me instantno nakon što sam stavio sliku Mamića i Vučića kako se prijateljski nasmijano rukuju.
  • NKDZ86
    3.4k
    ali pazi ti uma koji poveže modrića, sš i bobana. popij terapiju il počni radit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.