• Dr Hofmann
    2.5k
    Već sam jednom stavio, ali neka bude ponovno da se vidi tko, što, kada, gdje i zašto...

https://sportske.jutarnji.hr/sn/zvonimir-boban-lopovi-mi-vicu-da-sam-lopov-a-hulja-govori-da-sam-urotnik-4190778

Dobro došao kući Zvone :victory:

Jedan od rijetkih koji je u onim teškim i bolesnim vremenima imao muda.
  • Izet Hajrović
    4.8k
    Ljubav prema jedinom klubu ne poznaje granice,
    Ljubav prema jedinom klubu ne poznaje prepreke,
    Ljubav prema klubu spaja sve one koji taj klub vole.

Danas sam pozvao našu Plavu legendu da se aktivno vrati u hrvatski nogomet, u naš Dinamo.

Nakon što smo demokratizirali naš klub, Zvone Boban je prihvatio poziv vratiti se u svoj jedini Dinamo.

Zvone, dobrodošao kući

️ Poruka predsjednika GNK Dinamo - Velimira Zajeca
    gaTeDZG

Zlobnici bi rekli da smanjimo euforiju jer ipak ovu izjavu potpisuje Velimir Zajec, još će ispasti da nitko nije kontaktirao Zvonu. :joke:
  • gledatelj
    825
    Nek izgori sad sve
  • Jaro
    9.6k
    Ovo je (meni osobno) veca pobjeda od svih ovih naslova, pobjeda u europi i bilo gdje zadnjih 20 godina, ma i zadnjih 30 (osim petarde protiv partizana). Vec sam se pomirio da cu tesko dozivjeti ovo ali eto... Boban mi je bio i ostao prvi i jedini besmrtni idol. I vidjeti da je ponovo u Dinamu je, uf...
    Zeko i Zvone u klubu. Nazalost Cico i Kuze im se ne mogu pridruziti, i bas zato, sve kvalitetne ljude (namjerno ne kazem igrace) iz proslosti kluba treba i dalje privlaciti i cuvati i pomoci im da nam pomognu.
    Zadnjih dana se nazalost olako otrovno gadja Zajeca, ali shvatite, neke stvari su puuuno bitnije od trenutnog rezultata - to bi mi, navijaci i simpatizeri Dinama morali znati i biti u svakom trenutku svjesni. Pa sjetite se samo one slike nekolicine bojsa okruzenih s hrpom murje kao jedini na stadionu... dzaba nam sve pobjede na terenu u tim danima...
  • Crni86
    9.4k
    ovaj post zasluzuje da ga se objavi na drustvenim mrezama zone.
  • Time
    1.1k
    Tata mi nikad ne komentira nit Dinamo,nit reprezentaciju(posljedice rata i tog svega)
    Sad me zove mama i kaže da ju je tata trazio da mu nađe dinamov šal.
  • Noel
    10.6k
    Sad je jasnija ona plava pojava jučer na nebu iznad Zagreba..
  • Nema zaleđa Mikića
    2.1k
    Je li vrijeme da se i @Neki tip vrati?
  • Do kraja2023
    282
    Znal sam da dolazi Dinamovo zlatno doba, kad tad. I evo ga, tu je!
  • GOAT
    2.4k
    Ovo će bit nikad slađa titula, Zvone povedi nas :heart:

Predviđam koreografiju i njegovo pozdravljanje tribina sa centra na sljedećoj domaćoj tekmi.. daj mi nogometne romantike
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    Zagrebacki nogometni ban Zvone Boban
    Dobrodosao doma legendo :heart:
  • jedan u nizu
    12.6k
    Zagrebacki nogometni ban Zvone Bobandinamozivivjecno

ustani boBane, dinamo te zove!
  • Mihaljević
    12.4k
    Zvone je vjerovatno najveće hrvatsko ime koje smo mogli dovesti u upravu. Želim da tamo bude glavni. Dobrodošao kući Zvone!
  • Orc123
    11.2k
    Isuse kakva prekrasna vecer. Dobrodosao kuci Zvone! Svaka cast svima ukljucenima u ovaj dogovor a Nasem Zvoni da ostane do kraja zivota u Dinamu! Legendo, doma si!
  • Batigol
    76
    Dobro dosao doma,Zvone....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.