• Ritam Ulice
    154
    Vrijeme da se otvori tema za tekmu s Osijekom..
  • NORTE
    14.7k
    Odluku o tome je li neuspješni "made in China" trener ok ili nije, prema najavama iz kluba trebao je kao donijeti lik koji još nije u dinamu. :roll:

Lik koji bi, prema Zajecu, dobio ugovor na tri probna mjeseca.

Shvaćam da SD treba graditi sportsku politiku, ali neuspjeh je neuspjeh i ne može odluka novog SD-a ni biti "Fabio će ostati jer sam ja tako odlučio".

Tom najavom su priznali da su nesposobni, nestručni, bez znanja i vizije, a vode nk dinamo.

Ne mogu shvatit da među navijačima dinama i dalje ima "zaječara" koji pokušavaju smiriti tenzije iako nam klub tone.
    Ovo nije vrijeđanje legende dinama, nego kritika štetnog upravljanja svetinjom.

Donio je neznanje, nestručnost i NEUSPJEH.

Zbog čega bi se to ijedan član kluba trebao suzdržavati napisati svoje mišljenje o ovome što su napravili dinamu?!

Što je najgore Biden toga izgleda i dalje nije svjestan što je napravio, a ako jest svjestan onda je krajnje neodgovoran prema svetinji, jer ovo što gledamo govori samo za sebe.

Titule nema, trofejna suša, ali velikog cirkusa u klubu ima.
    To je sve posljedica grobarskih odluka glavnih ljudi kluba, budimo direktni.

Sad nam je opet novi trener onaj koji je izgubio 4:1 u Koprivnici!

Uvjeren sam da bi Bjelica sa svojim zimskim pojačanjima donio titulu pored ovakve konkurencije.
    On je gladan novog dokazivanja, uspjeha i Lige prvaka.

Ali Zekin bahati Marić je dobio glavnu riječ i sad smo klub na aparatima.

Nije da nismo ukazivali na greške koje rade.

Ovdje pričamo o rasturanju kluba na više razina, nije ovaj neuspjeh slučajan događaj koji se dogodio nesrećom.

Fritula je posljedica jako lošeg rada za koji nitko ne odgovara.
    To nije ono što smo htjeli našem dinamu.

Nećemo uhljebe u klubu, Bidena u Ateni, Mariće na funkcijama direktora i Zahavijeve Oliverase na plaći kluba.

Hoćemo klub koji melje sve pred sobom, a ne da ga gledamo iza propalog sirotinjskog polumrtvaca kojeg su nesposobni neodgovorni samodopadni oživili.
  • vlatkomarkovic
    760

Kak misliš nosim često?
  • jedan u nizu
    12.6k
    Nema predaje

490115707_1224554815705575_1540563544152557005_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=5HdJGoeYuZ8Q7kNvwEWzHii&_nc_oc=AdnQC_Gn2D_Zo6R7A1VJme0zdnyLGFyBYfGEh3oVujTRAEwFVoPp1MNGFMgavHNbKFw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fzag1-2.fna&_nc_gid=FtB19Ix0beC7grWwBxoLFA&oh=00_AfFn_b0TPUqiooe52TYnySFapnqb_r4TEtqKdUCc0kxAPg&oe=67FC74EC
  • Dani Olmić
    1.3k
    Kad ti Zeko dode i pokuša te motivirat, jao si ga ti meni … izgovorio dvije recenice i umorio se
  • Paggini
    44.2k
    Šta Manenica fura broj šuza 55?
  • chago13
    151
    nema Baturine na slici kolko vidim
  • skener
    2.4k
    nema Baturine na slici kolko vidimchago13

Odbija trenirati dok se Fabio ne vrati
  • nemapredaje
    4.8k

Pasale bi uz tvoj kaput
  • Boycie
    2.6k
    razgovor sa 5m udaljenosti, Petko zadnji u klupi. Sve se na slici vidi.
  • Noel
    10.6k
    Teme sastanka na hitrec kacijanu:

- Franka Batelić prva dama Dinama
    - jesu sutra za doručak jajca i špek
    - kaj su jeli Vlatka i Velimir na večeri
    - trenutno stanje momčadi i pogled na tablicu
    - šport za zube Sammya Mmaea
    - novi trener
    - novi sportski direktor
    - Vargekov lov po parkingu Zvone Bobana i prisilni "intervju"
  • Zg123
    1.5k
    Vidim ostao je Fabiov kondicijski trener
  • OsamŠest
    4.8k
    Vidim ostao je Fabiov kondicijski trenerZg123

Ne ide dok ne kaže di je Baturina.
  • Facke
    5.6k
    Ne treba se opce cuditi zbog Zajeca. Ja sam premlad da ga znam iz igrackih dana. Jedine iz prica i par snimki. Al dovolne sam star da znam da Zajec posle igracke karijere stoji za neuspjeh i za uzasne lose izjave za medije. Pa pogledajte kaj je v zajnih par let izjavil.

Zajec je bil tu v neki kljucni trenutki kluba. I na to mu se treba zahvaliti. Ali nije za nijednu funkciju. Rado bi ja sel v klet, del liter i vodu na stol i razgovaral znjim o Dinamu.
    On je za mene covek teri more prenosti tu ljubav prema Dinamu navijacima , da se ljudi kad dojdeju na Maksimir osecaju ko doma. Ali za nist druge. Prije par tjedni je klub radi njega moral prema van slihtali , scera pak da ove izjave.

Dinamu v ovakve situacije treba jak predsednik.
    Predsenik teri bu pozval na presicu, teri bu rekel
    "cujte pogresili sme v ovem i ovem, to su nasi iduci potezi , v iducih 48 sata se budu donesle ove i ove odluke".
    A kaj imame sad? Imame goli kurac da tak moram reci.
    Nemame zajednistva v celem klubu. Od glavnih ljudi do momcadi. Za trenutne stanje su si krivi. I predsednik , i uprava i igraci.

V ove situacije teske neke mores ocekivati od momcadi.
    Ak smrdi glava , smrdi i rep. To je jednostavne tak.
    Cim prije se neki potezi moraju napraviti. El ovak bume imeli novu sezonu s istim problemima. Preduge traja dok se donese neka odluka. Dok mi potpiseme igraca ili sportkuga direktora , dvije turske serije su na Nove TV zavrsile.
  • Odani Zgd
    353
    Kaj je Osijek odgođena utakmica pa nema temu ili?Daj nam Osijek da se igramoooo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.