• Sibirski plavac
    4.7k
    Još jedan od onih koji jedva čekaju da ih netko pozove dolje na najluđu proslavu na svijetu ako osvoje. On, Stjelja, Schifo, Mektić i slična ekipica. Ne bih se čudio da s njima budu i Denis i Profa. S obzirom koliko su si dobri s onim Prgavcem i Zokijem, ne bi me čudio vlog iz Splita...
  • Nolifer
    10.4k

Da, zato i je bio na kraju promukao...
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Naš tenisač, bio jako uspješan dok je igrao u paru s Matom Pavićem, inače tovarom.
    A Mektić je kao Dinamovac, no to ga nije spriječilo da izjavi ovakav biser:

"Ne navijam za Hajduk, navijam za Dinamo, ali nisam ja neki okorjeli nogometni navijač. Stvarno bih volio doživjeti u svom životu da Hajduk jednom osvoji prvenstvo, jer će to biti jako smiješno", rekao je Mektić na pitanje kada misli početi navija za Hajduk koji je posljednji put bio prvak 2005. godine. "Zato navijam da osvoje. Ne znam koliko ću dugo živjeti", našalio se hrvatski tenisač."

Ajde, oprostit ću mu samo zato kaj nije "okorjeli" navijač. Ali svejedno, nazivat sebe Dinamovcem a ovakav proljev izjaviti, smiješno...
  • Blueshadow86
    3k
    Stvarno bih volio doživjeti u svom životu da Hajduk jednom osvoji prvenstvoSibirski plavac

Biser.
    To je tako kad se druži s tovarom Pavićem. Vjerojatno su i bludničili skupa. Nasamo.
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Al meni su najjača ta svršavanja ljudi, pogotovo onih koji sebe nazivaju Dinamovcima, na tu mitsku proslavu titule u Splitu. Širom svijeta, od Argentine, Brazila, Meksika do Njemačke, Grčke, Turske pa sve do Maroka ili Irana, ima proslava koje su 100000 puta iznad bilo koje proslave koju je magarad imala. Ali ne, oni su posebniji od drugih i niko im nije ravan. Kako da ne.

Već vidim naslov u slučaju titule: "OVO HRVATSKA JOŠ NIJE DOŽIVJELA. GORI DALMACIJA, TORCIDA NAPRAVILA SPEKTAKL. KORTEO OD ŠIBENIKA DO SPLITA I KULMINACIJE NA RIVI. EMOCIJE PRŠTE NA SVE STRANE. LIVAJI SE VEĆ RADI KIP NA PERISTILU. MIRTA ŠURJAK I RENATA BULJAN SE SKINULE U ČAST TITULE. I GATUSSO PROPJEVAO "ODIO DINAMO, È UN NOME SERBO", CNN FOX I BBC SE BORILI ZA ŠTO BOLJU POZICIJU ZA SNIMANJE SPEKTAKLA. SA POZORNICE POSLANE PORUKE DINAMU I RIJECI"
  • Dr Hofmann
    2.5k
    Svi ti klošari nisu dostojni nazivati se Dinamovim navijačem. To su ljudi bez svojeg ja, beskičmenjaci i jazavci. Jebala ih proslava njihova posred dupeta
  • Brusa
    2.7k
    meni se čini da ih je sprdao malo...
  • tomi-pds
    99
    Ko je stručni komentatorna Hrt Stadionu?
  • dzggzd
    212
    Darko Jozinović
  • Pacho
    456

Izjava u rangu da bi volio vidjeti kako ti netko drugi jebe zenu. Pa nek se i taj malo veseli, a i tebe zanima kako bi to izgledalo. Rakitic style.
  • jedan u nizu
    12.6k
    Stvarno bih volio doživjeti u svom životu da Hajduk jednom osvoji prvenstvo, jer će to biti jako smiješno"Sibirski plavac

"Zato navijam da osvoje. Ne znam koliko ću dugo živjeti", našalio se hrvatski tenisač."Sibirski plavac

Ne znam u cemu je problem, meni je ovo cista zajebancija na njihov racun
  • Mr Anderson
    11.2k
    meni se čini da ih je sprdao malo...Brusa

I meni, ali forumska Thought Police je presudila drugačije.
  • Droljo
    14.7k
    Pa jebe ih lik. Bilo bi smiješno da hajduk osvoji. Dobra fora :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.