• jakov1
    527
    A koliko je Stojanovic ostavljao prostora iza? Moharrami takoder, Ljubicic na drugoj strani jos i gore. Ne sjecam se da smo s njima primali svaku utakmicu i gubili 10 puta u sezoni.

RPG je idealan bek za igru kakvu najbolja i najskuplja ekipa lige treba igrati - visok posjed u protivnickoj trecini i opasnost za gol sa svih pozicija. S razlogom je Guardiola trpio Walkera koji ispada u svakoj drugoj opasnoj situaciji, jednodstavno je radio puno vise koristi nego stete.

Ovakvo lovljenje po terenu i igra bez sistema bi i Cafua pretvorila u rupetinu.
  • Zagi
    9.4k
    Ne vidim poveznicu između RPGa i Walkera ili Trenta.
    RPG je beton iza, a naprijed kaj se ulovi. Barem bio, sada ga voza Omerović.

Očekujem više od njega, to je sve.
  • Str1nger Bell
    1.9k
    Nit je RPG Cafu, nit mi mozemo kupit boljeg beka.
  • Droljo
    14.7k
    Nit je RPG Cafu, nit mi mozemo kupit boljeg beka.Str1nger Bell

Točno nam to treba. Da protiv Milana bude Cafu a u hnl-u bude dost da izgleda kao moha ili buljat ak će ekipa odigrat kak treba.
  • Orc123
    11.2k
    Od svih stranaca on ima najvecu konstantu od kad je stigao. Mi boljeg beka, univerzalca koji pokriva jos i wb, LB, ne mozemo nac! Najzalosnije je sto cemo to tek shvatiti kad ostanemo bez njega ukoliko mu se ubrzo ne ponudi novi ugovor! Tehnicki, karakterno, takticki odlican igrac koji ne radi probleme, daje sve od sebe uvijek i bez pogovora igra bilo gdje! A to da on nema neke nedostatke, naravno da ima bas kao i svaki nas igrac jer da nema ne bi bio bek Dinama nego Bayerna! Definitivno pozicija desnog beka nam je popunjena sa njim i Mikicem. Daj Boze da nadalje dovodimo samo takve strance koji ce odmah pokazati da su pojacanja i dodatna vrijednost, a RPG to sigurno i je! Nas daleko najbolji bek!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet