• Pacho
    456
    Bravo
  • Rakovica1986
    987
    Dobro došao doma kapetane! Samo čekam njegov prvi ulazak u svlačionicu i razgovor sa ekipom. Tekmu po tekmu, sezonu po sezonu, Dinamova vojska se sastavlja. Nekad ćemo bit lošiji, nekad bolji, a na kraju, siguran sam, opet nedostižni svima.
  • prefontaine
    1.6k
    E ako je ova usrana hnl sezona kolateralna žrtva da Zvone dođe u Dinamo, objeručke prihvaćam. Evo, u ovom trenutku potpisujem rijekinu titulu ako je to jamstvo da Zvone dolazi i ima bitnu, da ne kažem ključnu ulogu u odlučivanju.
    A sad idemo!
  • crophantom
    70
    hvala. Bio sam uvjeren da je na Germanijaku pisalo u srijedu
  • rokikaciga
    820
    Evo, u ovom trenutku potpisujem rijekinu titulu ako je to jamstvo da Zvone dolazi i ima bitnu, da ne kažem ključnu ulogu u odlučivanju.prefontaine

Ja ne potpisujem jer je Zvone već u klubu i poznavajući Bobana...upravo na to je i pristao - da je glavni i odgovorni za sva sportska pitanja. Trener, SD, omladinska, druga momčad, filijala, skautiranje itd itd

A usranu Rijeku i posranu magarad ćemo preskočiti kao plitak potok.
  • Dzgšb
    1.4k
    Dobrodošao nazad u svetinju kapetane ,ja ovaj datum upisujem u zlatnu memoriju svih bitnih datuma našeg kluba 13.4.2025.
  • Zagi
    9.4k
    Uh koliko dugo ovo priželjkujem...

Dobrodošao kući kapetane.
  • Toni90d
    1.5k
    Koliko god mi je onaj dan pod zapadom, kad smo dobili našeg prvog demokratskog predsjednika Velimira Zajeca, bio jak i ne zaboravan, tako mi je ovaj današnji dan, sa objavom o povratku Zvonimira Bobana, još draži. Igrač čiji sam prvi dres dobio u životu, ikona kluba, a i države sa svojim slavnim udarcem za slobodu Hrvatske!

Zvone sretno, povedi nas u još bolje i slavnije dane!
  • Anderson Costa
    109
    Ako se sve odigra kako se ocekuje, a to je da Zvone preuzme uzde, onda treba skinut kapu Manenici. Tako se voli klub i zelja da se napravi sve za Svetinju. Mozda i neki transparent na sjeveru nebi bio na odmet. Ja skidam kupu covjeku
  • scarface
    279
    Sjećam se utakmice protiv Zvezde, 9 godina. Na istoku sa starim...kako je poletio...kada su ga suspendirali veliki novinar Ivo Tomić je rekao: "Brojim dane kada ćeš se vratiti nogometni bane Bobane."

Evo ga, tu je, s nama je!! Veseli se, Dinamov nogometni narode!
  • Captain America
    19.7k
    Kakva win-win situacija za mene.

U klub je došao gospodin koji se dokazao u Milanu u svom poslu i sigurno neće patiti na dovođenja dokazanih neznalica koji su slagali čunjeve na treninzima kakve su ovi do danas pokušavali dovesti u klub. Ne vjerujem da će neko bit tolko lud da ga buši kako se to radilo Jakiru i Bjelici.

Ako neko to i napravi, ne sumnjam da će Zvone ostaviti spaljenu zemlju iza sebe da istjera stvari na čisto kao što je to bio slučaj u Milanu i UEFAi.

Nazire se svjetlo na kraju tunela...
  • Zvonkec
    250
    Zvonimir Manenica , kakav gospodin, čovjek je sklonio svoj ego u stranu za dinamo. Zvonimir Boban dugo smo te čekali i ako su svi negativni rekordi zadnje dvije sezone, svi pokidani živci, izgubljeni radni sati zbog depre bili cijena da se vratiš doma ja ju rado plaćam. Idemo odma jako sd asap, čim se sd potpiše dogovoriti trenera i sastavit transfer popis za sljedeću sezonu! Ljudi Zvone se vratil doma, možda sad ni Luka nebu odolil
  • marcio amoroso
    40.8k
    Ako je istina da Boban dolazi na mjesto predsjednika uprave i da se Zvonimir Manenica svojevoljno maknuo sa tog mjesta, a sve samo za boljitak kluba onda je to jedan od najčasnijih, ako ne i najčasniji potez nekog funkcionera Dinama u povijesti kluba.

Veliki si čovjek, Zvonimire Manenica!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.