• Sibirski plavac
    4.7k
    Zvone presidente, SD vjerojatno onaj Giraldi (tako se barem po medijima spominjalo, ne mora nužno biti on) i još nek nam za trenera dovedu Conceicaa kojem ne ide baš u Milanu i nova era europskog Dinama može početi. :cool:
  • Olmic
    4.4k
    Sad kad zaseremo i ovog sd jer bu boban metnul komljenovica
  • Paggini
    44k
    Evo zore, evo dana, evo Manenice i Bobana
  • igorvg1989
    86
    Očito će se to ubrzo i objaviti, sretno nam u svakom slučaju
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Plavi agent prije nekih pol sata na insta storyju objavio mali pješčani sat i bombicu. Izgleda da nas ne dijeli puno od objave radosne vijesti. :pray:
  • Dadox
    149
    Koliko je dobro da Zvone dođe toliko ne bi bilo dobro da Manenica ode.Potrebna su obojica pa se nadam da bi Manenica pristao biti član uprave za financije gdje i je zapravo najjači.Sve je izglednije da se o svemu razmišlja i vrte sve kombinacije kako bi Zeko sačuvao obraz i poziciju.Konkretnu korist od njega ne vidim….
  • emreli21
    267
    dolaskom Bobana sigurno bi u klub (kad tad) stigli komljenović, bišćan, šimić, vlaović... nije on za strance u dinamu, čak ni talijane
  • Mandelinho
    644

Zvonimir & Zvonimir, kakav duo
  • Olmic
    4.4k
    da mi je znat kak bi se opravdalo izbor komljenovica ispred npr lea ili giraldia
  • emreli21
    267
    potpuno te razumijem, slazem se s tobom. ali on ce definitvno biti za domaće ljude, to je pričao mali milijun puta.
  • Hebimir Strašni
    65

Lako. Jedan nije htio, a drugi niš' ne valja :smile:
  • rakurs
    1k
    Plavi agent prije nekih pol sata na insta storyju objavio mali pješčani sat i bombicu. Izgleda da nas ne dijeli puno od objave radosne vijestiSibirski plavac

Ne znam po čemu je relevantan, da, imao je nekoliko točnih najava, ali ih je imao i dosta promašenih. Zadnja je uostalom ona s Maciom. Neće to biti tako brzo, ako i bude, mislim da je potrebno puno puno razgovora za takvo nešto. Daj Bože da griješim.
  • gledatelj
    825
    Ne bi htio kenjat po Zvoni, ali lako dolaziti sad na gotovo. Realno di je bio kad se ova ekipa izborila za micanje one bagre i pobjedila na izborima? A sad bi odmah najjači funkciju.
    Svi mi znamo kakvo je on ime u svijetu nogometa i u kontekstu Dinama, ali svejedno. Ako se Manenica izborio za svoje mjesto PU onda nek i ostane na njemu. Zašto Zvone ne bi bio član uprave zadužen za sport recimo. Ima vremena da pošten i PU jednog dana.
  • Tom Hanks
    3.6k
    A di je bio 91?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.