• NitkoBitan
    25.3k
    Nisu krivi ni igrači, ni trener.bobanzg

Oni nikad nisu krivi... ljubimci nasi!
  • Droljo
    14.8k

Uopće ti nije komplicirano. Većina je (DEMOKRATSKI) izabrala ekipu koja će voditi klub. I to ti je to. Bit će boljih, bit će lošijih sezona. Sport
  • Praskaton
    4.2k
    Sramota da se toliko pljuje po upravi,da je Fabio osvojio HNL,svi ti pljuvači bi svršavali na Zajeca,Manenicu,Skendera itd.....Odani Zgd

Nečuveno u svijetu do sad,da se vodstvo jednog sportskog kolektiva ocjenjuje zavisno o sportskom postignuću.
    Čudom se čudim..
  • don
    12.3k
    Sramota da se toliko pljuje po upravi,da je Fabio osvojio HNL,svi ti pljuvači bi svršavali na Zajeca,Manenicu,Skendera itd.....Odani Zgd

pa normalno, jedini segment koji je bitan u nogometnom klubu je teren. Ako si tu neuspješan, sve ostalo je apsolutno nebitno.
  • Jurki
    16.8k
    Oni nikad nisu krivi... ljubimci nasi!NitkoBitan

Balerine nase. Treba otvoriti jos jednu pušačku sobu.
    Kad krenu pripreme, da im ne bude tesko, dovesti zabavljacice.
    Hektolitre alkohola.. ko je videl trenirati.

Uprava je kriva jer Ademi nemre trcati.
  • FrodoJePurger
    296
    po meni ovo razmišljanje ne stoji. Da svi bi ih hvalili jer znači da su onda donijeli dobru odluku i da ga se isplatilo dovesti. Ovako nakon 3 promjenjena trenera i jednog sportskog direktora (kojem još zamjenu nisu našli) da Dinamo nije napredovao moraš biti kritičan, jer dokle više hvalospjevi o upravi. Rekao sam već jedno 10 puta da sam zahvalan na tome kaj su maknuli mamičevce iz Dinama i da smo demokratski izabrali "Dinamovo proljeće", ali nisu se do sada dokazali u najvažnijem segmentu kluba, a to je sportskom. Bez sportskog rezultata Dinamo dugoročno ne može napredovati kao klub. Zato su po meni podbacili.
  • Odani Zgd
    359
    Dečki,još sezona nije gotova,bit će vremena za pljuvačinu....
  • Praskaton
    4.2k

I da osvojimo nekim čudom sve zaključke koje sam donio o ovom vodstvu bi ostale.

Osvajanje titule uopće više nije faktor jer može bit samo plod neviđenog raspada dva protukandidata.Sve greške koje su napravili i kaos će ostati.
  • bobanzg
    0
    Pa nisu, jer im netko to dozvoljava. Udari kaznu, lupi suspenziju, pokaži muda.
  • nemapredaje
    4.8k

Nije uopće stvar kandidata već nas samih.
    Kokkurenti su dovoljno “raspadnuti” kroz cijelu godinu i nude nam se cijelo vrijeme. Oni će do kraja sezone sigurno još dva, tri puta kiksat. Stvar je samo u tome možemo li mi do kraja odigrati bez kiksa-što vjerojatno ne možemo.
  • Navijač Dinama
    9.7k
    Sve greške koje su napravili i kaos će ostati.Praskaton

Ovo bi najgora mantra i narativ se se provodio po cijelom puku i prčvajzina bila u slučaju da nekim Božjim čudom osovjimo titulu. Jer bi se pokrenuo narativ "zaboravite sve" radi te titule, a to što smo 3 trenera promjemili, jednog SD, drugog čekamo 2 mjeseca, to što nam igra kaska i igramo loše skoro cijelu sezonu, nemamo recimo novog shopa kao što je najavljen krajem prošle godine i brdo tih "jedan naprijed, pa tri koraka nazad" poteza, to ništa, imamo titulu, i sve moramo negativno što jenbilo zaboravit..
  • DiddyGuela
    3.2k
    Upravljacka tijela GNK Dinamo su sviha sami sebi. Nakupina ljudi koja prima placu i ne preuzima nikakvu odgovornost dok klub u zavrsnicu sezone ulazi bez trenera i sportskog direktora.

Bizarno.

Sto vi zapravo radite i koja je korist od vas gospodo?
  • Praskaton
    4.2k

Istina mi bi trebali sad imat 8/8 što je nemoguće s obzirom kako izgledamo.
    Imat će i oni kikseva al nama trebaju bar tri četiri poraza oba kluba.Epski raspad bi to bio.
  • ElDorado
    3.1k
    Znači u ovom trenutku je u klubu potpuni kaos i toga moramo biti svjesni. To nema veze s emocijama, simpatijama, legendama, zahvalnostima, prošlim zaslugama ili bilo čime. To je naprosto činjenica.
    Statut koji definira upravljačku strukturu je bio prilagođen vladavini znamo koga. Nešto se mijenjalo ali nedovoljno.
    U ovom trenutku Zajec i ova Uprava više ne mogu funkcionirati zajedno. Zeko je imao godinu dana, imao je svog SDa, krojio je sportsku politiku kluba i pokazao se potpuno nesposobnim za takav posao. Ostala je Uprava i Manenica koji sad panično pokušava popraviti gotovo nepopravljivo. Dovest ćemo nekog SDa za kojeg se ne mogu odlučiti zbog straha od greške. Pa će onda zajedno sa SDom dovest nekog trenera. Da li će to sve biti uspješno mi to u ovom trenutku ne znamo i ne možemo znati. Budućnost će pokazati.
    I onda u cijeli taj kaos ulazi Boban. Boban definitivno sada želi doći u Dinamo. Ali moramo biti svjesni da Boban može doći samo kao apsolutna vlast, dakle predsjednik sa svim ovlastima poput npr Pereza. Zajec i Boban neće moći zajedno funkcionirati i u slučaju dolaska Bobana, Zajec je bivši to je tako i nikako drugačije. Boban je taj koji će onda birati Upravu koja će biti izvršna vlast tj svakodnevna izvršna operativa. Ali Boban bi bio taj koji će na kraju donositi ključne odluke. Da li smo mi spremni na to? Bojim se teško.
    Naveo sam samo neke scenarije naše budućnosti. Demokracija je jednostavna ali i komplicirana. Proveli smo revoluciju i demokratizaciju našeg kluba, ali sada nakon godinu dana lutanja i tumaranja dolazi vrijeme teških odluka u kojima kompromisa ne smije biti jer su nas truli kompromisi i naivni ideali i doveli tu gdje trenutno jesmo.

NEMA PREDAJE
  • sport
    4.5k
    Prekrasne rasprave na Zoni ponukane nakon čitanja portala i društvenih mreža.Ovako bi izgledale rasprave kad bi u Skupštinu ušli ljudi sa recimo 5 lista i zamisli svi navijači Dinama.I na kraju takvi izabrali po reciproritetu 13 ljudi u I.O.
    Ne kaže se uzalud dva Hrvata tri stranke.Imam osjećaj da bi se žestoko posvađali već na prvoj točki dnevnog reda.Toliko o željenoj promjeni Statuta i potpunoj demokratizaciji Dinama.Ljudi kaj je s glavama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.