• Tongo Doumbia
    6.3k
    Boban lider, neka dovede nekakvog Hrvata, Boromisu za direktora, hrvatskog trenera i idemo jako.

Ovo je, nadam se, odmagljivanje od ideje stranih lidera.
  • Dragon1Warrior123
    4.1k
    Tek sad sam se dovoljno smirio da mogu pisat. Zvone dobro došao kući!
  • Lynx17
    4.3k
    Sad sam tek dolazio sa put, i tek sada vidio vijest. Jel cudno sto mi dolazu suze u ocima?
  • Jurki
    16.8k
    Provjeravam portale, nemrem vjerovati da se Zvone fakat vrnul.
  • Mlađi referent
    12.6k
    Jedna od onih noći koju svaki navijač pamti

Sretno Zvone, pametno i hrabro! :fire:
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    Najljepša vijest ikad, draža mi je ovo vijest da nam se vraća naš heroj ,naš idol , naš vojnik Zvone Boban . Draže mi je ovo ,nego titule osvojene ,od sad samo titule sa Zekom i Zvonetom. Manenica legendo. Ako je on taj , zadužen za ovo,onda je napravio više za dinamo nego iko. U kratkom roku. A i čestitke predsjedniku Zajecu koji ima prste u ovome . Kakav dan . Volim te dinamo. Sad mi se hebe i za ko će biti trener,i ko sd . Neka bude ko god . Sve će biti dobro . Čestitke svima na zoni
  • skener
    2.4k
    IO je trebao biti u srijedu, 16. travnja, ali ipak će biti sutra, u ponedjeljak 14. travnja, s tim da je konferencija za medije predviđena za 19 sati.
  • JMastermind
    478
    što će reći da IO mora nešto potvrditi... Pikiram imenovanje u upravi. :nerd:
  • masacusec
    5.1k
    10.3.2024. i 13.4.2025., datumi za koje se nadam da će biti trajno upisani u buduća izdanja Dinamovih enciklopedija i literatura u kontekstu povijesti Dinama.
    Pobjeda Dinamovog proljeća kao svojevrsni preludij i uvertira u konačnu pobjedu Dinama nad svim uzurpacijama koje su ga okovale. Bit ću jebeno patetičan i sorry zbog toga, ali Bobanov povratak veseli me ko malog klinca jer me asocira na povratak pokojnog starog iz rata i neki novi početak prepun optimizma.
    I sami Boban je znao da će se kad tad vratiti tamo gdje pripada, jer su se godinama stvarali uvjeti za to, a premisa njegovog dolaska bila je čisti, demokratski Dinamo lišen bilo kakvog tereta kriminalnog miljea koji je vječito inhibirao njegov povratak.
    Zvone, Milan je Milan, ali Dinamo je ipak Dinamo!

Sada zasući rukave i sljedeću sezonu učiniti besprijekornom!!
  • ŽacZgb
    182
    Kakva vijest,dobrodošao Zvone!
  • mali M
    7.3k
    E sad Zvone... Sutra ti je ponedjeljak, sad ulaziš u Dinamov tempo, nema više kavica nedjeljom u Bogovićevoj :lol:
    Sad si naš i dok to ne posložiš nedamo ti ni na wc!
    Hjooooo kako sam sretan!!
  • ruicosta
    272
    1993. godina, jedna pizzeria u Milanu, ja sa 9 godina vidim Zvonu sa zenom dva stola od nas. Frka, panika, jebote to je ZVONE!

Deda me odvede do njega, upoznam ga, rukujem se i potpise mi se na račun. Još uvijek ga imam i ceka da ga uokvirim i stavim na zid.

Sutra idem po okvir.
  • Crni72
    28
    Srce je puno. Dobro nam došao kapetane, legendo!
  • ElDorado
    3k
    Sutra je IO i odmah pressica!!!!
  • DiddyGuela
    3.1k
    Dobro dosao doma Zvone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.