• Dinamosaur
    2.1k
    Vjerujem da barem godisnjaci nece podbaciti, pogotovo na sjeveru.
    Em je prognoza super, em je tekma kad nam giljotina visi nad glavom, em su protivnici osjecani kojima smo duznici. A i pive ima po svuda okolo i unutar stadiona.
    Uz zestoko navijanje do pobjede.
  • criticus
    3.3k
    kak se naslađuje ak nas ne bude 6k na Osijeku.crophantom

Sigurno ce biti veca brojka od tog. To nisu više naši standardi. Ne, čak ni na -8.

ZD2 jos 20ak ulaznica, u slobodnoj prodaji su jos ZD1 oko 85% i oko 50% ZD9. SD4 pada sutra kroz jutro i siguran san dobar dio SD5 do utakmice.

Zbog -8, predviđam 8k na tribinama .
  • luka modic
    833
    da da isto tako i zadnjih 20 godina ne zele dat podrsku zbog rezultata?Cini se da vecini "navijaca" bitno samo da nadju razlog da ne odu na tekmu
  • skener
    2.4k
    Dok psi laju karavane prolaze

Pao ZD2
  • Rakovica1986
    987
    Kolega Norte inače se uglavnom slažem s tobom, ali ovaj put stvarno nemaš pravo. Ne znam u kojem bi svemiru nedolazak na utakmicu trebao biti opravdan kao pokazatelj nekog nezadovoljstva u trenutku u kojem se nalazimo.

Ako je to način na koji će navijači Dinama odgovorit na potencijalni gubitak titule, onda sve te navijače n n k.

Na +8 bi jednako bilo. Došlo je vrijeme izletića i instagram naslikavanja.

Vjerujem u vrhunsko navijanje sutra i da se kroz tekmu svim dionicima Kluba prenese jasna poruka, ali i podrška.
  • NitkoBitan
    25.1k
    Tako je, koji se Dinamovac ne vidi na lijepo subotnje popodne na Maksimiru onda stvarno ne znam...

Uvijek podrska, i u dobru i u zlu! Ovi koji sutra nece doc na utakmicu zbog nekog "trenda" ce prvi bit u redovima za karte ak se prvenstvo zakomplicira. Ne moze tako...
  • bbb medimurje
    3.9k
    Kaj dramite, pa kolko vidim zapad se sasvim solidno prodaje
  • NORTE
    14.7k
    koji se Dinamovac ne vidi na lijepo subotnje popodne na Maksimiru onda stvarno ne znam...NitkoBitan

U pravu si skroz, ali oduvijek smo imali problem s tim.
    Podrška dinamu je neminovna, ali potražnja je očekivano slabija i nema rasprodanog sjevera, jedina poanta rasprave.

Sjećam se proljeća 2017. kad nam se brojka na sjeveru preko noći prepolovila i doslovno nas je protiv Cibalije na sjeveru bilo 500 (pola jednog sektora), jer smo prije toga izgubili derbi doma i onda i u Koprivnici i posustali u borbi za titulu.

Zapad sad ide dobro zbog besplatnih članskih.
  • ShanKu
    1.5k
    Na SD2 upravo ostala još samo jedna,
    Na SD3 ostale su dvije...
    Na SD4 ih je ostalo jako malo
    SD5 i 6 pogodite..
    tako da, nije loše ajde ;) još sutra to bude kapalo
  • jedan u nizu
    12.6k
    Ma bit ce to solidna posjeta.
    Vrijeme je prekrasno.
    Utakmica taman termin, ne prekasno, a dovoljno da nakon rucka odmoris, pogledas dve epizode omiljene serije, popijes dva piva i zaputis se prema stadionu.

Ocekujem red na karatani u 18:15
  • Marley
    3.7k
    Kaze mi tata sinoc, ma daj sta ces bezveze ici, ostani doma... gotovo ti je to, sad je sve izmedju Rijeke i Hajduka.
    Eeee kako me pogodilo, kao da mi je samar zveknuo. Suze su mi krenule lagano haha.
    Nije on to ruzno mislio u smislu da me provocira, pokusao je biti maksimalno obazriv, cak i utjesan haha.

Ali sami taj stav, "sta ces na utakmici, izgubljena vam je titula ionako"... uffff.
    Pa taman da i je tako, kak mi mozes tako reci :cry:.
    E sad mi dodje da sjednem u auto i odem i u Sibenik ko neka ludjakinja.
  • Neron53
    1.4k

Taman trazimo nekoga sa autekom i nebi bila jedina cura u autu :)
  • Fan
    950
    Bojkot nedolaskom na utakmicu nije ispravan način pokazivanja nezadovoljstva, pogotovo kad je klubu najteže. Tek tada treba dolaziti.
    ALI!
    Ako Boysi mogu dizati godinama transparente protiv uprave (opravdano), bogami obični simpatizeri mogu dizati, na tribinama, glas protiv njih i igrača (ponovno, kada je opravdano).
    Ne treba očekivati dolazak na tribinu i podršku svih 90 minuta ako igrači ne pokazuju nikakve znakove života. Nismo mi tu zbog njih da ih oživljavamo kad im je očito svejedno za nas (najbolje se vidjelo to protiv Varaždina), mi smo tu da ih gurnemo kada ne ide, a vidi se kolka tolka želja.
    Ja idem na tekmu, nikad u životu nisam niti hukao niti im je*ao mater na tome ako ne igraju kako želim, ali apsolutno razumijem frustracije ljudi koji to rade. Na kraju krajeva, za to su platili i kartu, da izrazuju svoje (ne)zadovoljstvo direktno, po zasluzi.
  • jedan u nizu
    12.6k
    Zapad dolje ostalo 130 ulaznica od ponudenih.
    Sigurno nisu svi sektori pusteni u prodaju, pa ce se otvoriti jos ako se ovo rasproda.

SD4 ostalo jos 116 ulaznica.
    SD5 i SD6 jako malo prodano.
  • crophantom
    74
    A valjda će bit redova tamo oko 17, 17:30, danas je jako bitno da nas je sto vise tamo. Neznam koliko je na zapadu pusteno u prodaju, ali veseli da to dobro ide.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.