• Olmic
    4.4k
    Kaj mislite u postocima kolika je mogucnost Bobana u Dinamo?
  • dinamo u srcu
    2k
    Za mene je Zvone simbol i srce svakog Dinamovca.Umjeren u izjavama. Novinari su ga često htjeli prebacit da kaže nešto protiv Dinama. Uvijek ih je na lijep način kontrirao i otkantao.

Dođe li Zvone u klub to je za igrače veliki poticaj i motivacija. Kako mladima, tako i Ademiju, Petkoviću i Baturini kao pravim liderima cijele momčadi.

To bi bio ogromni Marketinški pogodak za klub ako Boban uďe u klub. Nadam se da dolďe što prije.
    Sa Zvonom se povezuju i klinci i ljudi od 40,50,60 godina! Zvone je simbol pravog dinamovca. Hvala mu što je ostao takav od igračke karijere sve do danas. Rijetki su danas. Bila bi apsolutna ludnica ako bi i ove godine sa takvim okolnostima osvojili naslov. Zagreb i dinamovci bi se u potpunosti zasitili proslave nakon svih ovih uništavanja kluba prema navijačima.

A ako ne, krenut od nove sezone sa punim gasom po naslov. Bit çe malo ovih 20 000 na sadašnjem Maksimiru. 2026. je i 40.godina grupe i vjerujem da će brojke biti fenomenalne i da ćemo premašit sezonu 2005/2006. koja se često spominje kao jedna od najačih godina grupe.

Za klub i budućnost bez granica.

Uvijek se sjetim skandiranja na 7:00 minuti. Za naježit se.

Zvone čekamo te

https://youtu.be/3Lxnsvajz0Q?si=x1M1tFEHjgBA2Hkh
  • Olmic
    4.4k
    ove godine kad sam isao na tekmu u minhen vidio sam decka sa tetovazom bobana i milicajca. Sam sam pun tezovaza ali ova je bila nesto posebno.. jel mozda decko na Zoni?
  • Patak
    3.3k
    Ne bih htio kvariti hype oko Bobana, ali on baš i nema iskustva u vođenju kluba, Manenica ima. Ne znam zašto bi bio problem da bude član Uprave zadužen za sport, nadređen SDu, tu ima iskustva. A sjećam se i kako je neslavno završila njegova tvrtka Moja zemlja, na sudu je ostao dužan poslovnom partneru, nagovorio je i Ševčenka i Maldinija da ulože u već posrnulu tvrtku pa su i oni izgubili uloženo...morao sve prodati i prepisati na djecu...ovršavali mu pola plaće u Švicarskoj...ne znam kako je ta priča završila, to su sve članci iz 2016, ali opet mislim da ipak treba oprezno...
  • austrijanac
    6.4k
    Manenica imaPatak

?
    Mislim da je Boban iskusniji nešto...
  • Ali
    2.6k
    Kad citam ovakve upise tipa: Manenica ima vise iskustva od Bobana....
    Ili sam manenica ima 17profila i pise na zoni (sto je izvjesno jer nestigne u tipkat i odabrati SD :lol: ) ili tipkaju klinci koji pisu ono sto im drugi kazu...
  • Nolifer
    10.4k

Mozemasi ce reci da je bio nasilnik :lol:
  • marcio amoroso
    40.8k
    Mozemasi ce reci da je bio nasilnik :lol:Nolifer

Dosadan si sa možemosima. Ne izlaze ti iz glave.
  • emilperska
    9.5k
    A sjećam se i kako je neslavno završila njegova tvrtka Moja zemlja, na sudu je ostao dužan poslovnom partneru, nagovorio je i Ševčenka i Maldinija da ulože u već posrnulu tvrtku pa su i oni izgubili uloženo...morao sve prodati i prepisati na djecuPatak

Bobanov mandat u Milanu je po meni bio izrazito pozitivan. Naslov 2022. je posljedica njegovog i Maldinijevog rada.
    Uefa je isto prodisala njegovim dolaskom. Nema mrlja ni tu. Konekcija ima čudo. Tu se drkalo na Šimićevu famoznu tekicu iz koje su izasli Bernauer i Ogiwara i famozni Titraoui ili kak se vec pise. A Boban ima stvarne veze i konekcije za razliku od tog famoznog Šimića koji je dopeljao onog ukrajinca s boksericama i mobitelom.
    Moje viđenje je da Bobanov dolazak ne znači Maneničin odlazak. Brigu o financijama će voditi netko drugi. Dolazi u najboljim upravljačkim godinama i ovo je vrhunac njegove upravljacke karijere. Javnost ce ga suditi po ovome, a ne po Uefi.

Ne znam kakav je odnos njega i Zajeca i koliko bi Boban imao zivaca za Zajecove eskapade, odnosno da li je Zajec spreman otici na "Mirko Barišić" položaj ili jos niže od toga..
  • ElDorado
    3k
    Nadam se da će shvatiti da Zajec nije baš sav svoj
  • Nolifer
    10.4k
    Dosadan si sa možemosima. Ne izlaze ti iz glave.marcio amoroso

Ma sprdnja, apsolutno sam za Bobana i nadam se da će se stvari posložit kako treba.
  • don
    12.2k
    u srijedu IO Dinama
  • Olmic
    4.4k
    sto znaci da ako se i mislio sd objavit nece prije srijede
  • Jurki
    16.8k
    Tu se pise kao da Manenica treba otici iz kluba da dođe Boban.
    Iskreno vecu glupost nisam cul.
    Manenica je ocito maher za financije i takvih nam ljudi uvijek u klubu treba.
    Boban s druge strane je idealan za sportski dio i mislim da bi s tandemom Boban & Manenica zestoko profitirali.
    Zajeca s druge strane prebaciti u "Barisic mode" a ako ne moze i ne zeli to prihvatiti.. onda je jasno kakve su mu namjere.

Zvone i Zvone udarite temelje modernog kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.