• Danko
    1.9k

Pa mogao bi kad bi htio al moj dojam je da on ne želi u dinamo.
  • emilperska
    9.6k
    Ako se dobro sjećam, pisalo se tu po Zoni i po objavama i po inboxima onda sigurno da je IO stopirao transfer Sučića u Como. Da li su to formalno izglasali i zabranili posao ili su jednostavno uvjerili Zajeca da se samo povuku iz tog posla, ne znam.

Za mene osobno to je bio kvalitetan posao IOa. Kasnije sam isto očekivao kod otkaza Bjelici i prodaji Sučića u Inter pa se nije desilo.
    Lako moguće da sam ja imao i kriva i pretjerana očekivanja od IOa. Neka nadrealna na temelju te 1 odluke.

Ali poanta je da su SDu (Bogu hvala tad) intervenirali barem jednom, za ostalo ne znamo..
  • Noel
    10.7k

Prodaju Sučića je blokirao IO. Točnije čovjek koji je navodno po Krušelju u Zajecovoj frakciji :lol:
  • emilperska
    9.6k

Da bi se blokirala prodaja, bilo je potrebno 7 ruku. Tako da to sigurno nije djelo 1 čovjeka. Moguće da je 1 bio glavni u motiviranju ostalih da se odluče na taj čin, ali 7 ljudi je moralo sudjelovati u tome. Osim ako je IO bio u nepotpunom sastavu, ne znam koji su tu limiti opće..
  • Noel
    10.7k

Naravno da nije jednim glasom stopirana prodaja Sučića..
  • emilperska
    9.6k
    jednim glasomNoel

Rekao si
    očnije čovjek koji je navodno po Krušelju u Zajecovoj frakcijiNoel

pa mi nije jasno bilo..
  • Noel
    10.7k

Iznio je svoje mišljenje zašto to nije dobar potez, ostatak izvršnog odbora se složio.
  • emilperska
    9.6k

Ako mislimo na istog, rekao bi da je to Kovačević jer je igrao seniorski nogomet u Segesti uz karijeru. I nisam baš siguran da je on "Zajec struja". Vjv se na Mlinarića referiraš, ne znam. A moguće da je to sve nabadanje..
  • pencilneck
    859
    Odlazak Zajeca bi znacio nove izbore. Sve drugo bi bila prevara biraca odnosno clanova.Papastrumf

Ako bi Boban bio predsjednik Uprave, ne vidim potrebu za novim izborima u slučaju odlaska Zajeca. Sukladno Statutu, na mjesto predsjednika kluba može doći dopredsjednik ili netko drugi koga Skupština izglasa. Predsjednik kluba je protokolarna funkcija, bez izvršnih i operativnih uloga. Za normalno funkcioniranje kluba dovoljno je da na toj poziciji bude normalna, neokaljana osoba s liste Dinamovo proljeće koja je spremna držati se Statuta. Sve najvažnije odluke bi ionako donosio Boban kao predsjednik Uprave.

Raditi cirkus s novim izborima i riskirati da, zbog ogorčenja birača Zajecom i onime što je, pogrešno shvaćajući vlastitu ulogu, radio kao Predsjednik kluba, u Skupštinu uđu mafija i politika je potpuno bespotrebno.

Dinamov problem je izostanak lideršipa, vodstva jer se ne zna tko pije, a tko plaća. Imamo dva predsjednika (Uprave i Kluba) koji se stalno bore za nadmoć. Dolaskom Bobana na mjesto PU, a normalne i staložene osobe bez ego tripa na mjesto PK, rješava se taj problem i sve linije odgovornosti i zapovijedanja su vrlo jasne. I ne baca se ljaga na cijeli projekt demokratizacije kluba koja bi se bacala kad bi se radili novi izbori nakon samo godinu dana.
  • ElDorado
    3.1k
    Zvone želi potpuno odriješene ruke, samostalno donošenje odluka i odgovornost za to. Znači ako je direktor nogometa ne zanima ga IO ili netko nominalno iznad njega koji će mu raditi iza ledja . Iskreno ne vidim kako bi funkcionirao sa Zekom da ne dodje do nekog sukoba prije ili kasnije. Npr da je u klubu i odluci smijeniti trenera i da mu predsjednik dan prije izjavi da trener ostaje mislim da bi se pokupio u roku odmah.
  • austrijanac
    6.4k
    Ako je spreman odgovarat, ne vidim problem.
    Netko sklon sportu nam treba u/oko upravi.
  • Srelee
    22
    Statut se nije mjenjao isti je ko i prije.Novi ce mozda bit kad budu izbori da ovi kazu da su nesto uradili.Sad ga nece sigurno donosit sto bi znacilo nove izbore i njihovu smjenu sami bi sebi pucali u nogu
  • Danko
    1.9k

Pa nemreš radit u nogometu a da nisi u nekakvom sukobu ili bar bez nesuglasica s nekim, neznam, menadžeri razni, navijači ovakvi onakvi, novinari, protivnici , ne mogu te svi gladit perom po jajcima
    Meni zvone djeluje ko da bi se pokupio i da mu portir ne kaže "dobro jutro" ujutro kad dolazi na posal.
  • pencilneck
    859
    Zvone želi potpuno odriješene ruke, samostalno donošenje odluka i odgovornost za to.ElDorado

Takva pozicija u klubu ne postoji.

Najbliže tome je Predsjednik Uprave.

A Predsjednik Kluba sasvim sigurno nije ta pozicija.
  • nemapredaje
    4.8k

Ne da nije problem, nego tako mora biti.

Dok ne budemo imali na čelu nekoga tko će svojim imenom i prezimenom odgovarati za napravljene poteze nećemo se maknuti iz trenutne pozicije. I mislim da je Zvone taj-koji će stati iza svakog poteza, bio on dobar ili loš, te se neće dati zajebavati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.