• Sibirski plavac
    4.7k
    Slažem se. Ali za Maciu ga ne krivim kaj je "fulao" jer tko je mogao znati da će ovaj odustati u zadnji čas? Barem je tako u medijima rečeno...
  • Dinamovapriča
    166
    Baš to, fulo je za Matanovića (kunio se svime da dolazi) i fulo je sa Maciom. Također se sjećam za Bjelicu pred kraj 12. mjeseca, govorio je da ostaje.
  • Dadox
    149
    tvrdio je i Zeko da Fabio ostaje za Osijek.Pa tu se ništa ne zna dok se ne dogodi
  • K3p
    244
    Kenjaš frende :smile:
  • ElDorado
    3k
    Nadam se toplo da Zajec neće sjebat cijelu ovu priču oko Bobana. Sve je sad na njemu.
  • sport
    4.5k
    Odluka koja će sve reći o njemu.
  • don
    12.2k
    Nadam se toplo da Zajec neće sjebat cijelu ovu priču oko Bobana. Sve je sad na njemuElDorado

ako sjebe, poslat ga u jednom smjeru za Grčku. Blago rečeno.
  • Nolifer
    10.4k
    Nadam se toplo da Zajec neće sjebat cijelu ovu priču oko Bobana. Sve je sad na njemu.ElDorado

I da mu se ne mješa u posao i viziju kluba. Da ne bu poslije nekakvih čudnih izjava, da je netko radio nešto, za promjenu...
  • Jos-Optimus
    5k
    daleko je ovo od gotovog...znam što želiš reći, ali klubu je sad potreban poticaj, sa svih strana, Zvone bi bio blagoslov
  • Ritam Ulice
    154
    :rofl: antologijsko pitanje
  • Dudu 9
    616
    24 sata udaraju rafalno članke kao da Zvone već došao u klub. :rofl:
    Kao ono kada dolazi novi trener pa objave 5 članaka o njegovom životu i nogometnom putu.
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    Ako dodje Zvone u Dinamo , ja tetoviram nabijanje drota i boli me k...c za ovu titulu . E to onda tek znači da imamo Dinamo u prvom smislu te riječi. Ajmoooooo sviiiiiii:strong: ko jedan
  • El Madrigal
    261

Upravo to. Jedino što ga se može dovesti sada je na mjesto direktora nogometa. Dakle, čovjek koji je potpuno odgovoran za cijeli sportski segment kluba. To ne znači da ne može biti i malo jača faca i da je istodobno predsjednik Uprave. Mislim da bi Manenica trebao ostati potpuno glavni za financije. Puhalo i Podnar mogu ostati svatko u svom dijelu. Kad je 2:2 Bobanov glas odlučuje.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Potpuno podrzavam dolazak Bobana. Prosle godine pobijeda na izborima ove godine dolazak Bobana kao pozitivan sok? Tko zna.

Kako god optimalan scenarij mi je da ga se stavi za predsjednika uprave koji ce moc poslozit klub po svojoj volji. U sportskom pogledu naravno. Mislim da nam je nuzno potrebna takva karika u klubu, kao Perez u Realu, duo Rummenigge i Hoeneß u Bayernu ili Laporta u Barci.

Naravno uz to da Manenica koji mi se do sada dopao po potezima treba ostati u upravi kao strucnjak za financije.

Odluke o treneru i SDu ocekujem da ce se onda isto stopirati ako Boban dolazi jer bi onda bilo na njemu da odluci.

Logicno je da Boban ako dode ima potpuno odrijesene ruke. Jer realno mi vecu facu u nogometu ne mozeno dovest.
  • gledatelj
    825
    ma slažem se u potpunosti i normalno da ga svi želimo čim prije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.