• Nolifer
    10.4k
    Odlazak Zajeca bi znacio nove izbore. Sve drugo bi bila prevara biraca odnosno clanova.Papastrumf

To mi je jasno, al na koju funkciju pretendira Boban, ako ne želi bit SD i želi da se sve stvari poslože?
  • The Octopus
    252
    Ok, onda ti meni predlozi nekog u najboljim godinama, punog elana, bez mrlje u cv-u koji je pokorio pola Europe. Kad nades javi se pa cu ti sponzorirat kampanju za ulazak u klub
  • emilperska
    9.6k
    @Papastrumf ajmo u glavu :)
    Da li je Zvonimir Boban član kluba u 2024. i u 2025. ?
    U 2025. se može bilo kad učlanit, ali da li je član u 2024. da demistificiramo što on opće u teoriji može, a što ne može..
  • Brusa
    2.7k
    Pa ne bi bilo u redu da to se tako javno tu piše... (u najmanju ruku ne u redu, ako ne i gore)
  • CUCAK
    452
    pa mislim da ne mora biti član za mjesto u upravi ?
  • OsamŠest
    4.8k
    Ajmo u glavu - kako teku dogovori sa Zvonom oko ulaska u Upravu kluba? :smile:
  • Marktwain
    261
    Super, sad su u Bobanu i naručuju tjesteninu s morskim plodovima.
  • Papastrumf
    15.7k

To bi bilo krsenje Zakona o zastiti osobnih podataka.
  • Crusades
    15.7k
    Ne mora bit član kluba da bi imao mjesto u Upravi.

Za predsjednika mora.
  • emilperska
    9.6k
    Ne mora bit član kluba da bi imao mjesto u Upravi.

Za predsjednika mora.
    Crusades

Znam. Zato i pitam. Boban je i privatno i javno (naravno sve u rukavicama) govorio o predsjedničkoj funkciji. Meni je to prije ovo što Zajec jest. Makar po novoj sistematizaciji Manenica ima dosta veće ovlasti od Zajeca pa je ta teza o Predsjedniku zastarjela.
  • ZrnTSCHeZ
    1k
    Nadam se da je Boban dobio ponudu da postane sportski direktor. Tu ima sve kaj želi. Apsolutno određuje sportsku politku kluba i ima kontrolu nad njom.Noel

Prema trenutnom uređenju ne može imati baš slobodne ruke jer je puno (previše) mehanizama donošenja odluka.

Odluke formalno donosi Uprava, a većinu odluka kod igračke križaljke (dolazaka i odlazaka) zbog relativno niskog cenzusa od 3milje (pogotovo ako se za primjenu te granice uz odštetu uračunava i plaća kroz ugovoreno razdoblje) mora potvrditi IO.

Tak da kolko je to njemu (i drugim potencijalnim kandidatima za SDa) prihvatljivi način funkcioniranja...
  • Droljo
    14.7k
    Nek Boban bude izvršni dopredsjednik! To je kod nas kraljevska funkcija. Bar je bila u prošlosti...
  • Crusades
    15.7k
    Odluke formalno donosi Uprava, a većinu odluka kod igračke križaljke (dolazaka i odlazaka) zbog relativno niskog cenzusa od 3milje (pogotovo ako se za primjenu te granice uz odštetu uračunava i plaća kroz ugovoreno razdoblje) mora potvrditi IO.ZrnTSCHeZ

A do sad se u puno navrata dogodilo da IO blokira odluke Uprave pa je to veliki problem.
  • mrgud
    392
    Boban može biti predsjednik uprave,a Manenica se spusti na člana uprave za financije
  • ZrnTSCHeZ
    1k

Spominjala se blokada prodaje Sučića u Como, ne sjećam se točno više dal je to sportskom direktoru stopirala Uprava ili IO.

Ali nevezano za sami dosadašnji volumen takve prakse, kod osoba takvih veličina uvijek postoji i varijabla (barem mrvice) taštine pa već samo postojanje tih mehanizama može nekoga ohladiti od angažmana...ono u stilu da mu se ne sviđa niti hipotetska mogućnost da mu neki ekonomist/pravnik/policajac/pivar može blokirati posao iz sportske domene.

Pogotovo ako je zapravo prvotna želja i ambicija upravljati kao Perez, Agnelli, Levy, Laporta...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.