• NB86
    16.4k
    Jesu nam stvarno novinari nacionala dosli trovat po forumu ?
  • Jima
    22
    Samo mi Boban može vratiti optimizam. Ovo sve što se događa ne vodi na dobro. U klubu se ne zna tko pije tko plaća, ušli su menadžeri kao u Hajduk prije 15g... Predsjednik kaže jedno, drugi dan se dogodi suprotno. Bez čvrste ruke odosmo u kanal. Samo Zvone to može spriječiti inače... Možda sam u krivu, ali imamo primjer toga svega 400km južnije. 15g su u kanalu.
  • Socrates
    213
    Istine radi, doveo ga je na mjesto voditelja akademije, a ne na mjesto SD-a.Papastrumf

Ne bi ga pustio da trenira limače, a ne da bude šef škole.

ti si sigurno novinar!Tradicija bunta

Istine radi, znaš za mene jako dobro, ali nisam novinar.
  • ElDorado
    3k
    Istine radi kasnije ga je prikljucio da mu pomaze u transferima
  • Crle
    901
    Ajde barem smo napokon saznali da stvarno nismo kao tovari. Nego smo još i gori. :lol:
  • jakov1
    527
    nisam novinarSocrates

E to si dobro rekao.
  • Srelee
    22
    Kakve koristi i od Bobana kada se u klubu nezna ko pije ko placa,svadaju se na facebooku o statutu ko da ne rade u istom klubu.Svi su iskakali po medijima prosle godine kad su osvojili titulu svak je onda bio zasluzan,sad kad je kaos nitko nije odgovaran,svatko svaljiva na drugog.Zajec se kune sad da se on nije pitao o sportskoj politici a svi znamo da je on Bjelicu izabrao da smiri masu kontra Marica koji je htjeo Canavara.
  • Srelee
    22
    Tko god med pretače i prste na kraju poliže
  • Srelee
    22
    Dinamo dovodi 2 japanca iz agencije kojoj je ovo prvi posao u europi dolaze Kaneko i Ogiwara.
    Treći je japanac iz te agencije Tomoki odlazi u belgijski Kotriyk to su jedina 3 posla za tu agenciju u europi.Kaneko kasnije odlazi u Kotriyk a nakon Kaneka u taj Kotriyk dolazi Roko Simic.

Sad dolazimo do Cardiffa koji ima istog vlasnika ko i Kotriyk.Iz Cardiffa dolazi Kanga u Dinamo,tko potpisuje za Cardiff,naravno Roko Simic.

Mariceve prosle suradnje sa Lekom dovele su do toga da mu salje nasa dva igraca u Standard besplatno.

Zanimljivo zar ne?!
  • Jay
    957
    Izgubio si me na Kotriyk, zvuči kao 3. liga Ukrajine
  • Droljo
    14.7k
    Znači ako je direktor nogometa ne zanima ga IO ili netko nominalno iznad njega koji će mu raditi iza ledja . Iskreno ne vidim kako bi funkcionirao sa Zekom da ne dodje do nekog sukoba prije ili kasnijeElDorado

Zašto? Možda da i oni 'pušu u isti rog' što tražimo i od igrača? Baš netko mora bit diktator, kralj? Nemre se raditi timski u dogovoru? 2 glave su uvijek pametnije od jedne. Zašto je problem da boban (ili bilo tko) neke revolucijonalne ideje predstavi nekome ili timu ljudi i prođu to zajedno te nađu najbolje riješenje?
  • OBIGB
    865

Budem se ponovio, od prije koju stranicu.

Od zadnje sistematizacije,1-2 mj, zna se tko je glavni odgovorni. To je PU s tom upravom, kakva je, ali za sada je PU Manenica. To što je Zajec u svom nekom filmu, da li uvrijeđenom ili ne, nije ni bitno. To neka brinunkolege iz IOa. Njegovi potezi su kontraproduktivni, IO to i vidi, zato je i napravljena sistematizacija kako bi PU imao slobodu u radu, koliko god da je bilo kolizije u odgovornosti i odlučivanju do zadnje sistematizacije.

PU je donio odluku da MM ide iz kluba, pokrenuo je proces odabira SDa, potpisao Belcara mislim (dal po zahtjevu ili savjetu nekoga, ne znam), znači postoje stvari za koje ga se može kritizirat ili pohvalit. Prigovara mu se da je proces odabira SDa spor, je, dao sam i svoje tumačenje zašto je.

Nemojte pisat gluposti da se ne zna tko pije tko plaća. To što se nekome nije dana glava nekoga na panj da ju išutira zbog nastalih sranja je drugi par rukava.
  • Ivanmtk
    1.3k
    Zna li se kada je danas ta famozna pressica? Olivari kaže petak popodne, pa ako netko zna vrijeme nek napiše. Pretpostavljam da će bit prijenos na Dinamo plusu :rofl: ?
  • Srelee
    22
    Sve stoji al kako onda se Zajec mjesa u sportsku politiku i odlucuje to je cisto krsenje statuta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.