• Captain America
    19.7k
    Zbog onog sirovog Makedonca ne može igrati na desnom beku!!!
  • Svi na Sjever
    2.7k
    Jedan od najprecjenjenijih igrača Dinama ikad, igra beka a ne igra mu se obrana,a i ne zna ju igrat.

Defenzivno teška rupa od igraca, a to su i francuski navijaci pisali o njemu, napadački svaku petu tekmu nešto pridonese.
  • Crni86
    9.4k
    Mislim da rpg ima igracku kvalitetu, ali da mu je motivacija slaba strana.
  • hardek
    4.4k
    Mikić do kraja sezone molim lijepo
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Gurat Mikica do kraja sezone da vidimo na cemu smo. Trenutno bih radije produzio Riletu ugovor i prodao ovog gospodina dok se jos moze dobit neka lova za njega. Jer ovolika nonsalancija je stvarno tesko podnosljiva. Mozda sam samo pod dojmom utakmice. A i realno svi su bili uzasni.

Ali mislim da ak se sagleda realno njegov cijeli mandat kod nas da je to u redu, papogotovo jer je dosao za dzabe, ali nista ekstra. A tek ne tako bajno kako ga se uglavnom hvali. Na primjer prime Rile je za njega Cafu i Dani Alves u jednom.
  • Crusades
    15.7k
    Ima problema s konzistentnošću. Pitanje je li stvar psihe ili nečega drugog. Par tekmi dobro pa danas kriminalno. I tako u krug.
  • Odani Zgd
    351
    Ni sjena igrača od prošle godine.Prvo poluvrijeme kriminal,napravi prodor,pa stane,glava u pod.Dva puta se nađe u 16-ercu u poluprilikama,i umjesto da puca,napravi dodir više,Hajduku je dao gol "špicom".Drugo poluvrijeme nešto malo bolji.Sve u svemu i njega na ljeto transferirati,ako će ga neko locirati i identificirati.
  • Zg123
    1.5k
    Ne znam, meni je danas medju boljima bio, cini mi se da mu je idealna ova pozicija wing beka
  • Odani Zgd
    351
    Sad su svi dobri,jer smo dobili tekmu,da smo je popušili,drukčije bi govorili.Svakako bi ga prodao ako dođe kakva ponuda,dvije godine je tu,napredovati više neće.Mikić čeka kao zapeta puška,a i da se dovest nekoga za rotaciju
  • Neznam
    13
    Reko bih da mu je najveći problem koncentracija, prečesto su mu već ove godine bježali igrači u fazi obrane, zato nije ni uspio vani...
    Na wing backu bi trebao biti puno bolji pošto je ofenzivno dobar. Rekao bih da je bio dosta dobar danas, ne bi ga se rješavao još. Stalno ga se šaltalo lijevo, desno, nikad nije dobio kontinuitet na njegovoj pravoj poziciji, dao bi mu još prilike. Moharramija bi trebali otpisati pa mikića umjesto njega gurati.
  • Orc123
    11.2k
    Rpg ne da je bio dobar danas, nego je bio odlican! Igrac koji ima konstantu, koji nam zatvara vise pozicija, igra u oba smijera i definitivno treba napraviti sve da potpise novi ugovor!
  • Zagi
    9.4k
    Znamo da može ali ovo danas nije bilo dobro. Najslabiji pojedinac danas.
  • Neznam
    13
    Pa nije baš toliko dobar. U formaciji sa 4 u obrani uvijek bi rađe Ristovoskog uzeo desno nego njega. Koliko god ekipa srala po njemu moje mišljenje je da je on defanzivno naš najbolji bek.
    Rpg prečesto ostavlja prostor iza sebe i razvlači nam obranu pa onda protivnički igrači budu ostavljeni sami u šesnaestercu.
    Sa 5 u obrani definitivno bi desno bio Rpg, mislim da mu je to puno prirodnija pozicija.
  • Praskaton
    4.2k
    Najslabiji pojedinac danas.Zagi

Nije bio vrhunski al ne mogu se složit da je bio najslabiji.Petko a pogotovo Kanga su bili loši.Dapače Kanga iz utakmice u utakmicu dokazuje da će ovo biti duge dvije i pol godine ugovora.Balast kao i većina stranih igrača.
    Stojkovic je takoder bio lošiji od Rpg-a
  • Zagi
    9.4k
    Petko nije igrao mjesecima, od Stojkovića su oscilacije očekivane ,a od Kange niti ne očekujemo ne znam kaj.
    RPG je od obrambene stijene postao... lako prolazan?

Ne vidim ga kao wingbacka nikako.
    Desni bek u četvorci da, desni stoper u tri da. Wingback najslabija pozicija, Kaneko je tu više davao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet