• Srelee
    22
    Nažalost ovo nije proljeće nego trula jesen,Uprava bi trebala otići dok još imaju malo dostojanstva.
  • skener
    2.4k

Zbog ovakve mudrosti se sigurno isplatilo registrirati na Zonu
  • Srelee
    22
    Zbog mudrosti ljudi koji su postavili Zajeca na celo kluba tu smo gdje jesmo
  • Thor
    80
    Ako je ovo odlucan prvi korak uprave kojim preuzimaju daljnje korake kriznog upravljanja,podrzavam. Medjutim treba hitno rijesiti ovo dvovlasce tj.da se ne dogadjaju ovakve javne bedastoce i distorzije u javnom komuniciranju. Treba bolje i brze komunicirati sa javnoscu od strane uprave. Nadam se da nakon ove smjene se zna koji su iduci koraci
  • Derby
    413
    Zbog mudrosti ljudi koji su postavili Zajeca na celo kluba tu smo gdje jesmoSrelee

Tko je Zajeca postavio na celo kluba, mudri? Tko su ti ljudi?

Na ovom forumu se pise toliko gluposti. Ja bi vam prvo preporucio da procitate statut kluba prije ikakvog pisanja. A onda malo i razmisliti.

Jedni traze smjenu svega zivog, drugi zazivaju Bobana za predsjednika, treci mi jednog gazdu koji odlucuje o svemu (ne Mamica, ali…)…. Strasno nesto.
  • laznjakAndrejaKramarica
    203
    “Zeko i Pero – Ljubav s dvije strane Maksimira”

Bio je to kišni zagrebački dan kad se u hodniku stare zgrade HNK Dinamo prvi put susreli Velimir Zajec, legendarni “Zeko”, i Sanjin Španović, karizmatični novinar poznat po britkom jeziku i mekom srcu.

Velimir, sada već u penzionerskim danima, još uvijek je dolazio u Maksimir, obilazio svlačionice, dijelio savjete mladim igračima. Sanjin, s druge strane, radio je na reportaži o “zaboravljenim junacima Dinama” i nije ni slutio da će intervju s bivšim kapetanom prerasti u nešto više.

“Znaš,” rekao je Zajec s osmijehom dok su pili kavu na klupi kraj Maksimira, “ne volim intervjue. Ali ti… ti si drugačiji.”
    “Ti si meni kao Dinamo ’82. – sve što volim u jednom paketu,” uzvratio je Sanjin kroz smijeh.

Počeli su se viđati često – najprije zbog “intervjua”, onda zbog kave, pa zbog večera. Iako su ih dijelile godine, spajala ih je strast prema sportu, borbi za istinu i ljubavi prema Zagrebu.

Šetnje Gornjim gradom, rasprave o politici i muzici osamdesetih, skrivena pisma u knjigama koje su si ostavljali po knjižarama… sve je to postalo njihov svijet. Zajec je bio tišina, Španović vatra. Skupa su bili ravnoteža.

Jedne večeri, na praznom stadionu, dok je kiša tiho padala po praznim tribinama, Sanjin je rekao:
    “Znaš, Zeko, ti si moj najvažniji naslov.”
    Zajec mu je odgovorio: “A ti si moj posljednji i najbolji transfer.”

I tako je počela njihova tiha, ali snažna ljubavna priča – ne ona koja puni tabloide, već srca onih koji još vjeruju da prava ljubav dolazi kad se najmanje nadaš.
  • Srelee
    22
    Tko god da je,veliki je mudrac i vizionar
  • Derby
    413
    Tko god da je,veliki je mudrac i vizionarSrelee

Kako se tebe nisu sjetili pitati
  • Srelee
    22
    To je dobro pitanje
  • Srelee
    22
    Volio, volio sam te
    kao Hitler Evu Braun, kao Tito Jovanku
  • Odani Zgd
    359
    Ništa od toga.....ljudi misle da je remont napravit samo tako.Da bi promjenio kompletnu krvnu sliku momčadi,raskidi,otpremnine,novi transferi,ugovori za to ti treba 40 mil +.....sad u zimskom roku smo potrošili skoro 5 mil na Galešića i Kangu,još ako otkupe Belcara za 1,5-2mil,to ti skoro 7,nešto malo manje ajde.I šta si dobio?Treći si na tablici,momčad stagnira,a mislim da je nekim igračima čak i pala vrijednost.Nama treba prije svega dobar trener,3-4 pojačanja,pa nije ova momčad baš toliki krš,prije koji mjesec smo pobjeđivali Milan,RBS,Slovan,Monaco itd.Zato momke treba podržati u ovih 8 kola,probat do naslova,Lige prvaka ili Europske lige,napunit đepove i lagano u shoping....mozemo mi paralerno igrati Europu i popunjavati kadar,kao i svih ovih godina do sada
  • Dinamosaur
    2.1k
    Samo ću rec, ljudi moji šta smo mi napravili od klubaKalu

Odmah bih te zaposlio u klubu
    Jel te netko trazio da ovo napises i plaća te il ti je samom doslo jer si glup i dosadno ti je? I dalje mi niste jasni..
  • Bruh
    1k
    suza sama od sebe krene
  • Zagreb1992
    2.2k

a kaj se točno napravilo ? Klub više nije bankomat za izvlačenje para i bogaćenje pojedinaca nego je napokon ono za što su se većina navijača Dinama borila ..demokrtatski ustrojen klub
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.