• Papastrumf
    15.7k

Znaci, nemas niti jedno ime? Imas samo nekog imaginarnog lika?
    Popljuvao si Eduarda Maciu, covjeka koji je bio SD Fiorentine i Valencie, uz sve ostale reference.
    To su znaci klubovi slabijeg renomea od dinama?
  • CUCAK
    452
    jel bi u teoriji Boban mogao dobiti mjesto člana uprave zaduženog za sportska pitanja, pa da "pod njim" bude SD, skautska sluzba i sl ?
  • fakin
    276

čovjek koji je u Valenciji bio prije 21 godinu. Ej otišao je prije 21 godine iz Valencije. Pa zar zaista ti je to referenca?
  • Papastrumf
    15.7k
    Da se ne lazemo, Zvone Boban moze dobiti sto hoce. Pitanje je samo sto Zvone Boban zeli.

• emreli21
    269
    Da, razmišlja se o uvođenju takve funkcije koja bi ujedinila sve sportske funkcije. Član uprave za sport.
  • austrijanac
    6.4k
    Da se ne lazemo, dolazak Bobana bi izazvao reakciju kao i kad je Biscan debititao protiv Lokse
  • The Octopus
    252
    Majstore, pa to je najzlatniji period tog kluba
  • Nolifer
    10.4k

Kad će onda doći do smjene Zajeca?
  • fakin
    276

ok, ako ti ne shvaćaš da je lik prije 21 godinu bio u Valenciji i da definitivno sad nije niti toliko motiviran niti pun elana kao tad onda ti ja ne mogu pomoći.

Jebote pa nije isto voditi sportski sektor danas i prije 21 godinu.
  • Oluja
    5.2k
    Valencia je u tom razdoblju bila na svom vrhuncu. Ako si ti nešto dobro radio ili stekao diplomu prije 21 godinu znači li to da sada ti uspjesi ne vrijede?
  • serbus
    4.8k
    Jel Zvone član 2god to je prvo stalno po svijetu skita ako se sjetio članstva respekt ?
  • Jos-Optimus
    5k
    smijenili, tj smijenio ga je Gazidis jer je inzistirao da ostane trener kojeg je izabrao i stao iza njega. Isti taj trener i igrači koje je selektirao Boban su isporučili toliko željenu titulu prvaka iduće godine, a sudski je dobio i 5 milja odštete. Ti si sam sebi svrha
  • Papastrumf
    15.7k

Odlazak Zajeca bi znacio nove izbore. Sve drugo bi bila prevara biraca odnosno clanova.
  • Olmic
    4.4k
    znaci imat cemo nove izbore jer ne mozete ga vi toliko puta spasit koliko on moze puta zasrat
  • emilperska
    9.5k
    Ovaj trenutni statut otežava smjenu Zajeca jer je pisan da nekoć zaštiti Barišića/Hanžela do iznemoglosti pa je to sad nas dočekalo sa Zajecom. Koliko sam ja shvatio, treba 40 ruku skupštinara (od 60) da se smjeni Zajec, a za samo sazivanje skupštine 31. Od 60 skupštinara ima njih negdje 10 neaktivnih koji kao nadurene frajle ne dolaze na skupštinu jer nisu u vlasti, od ovih ostalih 50 sumnjam da Manenica može skupiti 40 (ako bi i htio). Tako da bih rekao da će Zajec biti predsjednik dok on sam ne odluči drukčije ili dok se interno ne stvori pritisak da ode.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.