• ZrnTSCHeZ
    1k
    Jbt kad gledaš ovaj raspored, 8 od 8 se uopće ne čini nerealno.prefontaine

Ono, kao liga ima 18 klubova, sve teške smo riješili pa nam ostalo 8 tekmi s najslabijima među kojima uopće nije klub koji nas je ove sezone triput pobjedil, klub kojem smo u tri tekme zabili ukupno jedan gol, dva kluba koja se bore za Europu, dva kluba koja se grčevito bore za opstanak i dva kluba (daleko) ispred nas u borbi za titulu od čega gostovanje kod lidera.

Uz dosadašnji prosjek od 1,64 bodova po tekmi i iskusnog "stratega" (valjda ovaj put smijem staviti navodnike).

Navijački, apsolutno...realno, hmmmmm
  • Olmic
    4.4k
    Nadam se da ce sutra uzivo bit konferencija
  • The Octopus
    252
    Suma sumarum, za Bobanov ulazak u klub bi bilo potrebno promijeniti statut u kojem bi se predsjednicke ovlasti prosirile i u kojemu bi clanovi direktno birali predsjednika? to znaci da bi u principu svi od postojece garniture u upravi i IO isli van ako bi on htio? jesam to dobro shvatio?
    Alternativa dok se ne promijeni statut je da bude SD pa da jednog dana postane predsjednik?
  • kariola86
    75
    Pozdrav svima,

pao sam u komu 10. ožujka 2024., nakon što je Zajec postao predsjednik, i danas sam se ponovno probudio. Jesam li propustio nešto? :D
  • Ivanmtk
    1.3k
    nije ti dosta mazanja očiju i praznih priča?
  • Olmic
    4.4k
    hocu svojim usima cut , a ovako novinari svasta prenose
  • Ivanmtk
    1.3k
    Sad bi nam dobro došlo da imamo u klubu nekoga zaposlenog za krizne komunikacije....
  • Ivdzo11
    6k
    Cannavaro je 'nabio' ritam teških i dugih treninga pa se već pojavila teorija kako su Dinamovi igrači pretrenirani. I da zato tako loše izgledaju na terenu. Perković je, čuli smo, više puta pokušao Cannavaru objasniti neke stvari, prenijeti mu i stav i stanje svlačionice, ali, bezuspješno. Talijan nije slušao baš nikoga! Zato sad Perković ima sam priliku prilagoditi treninge i razmišljanja objektivnom stanju u momčadi, koju doista poznaje u dušu i osjeća kako igrači dišu
  • FrenchMontana
    1.1k
    Pa postojale su priče da Perkovic čak i javno nije bio neki fan Cannavara/njegovog rada.
    Nije to moglo izac na dobro.
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Karoglane jesi li to ti?
  • NitkoBitan
    25.2k
    Jadni nasi igraci... sad kad olabavi ritam treninga i kad se krenu krkat stejkovi ocekujem da lete protiv Osijeka... mos si mislit.
  • Efes Pilsen
    10.6k
    Na stranu zajebancija, ja ne znam niti jedan klub da u ovoj fazi sezone provodi teske fizicke treninge.
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Nisam mislio na tebe, nego jel nam je to Karoglan novi trener, s time da ima iste metoda spustanja intenziteta treninga :lol:

Kako god. Vec sam rekao da sam dojma da je ovaj nozda pretrenirao igrace s obzirom na fazu natjecanja. Jer protiv Istre mi se cinilo kao da cijela ekipa ne moze trcat. Pa cak oni koje smo procijenili karakternim igracima.

Nije to sad bas "sto vise to bolje". Makar svakako ocekujem da ce ovaj spustit sad to na kriminalnu razinu. Pa opet nece bit dobro. Ali zato se nadam da ostaje maksimalno jednu tekmu.
  • Crni86
    9.4k
    nije li neki kifovac prije nekih tjedan dva bas analizirao govor tijela i sl i zakljucio za SN kako su igraci pretrenirani. Mislim da je bilo posliie varazdina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.