• Vratite nam Istok
    516
    Muller nakon 25 godina napušta Bayern. Jedan od onih naizgled šeprtljavih igrača, ali samo naizgled. Igračina koju ću dugo pamtiti.Eduardo

Covjek za kojeg sam i prije 5 i 10 i 15 godina mislio da ima preko 30. Imam osjecaj da je igrao vjecno. Svakako jedna od ikona sporta!
  • Droljo
    14.7k
    Muller nakon 25 godina napušta Bayern.Eduardo

Nešto slično sam očekivao od gojaka. Pokazivao je to u juniorima. Neka lažna devetka, zabio hrpu golova. Al brijem da su ga ubili sa trčanjem i vezom.
  • Jay
    957
    https://imgur.com/a/X0uPYzM

Fino me Borussia sinoc sokirala, odnosno krivi prijevod na hrvatski koji ne mogu iskljucit
  • NORTE
    14.7k
    Aek na aparatima! :heart:
    Pao dobio 3:1!

Oly 63
    Pao 53
    Aek 53
    Paok 52

2.mjesto vodi u kvalifikacije LP.
    4.mjesto ne vodi u Europu!

Aek će vjerojatno izgubiti iduće kolo u Pireju i Oly tako postaje prvak.
    Gazi žutu gubu.

Zamislite da ne izbore Europu pa to bi bila divota!
  • immerwieder
    1.4k
    za Leicester zadnjih 15 minuta ušel Monga,
    klinac 2009. godište, za 3 mjeseca bude imal 16 godina,
    čak ima i dres bez reklame
  • rioda
    7.9k

Na stranu to što izgleda kao da ima 25, ali kako može nastupiti s 15 godina?
  • immerwieder
    1.4k

može igrati tko je imal 31.8.24. 15 godina, stranci moraju imati 18 za potpis,
    on je imal 15 u srpnju, čak je i babyface kak inače zgledaju
  • javolimtebejako
    2.2k
    klinac 2009. godište, za 3 mjeseca bude imal 16 godinimmerwieder

ovaj je imao 6 godina kad je Leicester ligu osvojio :cry:
  • Dr Hofmann
    2.5k
    Jebeš mi sve, HRT je najjači...Prilog prije utakmice o Yamalu pet minuta i Viki Ivanović mrtvo hladno veli Ansu Fati drugačije udara loptu...Ili sam ja na tripovima
  • Noel
    10.6k

Prije da je on. Pojel je 14 skitelsa i popil litru kole sam. Pocel je frfljat i pricat gluposti. Jazavac.
  • Krizy
    54.5k
    Giorgi Kochorashvili, kojega je Marić htio u Dinamu, odlazi u Sporting Lisabon za 5 i pol milijuna eura.
    U Levanteu igra odličnu sezonu, šest golova i četiri asistencije kao zadnji vezni.
  • agramZ
    2.6k
    od 3-0 na 3-3, ali pusti golove, meni su oci samo na tribinama :heart:
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    Jučer gledao danski derbi Kopenhagen - Brøndby i prvi put u životu tri golmana dobiju crveni karton. Kakvo ludilo
  • Raul
    149
    Olympiakos jučer osigurao naslov i praktički osigurao direktan ulazak u LP.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.