• ŽacZgb
    182

Ne moramo opet o istome. Ti i tvoj prijatelj svaki vikend isto. Onda opet ja isto…

- Dinamo je u igri matematički
    - Dinamo ne ovisi sam o sebi i za naslov mu trebaju kiksevi riječana i tovara

U opisanoj situaciji meni i dalje nije jasno kak se možeš veselit pogotku Rijeke u sudačkoj nadonkadi? Kiksom danas i prošlo kolo Dinamo bi im došao na -3.

Ja bi još kužio da mi nemamo nikakve šanse za naslov i sad mi odlučujemo jel nam je draže da naslov uzmu jedni ili drugi.
    U situaciji kad mi još imamo šanse uzeti naslov,a vi navijate za Rijeku ja vam mogu samo čestitati kaj sam i napravio.

Još jednom,čestitke!
  • DrawTube
    6.7k
    dobar dio foruma od tog malog kluba ima velike komplekse

Nema šanse da ću slaviti Rijekine golove dok god nam matematicki ne budu bitni

Također bili oni ili tovarj prvaci, mi idemo u konferencijsku i borimo se da popunimo bađet. A medijska orgijanja - ignoriram
  • nwankwo646
    514
    Naše šanse za naslov su cca 15%, da imam opciju 50-50 mi i hajduk za naslov ili umisto toga rijeka 100% bojim se da bi odabra rijeku...
  • Marley
    3.7k
    Jel opet krece natjecanje "ciji je veci", odnosno nisi dovoljno veliki dinamovac ako ti nije najbitnije od svega da Hajduk nije prvak?
    Odmah cu sama sebe eliminirati onda. Jer ne mogu zamisliti da se veselim pobjedi ikojeg naseg konkurenta. A i jedni i drugi su nam jos uvijek konkurenti, vjerovali ili ne.
    Ali dobro, svatko ima svoje. Vi neki znate, mi neki jadni ne razumijemo... i tako...
  • Mlađi referent
    12.6k
    imam opciju 50-50 mi i hajduk za naslov ili umisto toga rijeka 100% bojim se da bi odabra rijeku...nwankwo646

Ovo je toliko anti-nogometno razmišljanje da mi se bljuje dok samo čitam

Na koju foru je dijelu navijača klub koji 20 godina nije bio prvak uspio nabit takve komplekse? Mnogi od nas se ni ne sjećaju Hajduka prvaka, kako ih se toliko bojite i njihovih 2 tjedna slavlja?

Mi smo serijski prvaci, imperija ove lige i ekipa bi miroljubivo potpisala da titula ide trećoj strani i položila oružja. U kojem svemiru ovo ima?
  • Keyser Soze
    13.1k
    Dinamo ima samo matematičke šanse za titulu, realno jako teško da ćemo stići i Rijeku i Hajduk.
  • nwankwo646
    514
    ovo godine nismo imperija niti išta slično, nažalost.
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Ne razumijem količinu svršavanja na Menalov gol.

Pa Nathanael je imao bar 50 ovakvih prodora ove godine, samo mu ko mantinela ne posluži ono drvo Kulenović, kao što je Menalu danas Fruk poslužio.
  • NitkoBitan
    25.1k
    Mi smo odradili posao u Lgii prvaka te imali pehove sa ozljedama. Vidio bi Rijeku i Hajduk uz 8 tjedana sa 2 utakmice te bez Fruka i Livaje.
  • Noel
    10.6k
    Zašto Andrija Beskičmenjak na navijanje tribina gazi gazi purgere govori sjajna podrške tribine? Neznam jel se ovo može Maxsportu prenijet da ga kazne? Ili Hrvatskom telekomu? Ja kao korisnik iz Zagreba koji plaćam uslugu hrvatskom telekomu se osjećam povrijeđeno.
  • fakin
    259
    zato zadnjih 5 kola igramo vrhunski. Kakve gluposti ti pricas. Ozljede su najmanje krive sto smo ocajni i 7/8 bodova iza prvog
  • Jay
    956
    Pa gdje bas Menalo od svih igraca, sad cemo citat komentare kako je mlad i nije mu se nikad dala prava prilika. Steta, ali ajmo rozi s Kajzerice, uljepsajte nam dan
  • Ere86
    160
    Meni jebeno ne moze u glavu kakvi su HNL stoperi mentoli da livaja svaku utakmicu na istu foru na leđa ima po nekoliko situacija za gol. Pa šta je hulk nije mi jasno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.